PatrickStar Posted Thursday at 12:03 PM Posted Thursday at 12:03 PM Kad vidim da mu je na X hronoloski peti post kako je Partizan obrukao Srbiju, jasno mi je koliko je upuฤen s kim KKP pregovara/pregovarao i o kakvom je sluฤaju reฤ. 1
Golijat Posted Thursday at 12:11 PM Posted Thursday at 12:11 PM 3 hours ago, Chaos Is Me said: Jel igra Shake sutra? Uzeo sam DWizza u fantasy tim, mislim da ฤe sutra on i Hifi da prirede egzibicije na granici cirkusa. Ja sam uzeo DW takodje, sto automatski znaci da ce Sterling da pokida.ย 1
Elevator Operater Posted Thursday at 12:18 PM Posted Thursday at 12:18 PM 44 minutes ago, pendulum said: Ovo oko KKP je, bar meni, trenutno samo sajd ลกou, aktivnost, razbibriga poput odlaska na piฤe sa ortacima...i ne mogu nikako da shvatim da se ljudi od 30+ toliko opterete priฤom oko pojaฤanja u svetlu svakodnevnih deลกavanja, but maybe that's just me... ย Sve 5 do ovog dela, ali ovo je KKP tema i podforum Kosarka, tako se u skladu sa tim pise i dozviljava i opterecuje u ovom bablu koji nam svima znaci uprkos tome sto je uporedno, razbibriga. Drugim, bitnijim stvarima (sa cime se apsolutno slazem da jesu) se bavimo napolju. ย Koliko god se nerviram zbog rada uprave i posedujem iracionalnu emociju prema kkp, nijednog trena nisam zaboravio da je pala nadstresica. 5
longbowman Posted Thursday at 12:22 PM Posted Thursday at 12:22 PM ฤak je i Lenjingrad pod opsadom video pozoriลกne predstave. Kao ลกto je naveo kolega gore, ovaj deo foruma je namenjen tome.ย
bungalov Posted Thursday at 12:24 PM Posted Thursday at 12:24 PM 41 minutes ago, Nini3112 said: Ovo kazu pouzdani... Izgleda da smo i od centra odustali. Svaki dan paliti svecu za Tajrikovo zdravlje, kao sto smo onomad za Lesorovo.
ScepanScekicSto Posted Thursday at 12:44 PM Posted Thursday at 12:44 PM Otisoa bi da slusam... ne znam jel moze samo to...ย ย Posle 15 god muka mi je od ostalih korporacijskih sranja ย ako neko na neki detalj nek napise
fedor Posted Thursday at 12:48 PM Posted Thursday at 12:48 PM 3 minutes ago, ScepanScekicSto said: Otisoa bi da slusam... ne znam jel moze samo to...ย ย Posle 15 god muka mi je od ostalih korporacijskih sranja ย ako neko na neki detalj nek napise Moze za 250 eura, sta hoces i kad hoces.ย ๐ 1
ScepanScekicSto Posted Thursday at 12:50 PM Posted Thursday at 12:50 PM 2 minutes ago, fedor said: Moze za 250 eura, sta hoces i kad hoces.ย ๐ ipak cu sacekati neki snimak ๐๐๐๐๐๐๐ ย mozda bude na part+ ๐๐๐๐๐ 1
fedor Posted Thursday at 12:52 PM Posted Thursday at 12:52 PM Just now, ScepanScekicSto said: ipak cu sacekati neki snimak ๐๐๐๐๐๐๐ ย mozda bude na part+ ๐๐๐๐๐ 150E video link. Hahahahhahaย Pa onda kazu Part+ dere ๐ 1
Elevator Operater Posted Thursday at 01:08 PM Posted Thursday at 01:08 PM 1 hour ago, Nini3112 said: Ovo kazu pouzdani... ย Kakva postavka narativa! ๐ Mogli da se lagano nazovu i "Mrzim Partizan"
Kooineeperk Posted Thursday at 01:27 PM Posted Thursday at 01:27 PM 44 minutes ago, Ne sam Safete said: ย ย Krajnje je vreme doslo kad je i Zeljko poceo da freelance-uje sa strane.ย ย I ja sam tako poceo da freelance-ujem, sa strane, i ubrzo potom napustio stalni posao...ย
pendulum Posted Thursday at 01:29 PM Posted Thursday at 01:29 PM 1 hour ago, Elevator Operater said: ย Sve 5 do ovog dela, ali ovo je KKP tema i podforum Kosarka, tako se u skladu sa tim pise i dozviljava i opterecuje u ovom bablu koji nam svima znaci uprkos tome sto je uporedno, razbibriga. Drugim, bitnijim stvarima (sa cime se apsolutno slazem da jesu) se bavimo napolju. ย Koliko god se nerviram zbog rada uprave i posedujem iracionalnu emociju prema kkp, nijednog trena nisam zaboravio da je pala nadstresica. ย 57 minutes ago, longbowman said: ฤak je i Lenjingrad pod opsadom video pozoriลกne predstave. Kao ลกto je naveo kolega gore, ovaj deo foruma je namenjen tome.