Jonas Lunden Posted Friday at 08:33 PM Posted Friday at 08:33 PM 4 minutes ago, JPM said: Ocekivao sam da se mucite, ali kad neko ovako sutira to ne moze da se dobije ni u komplet sastavu. Jos je i Brown jako dobro sutirao ali ovi upali u trans. Pariz je nas unakazio na pripremama, jes bila prijateljska ali videlo se odmah da su nastimovani. Frustrirajuce je ovo, kad obogaljen cekas poraz nemocan za bilo sta.Β Kako ti mediΕ‘ u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi Δovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima. Β Β
Shonewizard Posted Friday at 08:33 PM Posted Friday at 08:33 PM 2 minutes ago, Papanikolesku said: Molim te, ako i kada budeΕ‘ imao vremena izvuci mi sa Synergija kako Partizan brani van 6.75, i da li ima neko crnji od nas?Β @Guru Β Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oΔi su dovoljne π 1
jedibojan Posted Friday at 08:35 PM Posted Friday at 08:35 PM Sto se tice tekme, isao sam u bioskop u popodnevnom terminu da stignem do pocetka. One battle after another. Topla preporuka 2 1
Don Dusko Posted Friday at 08:35 PM Posted Friday at 08:35 PM Jedini koji shvata bukvalnoΒ partizastinu. 6
Stiletto Posted Friday at 08:36 PM Posted Friday at 08:36 PM Sad smo na 3-3. S obzirom na igru i raspored, do AranΔelovdana smo na 3-8. Β Dobro, bolje je od 2-8. 1
Coz29 Posted Friday at 08:36 PM Posted Friday at 08:36 PM Kad udjes u meso, kidas u odbrani, na granici faula, nateraΕ‘ sudije da puste malo grublju igru, kurac ce da se diΕΎu na sut kad hoce i Ε‘utiraju iz svih pozicija. Β Al dobro sad ce Zeljko da objasni kako nemamo pleja pa smo zato primili 101 poen. 1
JPM Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM 2 minutes ago, Jonas Lunden said: Kako ti mediΕ‘ u zadnjih 10 dana!?! Rekao bi Δovjek da nikad nisi hebao majku i sve ostalo Janisu,upravi i svima. Β Β Β Kako medim? Ε ta to znaΔi. Β Nisam nikad vreΔao, ne. Bilo je loΕ‘e ali to nije niΕ‘ta liΔno da bih vreΔao nekog na liΔnom nivou.
Papanikolesku Posted Friday at 08:37 PM Posted Friday at 08:37 PM 1 minute ago, Shonewizard said: Β Nema potrebe za bilo kakvim naprednim alatima, oΔi su dovoljne π Β Samo ΕΎelim da se i statistiΔki uverim koliko nam je odbrana tragiΔna. Ε½eljko je postao onaj tip Ε‘to ume samo da viΔe sviΔ! sviiiΔ! sviiiiiiiiΔ jao ne radiΕ‘ ono Ε‘to sam ti rekao...Β 1
Ludi za Poli Posted Friday at 08:38 PM Posted Friday at 08:38 PM 4 hours ago, Eddard said: Β Au brate moj, retko neudoban komad obuΔe. I dokle smo dosli haveru, neudobne forsice? Sta znam, ja ih 24/7 nosim i top mi vala
Elevator Operater Posted Friday at 08:39 PM Posted Friday at 08:39 PM 2 minutes ago, jedibojan said: Β One battle after another. Topla preporuka Β Tome i prisustvujemo iz kola u kolo π. Plot twist - ta borba se vodi u nama samima i ocigledno mazohizam pobedjuje.
Tex_Willer Posted Friday at 08:40 PM Posted Friday at 08:40 PM Dobro ljudi lakΕ‘e malo, mnogo znaΔi Karlik u odbrani Β On bi sigurno sve zatvorioΒ
DameTime Posted Friday at 08:41 PM Posted Friday at 08:41 PM Pariz kurΔina 20 cm svi redom, naΕ‘i mlohavi (sa izuzetkom Bonge, LakiΔa i povremeno Washa).Β Β DobiΕ‘e nas fair&square, Ε½eljko i igraΔi su dozvolili da ih uvuku u svoj ritam Ε‘uterskog obraΔuna, Ε‘to nisam sigurna da bi izdrΕΎali i u punom sastavu. Jabari je apsolutno jeziv, zasluΕΎio je ozbiljno ribanje, pre svega od strane saigraΔa. Β 2 hours ago, Luchifer89 said: Mitrova frizura je kombinacija Luneta i Ε Δepana Ε ΔekiΔa Β Ala nagrdi momka.Β Β Cimerka i ja smo baΕ‘ prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby.Β 2
Don Dusko Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM 1 minute ago, Tex_Willer said: Dobro ljudi lakΕ‘e malo, mnogo znaΔi Karlik u odbrani Β On bi sigurno sve zatvorioΒ Povezao bi vas u napadu.
