Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kalates sa svim svojim manama je prosto plug n' play igrac za vas. Znaju se Nik i Zoc jos dok su tamne siske* imali. Zna Nik sta moze da ocekuje od Zoca, zna Zoc sta moze da ocekuje od Nika. Prosto mi je neverovatno da se gadite da ga pokupite na mesecno produzavanje pa ako se i povredi, samo ne produzite. Nije bas da Nik ima nekog izbora.ย ย Bukvalno kao ona lepljiva traka sto zakrpi busni rezervoar, do nekog finalnog resenja...ย Spoiler ย ย E sad, jedino ako to sto se zapravo i toliko dobro znaju, neko tu nece da saradjuje sa ovim drugim, ali bas ne verujem da je takva situacija.ย ย ย ย *Tamne siske, bez siski: Spoiler ย ย ย 1
Marvin Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Mi smo sad u situaciji da ako ne dovedemo pleja pod hitno ode sezona u persun. Ja ne mogu da verujem da je Kalates problem ako se zna da su alternative cekanje mesec dana da se novi igrac iz NBA aklimatizuje, a sve to dok je Milton povredjen a pleja nam glumi (i to vrlo lose) ludi Sava 3
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, VISOKOLETAC said: ย ย ฤist hajp na doฤeku, shodno epilogu visemeseฤne potrage za centrom koji lravi razliku. 2 2
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad se uzimaju Calathesovi procenti kao parametar, treba naglasiti da njega bukvalno puลกtaju da ลกutira i da mu je veฤina ลกuteva otvoreno. Niko nije lud da agresivno izlazi njemu na ลกut. Pa i u takvoj situaciji procenti su mu uลพas. Ranije je makar bio solidan defanzivac jer je dosta velik. Sad je veฤ u godinama pa je usporio, prodor gubi, ลกut je uvek bio oฤaj, dakle ostaju te dodavaฤke moguฤnosti koje ne mogu da mu se ospore.ย ย To da je on doktor za bilo koga danas su po meni smeลกne priฤe, i matori Teo je na papiru doktor za 99% evroligaลกkih igraฤa ลกto se tiฤe pasa i razumevanja igre, a u praksi je bio kancer ฤim kroฤi na parket. 6 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pregovara se sa igracem iz Amerike i jos jednim verovatno je to Kalates.ย ย doci ce dva igraca. ย opustite se ljudi
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Ludi za Poli said: ย Kakav je ovo cherry picking kralju moj? Lik ima karijerno 30% za 3 u EL, slobodna bacanja su mu fakin 53%. Ne da je ciglar nego je Fredi Kremenko licno. Na to jos u 37. godini zivota nece moc ni do obruca. Ni Carlik sam nije neki wow suter i samim tim potpis ovog Kremenke kad se Carlik vrati ima jos i manje smisla.ย Nazalost, ja nisam kralj. To ti je kao da kazes za Gordona da je los suter, a on prosle godine i ove sutira nenormalne procente za 3. U poslednjih 6 godina on u proseku ima bolji procenat suta i veci broj asistencija od Karlika prosle godine. 5 minutes ago, Don Dusko said: Ma covek uzima % kao da sve govore.Lika pustaju da suta i znaju da im nece moci dugorocno praviti stetu. E sad sto je kad je bio mladji mogao da pici strasnu odbranu i imao kakav takav ulaz(pored pregleda igre) a sad to opada a suter los ce uvek biti. ย Msm meni bi bio red flag sto kod ga Grk pokusava da ga se otarasi... Pa pustali su ga da sutira i dok je bio u Feneru, pa ih sam odveo na fajnl for. Grk pokusava da ga se otarasi posto su imali sukob u reprezentaciji i nisu u dobrim odnosima. Meni ni iz dzepa ni u dzep. Ovo je moje misljenje, a vi cete svakako uraditi kako hocete.