ย ย Pretpostavio sam da ฤe neko da se uhvati te reลกenice, ali sam ipak imao potrebu da je napiลกem. Nemam nameru da zauzimam nekakav moral high ground, niti sam u poziciji da to radim, ali sam to ispalio zato ลกto mi je neshvatljivo da neko ฤupa kosu i seฤe vene zbog nedolaska nekog hipotetiฤkog pojaฤanja i inaฤe, a pogotovo u ovom trenutku i da je to neki ozbiljan razlog za popizd. OK su mi suvisli komentari ko nam fali i zaลกto i kritika rada i ลฝeljka i Saviฤa i Ostoje ali ovo ลกtancovanje instagram oneliner-a flood-ovanje jednim te istim mi je onako baลก ispod nivoa ovog topika. 7 1 1
Barkley#34 Posted Thursday at 01:33 PM Posted Thursday at 01:33 PM Ali isto tako moraลก da razumeลก da ne doลพivljavamo svi Partizan kao piฤe sa drugarima (i mene smaraju beskonaฤna licitiranja sa imenima, ali nije u tome poenta). 1
DameTime Posted Thursday at 01:34 PM Posted Thursday at 01:34 PM 2 hours ago, pendulum said: Vidim uzavreo topikย ๐ ย Instagram grobarija preuzela primatย ๐ ย Veฤ sam neลกto ranije pisao da mi je stvarno smeลกna tolika optereฤenost nekim imenima. Ono bukvalno se ljudi hrane tim "bombama" i onda kad jedna sleti ajmo jovo nanovo da kukamo za sledeฤom. Naravno, ne aboliram upravu i sportski staf zbog propusta koje ฤine veฤ nekoliko sezona ali mislim da je besmisleno navijanje i toliko kuckanje i prepisivanje sa tvitera i instagram stranica. Zar nije bolje da se fokusiramo na samu igru i trenutni roster, propuste koji su uoฤeni, stvari koje su dobro raฤene, pripreme za Pariz itd? ย Veฤ se svi sprdamo sa tim da mi neฤemo da "dovodimo samo da bismo doveli", da se ฤeka "pravo reลกenje" ali da li neko moลพe da zamisli da je to moลพda actually stvarno stanje stvari? Spominje se ovde kako smo proลกle sezone imali barem Ifea i Frenka. Da li biste STVARNO bili sada zadovoljni tim dvojcem ili nekim sliฤnim, da eto samo pokrpe rupe, ukoliko bi to znaฤilo zatvaranje rostera za neko eventualno kvalitetnije pojaฤanje koje moลพe da iskrsne ili koje se ima na radaru? Ja zaista ne mogu da poverujem da mi ne moลพemo da dovedemo neko pojaฤanje iz ABA ili FIBA Lล ili nekog ลกpanskog/grฤkog/turskog/italijanskog tima sa dna tabele da nam popuni roster i verujem da sredstava za tako neลกto uvek ima, ali je ลฝeljko oฤigledno tvrdoglav po pitanju toga ลกta mu treba u ekipi, a to ne moลพe da se naฤe ili nije moglo da se naฤe dosad i moลพda samo neฤe da ponavlja greลกke iz prethodnih sezona kad je moลพda popustio i pristao da se dovede neki igraฤ za koga nije bio 100% siguran. Na stranu svi milioni i Ostojina baljezganja (koja zapravo doprinose ovakvom raspoloลพenju) ipak i dalje KKP nije u grupi "pijanih milionera" koji ฤe da dovedu nekog eto zato ลกto im se moลพe ili da vide kako ฤe da ispadne. ฤinjenica je da je DV iskoฤio kao legitimna opcija u odnosu na proลกlu sezonu gde skoro da nije igrao. Imali smo Frenka koji je veliki deo sezone bio povreฤen, imali i Ifea. Doลกao je ล ejk koji ฤe se vratiti, ako ne za ovu, a onda za sledeฤu tekmu. On sam je ogroman apgrejd u odnosu na Ifea i trebalo je ili da pomaลพe Karliku koji je oznaฤen kao alfa ovog tima ili da u nekim trenucima igra uz istog. Imamo Voลกa koji je trebalo da iskoraฤi kao kombo sa veฤom ulogom, Sterlinga kao primarnu dvojku i Vanju kao opciju i na 2 i na 3. uz njih su tu bili Lakiฤ i Mitar kao igraฤi koji treba da uskoฤe za neke specijale i mini role i da imaju veฤi protagonizam u ABA. Dakle falila je zamena samo za Frenka, ali i bez njega si imao 4 legitimna EL beka, pa ฤak i 5 sa Vanjom uz dve domaฤe opcije. Ja mogu da skapiram zaลกto su tu nije ลพurilo. Ovo ลกto