nemanjaol Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Ja sam zadovoljan Nikovim potpisom, uz naravno razumevanje da dovodimo joลก jednog igraฤa.ย ย Mislim da ฤe nam dosta znaฤiti i za trening i za Abu, a da ฤe imati i neke momente u EL. Jbg sve je do oฤekivanja, nije to viลกe onaj igraฤ od ranije, ali mislim da ฤe ovoj ekipi znaฤiti da uฤe neko na par minuta da malo poveลพe redove kada krenu da upadaju u crne minute 4
ChrisJudd Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Znaฤilo bi da Nik igra protiv Barse, da prenese loptu, da Savi i odmah se vrati u odbranu. 3 18
Elevator Operater Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Nemojte vise pisati da prizeljkujete i ocekujete da se upali Dzabulaaa...ko Boga vas molim. ย Dejstvo jednako onom kad primetite kako jeย sjajna atmosfera na treningu. ๐๐๐
Elevator Operater Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ovaj tim svakako ima potencijal za neke dalje (daleke?) domete. To se najbolje videlo u Madridu gde smo imali ravno 0 minuta smislene kosarke, pa smo opet prakticno usli u neizvesnu zavrsnicu na individualni kvalitet koji imamo. ย Ali da bismo dosegli svoj max potencijal, Zeljko mora prvi da poradi na svojoj (i njihovoj) igri i to ozbiljno da se pogleda u ogledalo.ย Pa onda Dzabula da ne jede g***a u napadu, pod hitno. Pa da Bruno i Nik ne budu minus. Da dodje jos jedan dobar plej... I konacno, kad se Karlik vrati, mora da izgleda kao da se nikad nije povredio. ย Poslednje, pa prvo mi izazivaju najvise sumnje. No da vidimo. ย Probacu da se naoruzam zivcima dok se ne zavrsi duel u Pireju. S tim da ce me ozbiljno razocarati ne budu li makar do krajnje mere izujedali i prebili Barsu
Kooineeperk Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Srecan Nik svima koji slave!ย ย Ja ne sumnjam da vam je ovo dobro pojacanje u ovom trenutku.ย
NikolaTest Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago 4 minutes ago, Kooineeperk said: Srecan Nik svima koji slave!ย ย Ja ne sumnjam da vam je ovo dobro pojacanje u ovom trenutku.ย Ovo si mogao napisati i na nasoj temi, nije da ne slavimo ๐ย ๐ย
deez nuts. Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/aleksandar-vucic-kk-partizan-euroleague-dali-smo-2-000-000-evra-u-dva-dana/ ย Stiglo 2 milke za doselekciju ย ย
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Jel mora ovde da se kaci ta ogavstina, koja pri tom i ocigledno laze? 2 2
fancy Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 3 hours ago, odupri se ludilu said: Radimo sve:registracije, preregistracije, brojeve ลกasija, limove.... ลกifra: Prekucaฤย ย Stigao je jedan i za vraฤanje kilometraลพe 2 10
kendrick duckworth Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Baลก imam dobar oseฤaj za Bald Eagle-a, viลกe u nekom srednje-buduฤem periodu, ali neฤu se buniti ako odmah bude fino. ย K.ro te Bruno i ฤelavi Or'o nam definitivno donose neku novu napadaฤku dimenziju a nadam se da je tako i za drugi deo parketa.ย Nisam neลกto ubeฤen u priฤe o dolasku joลก jednog pleja ili kombo beka, nisam siguran ni da li ima mesta i potrebe za tim.