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: https://meridiansport.rs/kosarka/kalates-na-pola-puta-do-partizana-ceka-se-monako/ ย lepo ja kazem...ย ย 1/2 ย sad jos monte morris ย Na pola puta jer ga zeza oteklo koleno, inace bi bio makar na 3/4 puta. 33 minutes ago, Shunsuke Nakamura said: Kalates je doktor koลกarke za Nilikinu.ย ย Doktor ali iz WW1, sto amputacije radi na licu mesta, bez anestetika.ย 1 1
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 8 minutes ago, Marvin said: Mi smo sad u situaciji da ako ne dovedemo pleja pod hitno ode sezona u persun. Ja ne mogu da verujem da je Kalates problem ako se zna da su alternative cekanje mesec dana da se novi igrac iz NBA aklimatizuje, a sve to dok je Milton povredjen a pleja nam glumi (i to vrlo lose) ludi Sava ย Problem je sto su se uopce doveli u situaciju da ti od potpisa igraca kakav je Calathes zavisi ishod sezone. Ogroman problem. Ta situacija sa backup plejem se morala rijesiti puno ranije, a ne ovako.ย ย 1 minute ago, VISOKOLETAC said: Nazalost, ja nisam kralj. To ti je kao da kazes za Gordona da je los suter, a on prosle godine i ove sutira nenormalne procente za 3. U poslednjih 6 godina on u proseku ima bolji procenat suta i veci broj asistencija od Karlika prosle godine. ย Bojim se da prosto nemas pojma sta pricas kad nekakvom mentalnom gimnastikom covjeka sa karijernih 30% za 3 i 50% sa linije slobodnih pokusavas predstavit kao ok sutera. Ovih 6 od 29 u 13 utakmica za Monaco prosle sezone je jedno 80 puta vjerovatniji ishod nego tih 36% iz 23/24 sezone.ย
Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Urbonas piลกe da je blizu, znaฤi to je to. Kalates je dobar igraฤ, pouzdan. Pravi plejmejker, ลกto realno i treba ovoj ekipi. Taฤnije ima sve osim ลกuta. Jeste da je u godinama, ali biฤe od pomoฤi svakako.ย ย
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: ย Na pola puta jer ga zeza oteklo koleno, inace bi bio makar na 3/4 puta. ย kako cete svi da polizete sve bljuvotine zadnjih x dana ย shvatili smo posle prvih 20 upisa da nam je trener kurac, sd kurac, predsednik peder, jabary prevara, murinen promasaj.. fernano bez mozga itd its ย shvatili posle 20.tog upisa, tako da ove hmm sale predstavljaju ozbiljan iskorak od strane grobara... ย samo tako nastavite.. 1
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, Chaos Is Me said: Calathes je veฤ godinama na apsolutno prvom mestu igraฤa sa ozbiljnom reputacijom koje nikada nikada ne bih voleo da vidim u klubu za koji navijam. ฤak ni kao back upa. Jednostavno - anahron igraฤ. ย Isto ponavljam godinama, ali eto sad nam je takva situacija. Ovo ลกto sada igramo bukvalno nije koลกarka, prevoฤenje lopte i prvi pas traju oko 14 sekundi i odmah nakon toga se prelazi na improvizaciju. On barem moลพe da je prevede, ili poลกalje dobar duลพi pas ako je presing.ย ย 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 minutes ago, VISOKOLETAC said: vi cete svakako uraditi kako hocete. 1