se desilo Karliku jbg, mehaniฤka povreda, ali ne moลพeลก ti da raฤunaลก unapred da ฤe najbitniji igraฤ da ti se povredi pa da imaลก nekog tu za svaki sluฤaj da uskoฤi. Sad se mahnito traลพi verovatno neko reลกenje o kojem uopลกte nismo ni razmiลกlajli. ย Ono gde zasluลพuju veฤu kritiku jer ta rezervna petica ali i tu situacija nije TOLIKO tragiฤna kao ลกto se predstavlja jer smo u Dilanu zapravo dobili dejvisolikog igraฤa i tog visokog kreatora, o ฤemu sam veฤ pisao. Evo samo uporedne analize iako je proลกlo tek 5 kola: ย Dilan:ย ย 17:54 min, 8,8 poena, 50% za 2, 45,5% za tri, 86,7% sa slobodnog, 3,4 skoka i indeks 11. Dejvis: 18:43 min, 9,9 poena, 51,4% za 2, 49,2% za tri, 59,5% sa slobodnog, 3,6 skoka i indeks 10,8. ย Dakle, iako je Dejvis bliลพe klasiฤnoj petici, a Dilan moลพda malo viลกe naginje ฤetvorci doprinos je tu negde. Nisam ulazio u naprednu statistku ali kapiram da i tu nema razlike s tim da meni Dilan deluje kao igraฤ koji je moลพda manje talentovan, ali i manje pravi gluposti, da ne kaลพem ne izlazi iz opanakaย i plus je sigurna opcija kod slobodnih bacanja. Dakle, zapravo mi smo ostali samo bez Balลกe i verujem da se tu gledala neka visoka defanzivna opcija koja je trebalo da donese neki apgrejd u odnosu na Koprivu, ali se isto tako razmiลกljalo o tome da imaลก i Pokua koji se sve viลกe profiliลกe kao pokretna petica i koji treba da dobije minutaลพu, posebno imajuฤi u vidu da je Dลพabari zabetoniran na 4 kao najveฤe pojaฤanje i da imaลก Bongu koji takoฤe moลพe da pokrije tu poziciju ลกto je uostalom i igrao recimo u finalu EP skoro celu tekmu, pa se tu onda i smanjuje prostor za igranje. Plus si doveo Murinena naknadno kao ultra talenta na 3-4. ย Da zakljuฤim, da trebala nam je jedna rezervna petica odavno ali je moลพda ลฝeljko razmiลกljao da tu treba da napravi neki iskorak i dovede neko zaista uklopivo i kvalitetno reลกenje, a ne da se ugurava neko drvo budzaลกto i troลกe pare. Oฤigledno se nije poklopilo sve da nam neki takav bude dostupan ili je naลก sportski menadลพment totalno nesposoban i to je to. Igramo sa ovim ลกto imamo. Ekipa je sasvim dovoljna kvalitetna da sa Miltonom, Voลกom, Sterlingom i Vanjom na beku pregura ovaj period, a pojaฤanje na 1/2 ฤe doฤi, ako ne i dva. ย Ja znam da su nas Ostoja i Vuฤiฤ navikli na dลพakove para i na to da smo ekonomski tigar u svim sferama, ali ne budimo baลก toliko razmaลพeni i fokusirajmo se na ovaj sadaลกnji roster, a napolju imamo svakako vaลพnijih stvari, koje mnogo viลกe utiฤu na naลก i ลพivot naลกih bliลพnjih. Ovo oko KKP je, bar meni, trenutno samo sajd ลกou, aktivnost, razbibriga poput odlaska na piฤe sa ortacima...i ne mogu nikako da shvatim da se ljudi od 30+ toliko opterete priฤom oko pojaฤanja u svetlu svakodnevnih deลกavanja, but maybe that's just me... ย Piลกi ฤeลกฤe. ย I to ozbiljno mislim, podaviฤemo se u ovom katranu koji je preplavio topik.ย ๐ 1 1
ScepanScekicSto Posted Thursday at 01:40 PM Posted Thursday at 01:40 PM ย dobro je, nije dugo trajala saga
Jakob Aman Posted Thursday at 01:41 PM Posted Thursday at 01:41 PM Zeljko razmislja kaze. Ima vremena.ย
Taki Posted Thursday at 01:47 PM Posted Thursday at 01:47 PM Vjerujem da ga niste ni traลพili, mogu misliti u kakvom je stanju kad dolazi u evropu, nije to viลกe onaj igraฤ kog mi pamtimo.ย Ili mu odgovara Bajern opuลกtena priฤa, nije spreman za ono ลกto ga ฤeka u Srbiji :)ย
Tex_Willer Posted Thursday at 01:48 PM Posted Thursday at 01:48 PM Just now, Taki said: Vjerujem da ga niste ni traลพili, mogu misliti u kakvom je stanju kad dolazi u evropu, nije to viลกe onaj igraฤ kog mi pamtimo.ย Ili mu odgovara Bajern opuลกtena priฤa, nije spreman za ono ลกto ga ฤeka u Srbiji ๐ Oli doฤi barem Srefan Pot...
