Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ja sam zadovoljan Nikovim potpisom, uz naravno razumevanje da dovodimo joลก jednog igraฤa.ย 

ย 

Mislim da ฤ‡e nam dosta znaฤiti i za trening i za Abu, a da ฤ‡e imati i neke momente u EL. Jbg sve je do oฤekivanja, nije to viลกe onaj igraฤ od ranije, ali mislim da ฤ‡e ovoj ekipi znaฤiti da uฤ‘e neko na par minuta da malo poveลพe redove kada krenu da upadaju u crne minute

• Like 4
Posted

Ovaj tim svakako ima potencijal za neke dalje (daleke?) domete. To se najbolje videlo u Madridu gde smo imali ravno 0 minuta smislene kosarke, pa smo opet prakticno usli u neizvesnu zavrsnicu na individualni kvalitet koji imamo.

ย 

Ali da bismo dosegli svoj max potencijal, Zeljko mora prvi da poradi na svojoj (i njihovoj) igri i to ozbiljno da se pogleda u ogledalo.ย Pa onda Dzabula da ne jede g***a u napadu, pod hitno. Pa da Bruno i Nik ne budu minus. Da dodje jos jedan dobar plej... I konacno, kad se Karlik vrati, mora da izgleda kao da se nikad nije povredio.

ย 

Poslednje, pa prvo mi izazivaju najvise sumnje. No da vidimo.

ย 

Probacu da se naoruzam zivcima dok se ne zavrsi duel u Pireju. S tim da ce me ozbiljno razocarati ne budu li makar do krajnje mere izujedali i prebili Barsu

Posted
4 minutes ago, Kooineeperk said:

Srecan Nik svima koji slave!ย 

ย 

Ja ne sumnjam da vam je ovo dobro pojacanje u ovom trenutku.ย 

Ovo si mogao napisati i na nasoj temi, nije da ne slavimo ๐Ÿ˜›ย ๐Ÿ˜„ย 

Posted
3 hours ago, odupri se ludilu said:

Radimo sve:registracije, preregistracije, brojeve ลกasija, limove.... ลกifra: Prekucaฤย 

ย 

Stigao je jedan i za vraฤ‡anje kilometraลพe :s_w:

• Like 2
  • Ha-ha 10
Posted

Baลก imam dobar oseฤ‡aj za Bald Eagle-a, viลกe u nekom srednje-buduฤ‡em periodu, ali neฤ‡u se buniti ako odmah bude fino.

ย 

K.ro te Bruno i ฤ†elavi Or'o nam definitivno donose neku novu napadaฤku dimenziju a nadam se da je tako i za drugi deo parketa.ย 

Nisam neลกto ubeฤ‘en u priฤe o dolasku joลก jednog pleja ili kombo beka, nisam siguran ni da li ima mesta i potrebe za tim.

Posted
2 hours ago, Elevator Operater said:

Ovaj tim svakako ima potencijal za neke dalje (daleke?) domete. To se najbolje videlo u Madridu gde smo imali ravno 0 minuta smislene kosarke, pa smo opet prakticno usli u neizvesnu zavrsnicu na individualni kvalitet koji imamo.

ย 

Ali da bismo dosegli svoj max potencijal, Zeljko mora prvi da poradi na svojoj (i njihovoj) igri i to ozbiljno da se pogleda u ogledalo.ย Pa onda Dzabula da ne jede g***a u napadu, pod hitno. Pa da Bruno i Nik ne budu minus. Da dodje jos jedan dobar plej... I konacno, kad se Karlik vrati, mora da izgleda kao da se nikad nije povredio.

ย 

Poslednje, pa prvo mi izazivaju najvise sumnje. No da vidimo.

ย 

Probacu da se naoruzam zivcima dok se ne zavrsi duel u Pireju. S tim da ce me ozbiljno razocarati ne budu li makar do krajnje mere izujedali i prebili Barsu

Real i nije nesto gde bi se video potencijal ekipe.

Posted
41 minutes ago, kendrick duckworth said:

Baลก imam dobar oseฤ‡aj za Bald Eagle-a, viลกe u nekom srednje-buduฤ‡em periodu, ali neฤ‡u se buniti ako odmah bude fino.

ย 

K.ro te Bruno i ฤ†elavi Or'o nam definitivno donose neku novu napadaฤku dimenziju a nadam se da je tako i za drugi deo parketa.ย 

Nisam neลกto ubeฤ‘en u priฤe o dolasku joลก jednog pleja ili kombo beka, nisam siguran ni da li ima mesta i potrebe za tim.

ย 

Naravno da ima. Plasticno gledano, Brik je zamena za Frenka.

• Like 3
Posted
25 minutes ago, Elevator Operater said:

Naravno da ima. Plasticno gledano, Brik je zamena za Frenka.

Bald Eagle, Carlik
Wash, Milton

Sterling, Vanja

Bonga
Jabari, Osetkowski

Bruno, Rique

ย 

Ovo je 11 igraฤa + Slim Jesus, Popuลก, Alijan Rakiฤ‡ i Boลกnjak. Ne bih se bunio da doฤ‘e neko ko nam moลพe pomoฤ‡i, uย teoriji nikad dosta korisnih igraฤa, ali eto, viลกe bih novaca stavio da ฤ‡e se sa ovim gurati do Leek-ovog povratka, nego suprotno.ย 

Posted
47 minutes ago, kendrick duckworth said:

Bald Eagle, Carlik
Wash, Milton

Sterling, Vanja

Bonga
Jabari, Osetkowski

Bruno, Rique

ย 

Ovo je 11 igraฤa + Slim Jesus, Popuลก, Alijan Rakiฤ‡ i Boลกnjak. Ne bih se bunio da doฤ‘e neko ko nam moลพe pomoฤ‡i, uย teoriji nikad dosta korisnih igraฤa, ali eto, viลกe bih novaca stavio da ฤ‡e se sa ovim gurati do Leek-ovog povratka, nego suprotno.ย 

ย 

Pazi, s obzirom na praksu uprave i vecitih rupa u rosteru, novac bi ti se povratio and then some. Na horor svih nas

Posted (edited)
2 hours ago, fancy said:

ย 

Stigao je jedan i za vraฤ‡anje kilometraลพe :s_w:

ย 

Nema potrebe za tim...baja je veฤ‡ okrenuo brojฤanik ko Setra dabldeker.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Gledam celu utakmicu. Premekani ste.

Mi smo sinoc dobili na odbranu, vi odbranu ne pipate. Uz ogradu da je Hapoel ipak nivo iznad Asvela, veoma je razocaravajuce koliko ste mekani.

• Like 3
Posted
Just now, JPM said:

Gledam celu utakmicu. Premekani ste.

Mi smo sinoc dobili na odbranu, vi odbranu ne pipate. Uz ogradu da je Hapoel ipak nivo iznad Asvela, veoma je razocaravajuce koliko ste mekani.

A nije da nemamo s kim... Klasicna talacka kriza

• Like 2
  • Thanks 1