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 19 minutes ago, Marvin said: Mi smo sad u situaciji da ako ne dovedemo pleja pod hitno ode sezona u persun. Ja ne mogu da verujem da je Kalates problem ako se zna da su alternative cekanje mesec dana da se novi igrac iz NBA aklimatizuje, a sve to dok je Milton povredjen a pleja nam glumi (i to vrlo lose) ludi Sava ย Sliฤno razmiลกljam. Meni je Calathes inaฤeย uลพasan koลกarkaลกโข, ali u trenutnoj situaciji moลพe da nam donese ono najpotrebnije - organizaciju. Imamo ลกutere u ekipi koji to mogu materijalizovati, a koji su s druge strane oฤajni organizatori igre.ย 2 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jos ako ce Monako da placa makar pola plate... potpisao bih ga na month-by-month (osim ako on nece).ย ย ย Motiejunas je nama sa 35g bio dobar izbor za quick fix (a mozda i za sezonu) kad smo bili samo sa Izunduom, a Nik nekima od vas ne valja jer ima 37g i nema sut (koji nikad nije ni imao pa mu nije smetalo da osvoji sve u Evropi i probere razne individualne nagrade) a pleja trenutno nemate.ย 2
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, Ludi za Poli said: Bojim se da prosto nemas pojma sta pricas kad nekakvom mentalnom gimnastikom covjeka sa karijernih 30% za 3 i 50% sa linije slobodnih pokusavas predstavit kao ok sutera. Ovih 6 od 29 u 13 utakmica za Monaco prosle sezone je jedno 80 puta vjerovatniji ishod nego tih 36% iz 23/24 sezone.ย Uuuuu. Ja uglavnom nemam pojma. Ja ne kazem da je on vrhunski suter, vec da nije kriminalan kakvim ga predstavljate. U svakom slucaju ja sam napisao, a ocigledno ti nisi procitao da on nece biti doveden da sutira vec da vas poslaze i u napadu i u odbrani, posto trenutno delujete kao da ste raspustena banda. Imate Vasingtona, Miltona, Sterlinga i Parkera da sutiraju. Covek je visok i jak. To da je los u odbrani ja nisam video, ali ako kazete ok.ย
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: ย kako cete svi da polizete sve bljuvotine zadnjih x dana ย ย Jel moguce da ti zapravo ne kapiras da svako od nas koji tebe mraฤe (a zapravo dajemo misljenje shodno uradjenom na terenu i trzistu, dakle njet mracenje) zeli da se ovo dogodi? Ne shvatas da nisi nimalo veci fan KKP od mene? Ne znam koliko ti je ljeta, ali ja sam krenuo na utakmice u ledenom Pioniru dok su nas Darko Ruso i Beobanka nabijali sa 17 razlike, a nas na tribini jedva 1000. ย Slicno si pisao i prosle sezone, nazalost nista nismo polizali, ja bih prvi voleo da polizem, da prostis. Verujem i svi ostali. Daj Boze. ย Jebeno je nedopustivo da te prosek poput Pariza nabije kao da su prime Mike D Antoni Houston Rocketsi, a onda se ovde pise cemu panika i zurba, doci ce pojacanja.ย Ok ali ko? Kada? Prosle sezone smo u prvih 10 kola fakticki izgubili pola sansi sa doigeavanje. Jel treba da bude 3-6, dok drugi takodje polupani povredama timovi redjaju pobede? 7+ dana je u ovom rasporedu previse vremena da se pokrpi rupa kakvu je ostavio Karlik.ย ย Ja ne znam kako vi niste u zurbi, shodno svom iskustvu koje imamo od prosle sezone. 1
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima li vesi za Jabarija? Juce je delovalo da je samo nabio prste, ali se digla panika... ย
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, jedibojan said: Ima li vesi za Jabarija? Juce je delovalo da je samo nabio prste, ali se digla panika... ย ย Ko petu polomi, i u prst duva... 1 1