pendulum Posted Thursday at 01:49 PM Posted Thursday at 01:49 PM 2 minutes ago, Barkley#34 said: Ali isto tako moraลก da razumeลก da ne doลพivljavamo svi Partizan kao piฤe sa drugarima (i mene smaraju beskonaฤna licitiranja sa imenima, ali nije u tome poenta). ย A majku mu Barkli, ne uzimaj sve bukvalno. Valjda se donekle znamo toliko sa ovog i proลกlog foruma da si mogao da skapiraลก koliko mi je stalo i koliko sam involviran u deลกavanja oko Partizana i da ne moram da ti se pravdam? Imam sezonsku i za KK i za FK godinama unazad, da ne kaลพem decenijama. Pratim Partizan i u boฤanju. Ne proฤe verovatno ni sat da ne pomislim na Partizan u toku dana. Ali ja sam sebi neki prekidaฤ u glavi okrenuo, otkad je ovo ludilo navrnuto na maks, tako da stvarno drugaฤije doลพivljavam naลกe utakmice. Nerviram se i dalje ali mnogo manje. Kad ovi, boลพe zdravlja, budu konaฤno skinuti sa vlasti moฤi ฤu da se vratim u normalan reลพim rada. Prosto sam sebi utuvio u glavu da mi je smeลกno da sad neลกto padam u oฤaj oko rezervnog centra KKP-a u ovom trenutku, ali, kao ลกto rekoh, moลพda sam to samo ja. Ne kaลพem da svi treba da se oseฤaju tako, ali mogu bar da pokaลพu malo viลกe zrelosti i razuma u pisanju, da nam topik ne izgleda kao sekcija za komentarisanje nekog kladioniฤarskog portala. ย 2 minutes ago, DameTime said: Piลกi ฤeลกฤe. ย I to ozbiljno mislim, podaviฤemo se u ovom katranu koji je preplavio topik.ย ๐ ย Hvala. Potrduiฤu se ali generalno nemam naviku neลกto da piลกem ฤesto, ali tu sam, ฤitam redovnoย ๐ 3
Knipex Posted Thursday at 01:50 PM Posted Thursday at 01:50 PM ล to se tiฤe abrova za Saben Lija, pre neki dan je, ako se ne varam, erurohops objavio da je Zvezda kontaktirala Olimpijakos i da je odbijena.
odupri se ludilu Posted Thursday at 01:52 PM Posted Thursday at 01:52 PM Prijatelji koฤnice vam ne rade baลก sve...... Ja sam negde tu po strani cigarete mene mami... 1
aleksandar2806 Posted Thursday at 01:53 PM Posted Thursday at 01:53 PM Na kraju je slovo palo na Bruna Fernanda prema nekim izvorima
Zvezdaลก96 Posted Thursday at 01:53 PM Posted Thursday at 01:53 PM Kako je krenulo na kraju ฤe na centru doฤi Luka ล amaniฤ, a na pleju Kalates. I
bungalov Posted Thursday at 02:03 PM Posted Thursday at 02:03 PM 20 hours ago, bungalov said: Ovo je idealan trenutak da ne dovedemo ni Butlera, ni Dindiwindija, ni Kalatesa... a bogami ni centra. ย Cisto da se mi Grobari ne skidamo sa terapija na koje smo se navikli. This is aging well... 2
Recommended Posts