Placebo Lone star Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 2 hours ago, Elevator Operater said: Ovaj tim svakako ima potencijal za neke dalje (daleke?) domete. To se najbolje videlo u Madridu gde smo imali ravno 0 minuta smislene kosarke, pa smo opet prakticno usli u neizvesnu zavrsnicu na individualni kvalitet koji imamo. ย Ali da bismo dosegli svoj max potencijal, Zeljko mora prvi da poradi na svojoj (i njihovoj) igri i to ozbiljno da se pogleda u ogledalo.ย Pa onda Dzabula da ne jede g***a u napadu, pod hitno. Pa da Bruno i Nik ne budu minus. Da dodje jos jedan dobar plej... I konacno, kad se Karlik vrati, mora da izgleda kao da se nikad nije povredio. ย Poslednje, pa prvo mi izazivaju najvise sumnje. No da vidimo. ย Probacu da se naoruzam zivcima dok se ne zavrsi duel u Pireju. S tim da ce me ozbiljno razocarati ne budu li makar do krajnje mere izujedali i prebili Barsu Real i nije nesto gde bi se video potencijal ekipe.
Jakob Aman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago I ja sam siguran da se sad ceka Milton i to je to do povratka Karlika. 1
Elevator Operater Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 41 minutes ago, kendrick duckworth said: Baลก imam dobar oseฤaj za Bald Eagle-a, viลกe u nekom srednje-buduฤem periodu, ali neฤu se buniti ako odmah bude fino. ย K.ro te Bruno i ฤelavi Or'o nam definitivno donose neku novu napadaฤku dimenziju a nadam se da je tako i za drugi deo parketa.ย Nisam neลกto ubeฤen u priฤe o dolasku joลก jednog pleja ili kombo beka, nisam siguran ni da li ima mesta i potrebe za tim. ย Naravno da ima. Plasticno gledano, Brik je zamena za Frenka. 3
longbowman Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Mi veฤeras ako budemo dobro ลกutirali moลพemo ย da se spustimo ispod 15 do kraja.ย 1 2
kendrick duckworth Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 25 minutes ago, Elevator Operater said: Naravno da ima. Plasticno gledano, Brik je zamena za Frenka. Bald Eagle, Carlik Wash, Milton Sterling, Vanja Bonga Jabari, Osetkowski Bruno, Rique ย Ovo je 11 igraฤa + Slim Jesus, Popuลก, Alijan Rakiฤ i Boลกnjak. Ne bih se bunio da doฤe neko ko nam moลพe pomoฤi, uย teoriji nikad dosta korisnih igraฤa, ali eto, viลกe bih novaca stavio da ฤe se sa ovim gurati do Leek-ovog povratka, nego suprotno.ย
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 47 minutes ago, kendrick duckworth said: Bald Eagle, Carlik Wash, Milton Sterling, Vanja Bonga Jabari, Osetkowski Bruno, Rique ย Ovo je 11 igraฤa + Slim Jesus, Popuลก, Alijan Rakiฤ i Boลกnjak. Ne bih se bunio da doฤe neko ko nam moลพe pomoฤi, uย teoriji nikad dosta korisnih igraฤa, ali eto, viลกe bih novaca stavio da ฤe se sa ovim gurati do Leek-ovog povratka, nego suprotno.ย ย Pazi, s obzirom na praksu uprave i vecitih rupa u rosteru, novac bi ti se povratio and then some. Na horor svih nas
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 2 hours ago, fancy said: ย Stigao je jedan i za vraฤanje kilometraลพe ย Nema potrebe za tim...baja je veฤ okrenuo brojฤanik ko Setra dabldeker. Edited 9 hours ago by Wingwalker 1 1
Wingwalker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 7 hours ago, odupri se ludilu said: Ili bar Step sokove one da donesu al si brate mator... 1
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ลฝELJKO DOVEDI PLEJA JEBO TE BOG MAโNITI VIล E!!! ย ย
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gledam celu utakmicu. Premekani ste. Mi smo sinoc dobili na odbranu, vi odbranu ne pipate. Uz ogradu da je Hapoel ipak nivo iznad Asvela, veoma je razocaravajuce koliko ste mekani. 3
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, JPM said: Gledam celu utakmicu. Premekani ste. Mi smo sinoc dobili na odbranu, vi odbranu ne pipate. Uz ogradu da je Hapoel ipak nivo iznad Asvela, veoma je razocaravajuce koliko ste mekani. A nije da nemamo s kim... Klasicna talacka kriza 2 1
Recommended Posts