Volter Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM Bilo je i proΕ‘le sezone skandiranja i to Δak i u kopu, voΔe nisu reagovale. U meΔuvremenu su se stvari zaoΕ‘trile i oΔigledno su voΔe dobili nareΔenje da se viΕ‘e ne zajebavaju, pa su napravili ovaj piΔvajz veΔeras koji je delom i uticao na poraz. Znam koliko su navijaΔi vezani za Zvezdu i Partizan i sa koliko emocija se gledaju utakmice i koliko emotivno se doΕΎivljava svaki poraz i pobeda. Al u ovom trenutku su neke stvari vaΕΎnije od veΔitih, neka viΕ‘a sila sve gleda i siguran sam kad se neΕ‘to radi u korist dobra, da Δe se to dobrim i vratiti. Momak sa transparentom je heroj! 6 1 1 3
jedibojan Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM 1 minute ago, Elevator Operater said: Β Tome i prisustvujemo iz kola u kolo π. Plot twist - ta borba se vodi u nama samima i ocigledno mazohizam pobedjuje. Well put. U nama zive 2 vuka, pobedice onaj koga vise hranimo. Vuk kojeg hranimo: 2
BattleBender Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM Just now, DameTime said: Β Β Β Ala nagrdi momka.Β Β Cimerka i ja smo baΕ‘ prokomentarisale frizuru, da izgleda kao mladi Johnny Depp, tipa u filmu Crybaby.Β Netflix documentary verzija Giddey-a. Koji sam po sebi nije cvecka. 1
deez nuts. Posted Friday at 08:42 PM Posted Friday at 08:42 PM Imam i ugg i forsice i nb m1000 i nike pegasus 41
JPM Posted Friday at 08:43 PM Posted Friday at 08:43 PM Just now, Don Dusko said: Povezao bi vas u napadu. Β Opet ne bi dobili. Ne moΕΎe Partizan da ΕΎivi sa ovakvim uΔinkom Parkera.
NMX Posted Friday at 08:44 PM Posted Friday at 08:44 PM 14 faulova za utakmicu gde te pretrcavaju i prangijaju. Pa udri jbt, seci, teraj u hrkljus.Β Β Dule bi u zlatnim danima ove sekao na 5 sekundi i terao utakmicu u 3 sata trajanja 13 1
Don Dusko Posted Friday at 08:44 PM Posted Friday at 08:44 PM (edited) Samo da se @DzepΒ i @Stilettoizvuku zivi i zdravi iz arene. Edited Friday at 08:45 PM by Don Dusko 1
Cavani Posted Friday at 08:45 PM Posted Friday at 08:45 PM Pariz igra na najvise poseda, Partizan je 3. od pozadi. Nije to lako iznivelisati, jbg ne mozes ljudima zabraniti da trce ko sumanuti i sutiraju u 15oj sekundi. Svidja mi se ova njihova up tempo kosarka i smena igraca na po 3-4 minuta ful ritma, tu nema lake pobede ni u ludilu. Hifi je 21 poen na svega 22minuta, savrseno uklopljen divljak i prava mera za njega. Zeljko jbg, sam je sebi skratio manevarski prostor sa premalo ballhendlera i samo jednim centrom. I ja kao i neko na live-u imam utisak da ide previse na sigurice i poznata imena i daje im punu slobodu, umesto da vise daje svoj pecat, sto sigurno moze. 1
Patriota iz kauca Posted Friday at 08:50 PM Posted Friday at 08:50 PM (edited) Partizan je Karlik DΕΎons, hteli to da priznate ili ne. Β A za to nije kriv Karlik DΕΎons nego Zeljko koji dve godine nema igru kad Karlik izaΔe. Β NajveΔi je ali nije veΔi od Partizana. Edited Friday at 08:50 PM by Patriota iz kauca 3
jedibojan Posted Friday at 08:51 PM Posted Friday at 08:51 PM 1 minute ago, Don Dusko said: Β Barem tribina nije izgubila identitet
Stiletto Posted Friday at 08:53 PM Posted Friday at 08:53 PM 7 minutes ago, Don Dusko said: Samo da se @DzepΒ i @Stilettoizvuku zivi i zdravi iz arene. Β Hvala na brizi, stigao kuΔi bez frke. 16
Recommended Posts