VISOKOLETAC Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, jedibojan said: Ima li vesi za Jabarija? Juce je delovalo da je samo nabio prste, ali se digla panika... ย Postoji slika gde su mu na klupi stavili imobilizaciju na prst leve ruke. Mozda samo iz predostroznosti, ali je Zeljko bio bas ocajan po tom pitanju sinoc. 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Elevator Operater said: ย Jel moguce da ti zapravo ne kapiras da svako od nas koji tebe mraฤe (a zapravo dajemo misljenje shodno uradjenom na terenu i trzistu, dakle njet mracenje) zeli da se ovo dogodi? Ne shvatas da nisi nimalo veci fan KKP od mene? Ne znam koliko ti je ljeta, ali ja sam krenuo na utakmice u ledenom Pioniru dok su nas Darko Ruso i Beobanka nabijali sa 17 razlike, a nas na tribini jedva 1000. ย Slicno si pisao i prosle sezone, nazalost nista nismo polizali, ja bih prvi voleo da polizem, da prostis. Verujem i svi ostali. Daj Boze. ย Jebeno je nedopustivo da te prosek poput Pariza nabije kao da su prime Mike D Antoni Houston Rocketsi, a onda se ovde pise cemu panika i zurba, doci ce pojacanja.ย Ok ali ko? Kada? Prosle sezone smo u prvih 10 kola fakticki izgubili pola sansi sa doigeavanje. Jel treba da bude 3-6, dok drugi takodje polupani povredama timovi redjaju pobede? 7+ dana je u ovom rasporedu previse vremena da se pokrpi rupa kakvu je ostavio Karlik.ย ย Ja ne znam kako vi niste u zurbi, shodno svom iskustvu koje imamo od prosle sezone. druze pogledaj svojih zadnjih 20 postova zadnjih, identicni su jedan za drugim, za trecim, za cetvrtim... isto sve isto... ne valja nista, niko nista ne zna. ย jebote kako vam ne dosadi... ย ko je veci fan, potpuno mi je svejedno ย Necu vise.. ลกibajte... ย ย
jedibojan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, VISOKOLETAC said: Postoji slika gde su mu na klupi stavili imobilizaciju na prst leve ruke. Mozda samo iz predostroznosti, ali je Zeljko bio bas ocajan po tom pitanju sinoc. Imobilizacija nije toliki problem, Zeljkovo kukanje brine... 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 5 minutes ago, ScepanScekicSto said: druze pogledaj svojih zadnjih 20 postova zadnjih, identicni su jedan za drugim, za trecim, za cetvrtim... isto sve isto... ne valja nista, niko nista ne zna. ย jebote kako vam ne dosadi... ย ko je veci fan, potpuno mi je svejedno ย Necu vise.. ลกibajte... ย ย ย Kao i tvojih poslednjih 100. Nazalost, moji su vise u dodiru sa realnoscu nego tvoji, ja i te kako znam da pohvalim, a ti retko kad da ukazes na lose (samo me selektivno citas jer je bolje za tvoj narativ)... ย ali da znas da neironicno navijam za tebe da na kraju pretekne na tvoju stranu. Lako ces ti (verujem i sa zadovoljstvom) izvuci neki quote i napisati sto se sad ne javim, ako bude kako ti predvidjas. ย Edited 3 hours ago by Elevator Operater 1
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, VISOKOLETAC said: Uuuuu. Ja uglavnom nemam pojma. Ja ne kazem da je on vrhunski suter, vec da nije kriminalan kakvim ga predstavljate. U svakom slucaju ja sam napisao, a ocigledno ti nisi procitao da on nece biti doveden da sutira vec da vas poslaze i u napadu i u odbrani, posto trenutno delujete kao da ste raspustena banda. Imate Vasingtona, Miltona, Sterlinga i Parkera da sutiraju. Covek je visok i jak. To da je los u odbrani ja nisam video, ali ako kazete ok.ย ย U univerzumu gdje karijernih 30% za 3 i 53% sa linije slobodnih nije kriminalno svakako. Posluzit ce svakako na sigrnosti prenosa lopte al ideja kreiranja napada sa covjekom kog ce svi pustati da suta odakle pozeli i on nece kurca nabost je prosto fenomenalna.ย
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago No da vidimo koliko ce prostora imati i ovako indisponirani Jabari kada bude sa Kalatesom pa njega budu mnogo lakse udvajali jer je ovajย suter.
Recommended Posts