Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Jel igra Shake sutra? Uzeo sam DWizza u fantasy tim, mislim da ฤ‡e sutra on i Hifi da prirede egzibicije na granici cirkusa.

Ja sam uzeo DW takodje, sto automatski znaci da ce Sterling da pokida.ย 

• Ha-ha 1
Posted
44 minutes ago, pendulum said:

Ovo oko KKP je, bar meni, trenutno samo sajd ลกou, aktivnost, razbibriga poput odlaska na piฤ‡e sa ortacima...i ne mogu nikako da shvatim da se ljudi od 30+ toliko opterete priฤom oko pojaฤanja u svetlu svakodnevnih deลกavanja, but maybe that's just me...

ย 

Sve 5 do ovog dela, ali ovo je KKP tema i podforum Kosarka, tako se u skladu sa tim pise i dozviljava i opterecuje u ovom bablu koji nam svima znaci uprkos tome sto je uporedno, razbibriga. Drugim, bitnijim stvarima (sa cime se apsolutno slazem da jesu) se bavimo napolju.

ย 

Koliko god se nerviram zbog rada uprave i posedujem iracionalnu emociju prema kkp, nijednog trena nisam zaboravio da je pala nadstresica.

• Like 5
Posted
41 minutes ago, Nini3112 said:

Ovo kazu pouzdani...

Izgleda da smo i od centra odustali. Svaki dan paliti svecu za Tajrikovo zdravlje, kao sto smo onomad za Lesorovo.

Posted
3 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Otisoa bi da slusam... ne znam jel moze samo to...ย 

ย 

Posle 15 god muka mi je od ostalih korporacijskih sranja

ย 

ako neko na neki detalj nek napise

Moze za 250 eura, sta hoces i kad hoces.ย ๐Ÿ˜„

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, fedor said:

Moze za 250 eura, sta hoces i kad hoces.ย ๐Ÿ˜„

ipak cu sacekati neki snimak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

ย 

mozda bude na part+ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

• Ha-ha 1
Posted
Just now, ScepanScekicSto said:

ipak cu sacekati neki snimak ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

ย 

mozda bude na part+ ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

150E video link. Hahahahhahaย  Pa onda kazu Part+ dere ๐Ÿ˜„

• Ha-ha 1
Posted
44 minutes ago, Ne sam Safete said:

spacer.png

ย 

ย 

Krajnje je vreme doslo kad je i Zeljko poceo da freelance-uje sa strane.ย 

ย 

I ja sam tako poceo da freelance-ujem, sa strane, i ubrzo potom napustio stalni posao...ย :whistling:

Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

ย 

Sve 5 do ovog dela, ali ovo je KKP tema i podforum Kosarka, tako se u skladu sa tim pise i dozviljava i opterecuje u ovom bablu koji nam svima znaci uprkos tome sto je uporedno, razbibriga. Drugim, bitnijim stvarima (sa cime se apsolutno slazem da jesu) se bavimo napolju.

ย 

Koliko god se nerviram zbog rada uprave i posedujem iracionalnu emociju prema kkp, nijednog trena nisam zaboravio da je pala nadstresica.

ย 

57 minutes ago, longbowman said:

ฤŒak je i Lenjingrad pod opsadom video pozoriลกne predstave.

Kao ลกto je naveo kolega gore, ovaj deo foruma je namenjen tome.ย 

ย 

Pretpostavio sam da ฤ‡e neko da se uhvati te reลกenice, ali sam ipak imao potrebu da je napiลกem. Nemam nameru da zauzimam nekakav moral high ground, niti sam u poziciji da to radim, ali sam to ispalio zato ลกto mi je neshvatljivo da neko ฤupa kosu i seฤe vene zbog nedolaska nekog hipotetiฤkog pojaฤanja i inaฤe, a pogotovo u ovom trenutku i da je to neki ozbiljan razlog za popizd. OK su mi suvisli komentari ko nam fali i zaลกto i kritika rada i ลฝeljka i Saviฤ‡a i Ostoje ali ovo ลกtancovanje instagram oneliner-a flood-ovanje jednim te istim mi je onako baลก ispod nivoa ovog topika.

• Like 7
  • Thanks 1
  • Tuzno 1
Posted

Ali isto tako moraลก da razumeลก da ne doลพivljavamo svi Partizan kao piฤ‡e sa drugarima (i mene smaraju beskonaฤna licitiranja sa imenima, ali nije u tome poenta).

• Like 1
Posted
2 hours ago, pendulum said:

Vidim uzavreo topikย ๐Ÿ™ƒ

ย 

Instagram grobarija preuzela primatย ๐Ÿ˜

ย 

Veฤ‡ sam neลกto ranije pisao da mi je stvarno smeลกna tolika optereฤ‡enost nekim imenima. Ono bukvalno se ljudi hrane tim "bombama" i onda kad jedna sleti ajmo jovo nanovo da kukamo za sledeฤ‡om. Naravno, ne aboliram upravu i sportski staf zbog propusta koje ฤine veฤ‡ nekoliko sezona ali mislim da je besmisleno navijanje i toliko kuckanje i prepisivanje sa tvitera i instagram stranica. Zar nije bolje da se fokusiramo na samu igru i trenutni roster, propuste koji su uoฤeni, stvari koje su dobro raฤ‘ene, pripreme za Pariz itd?

ย 

Veฤ‡ se svi sprdamo sa tim da mi neฤ‡emo da "dovodimo samo da bismo doveli", da se ฤeka "pravo reลกenje" ali da li neko moลพe da zamisli da je to moลพda actually stvarno stanje stvari? Spominje se ovde kako smo proลกle sezone imali barem Ifea i Frenka. Da li biste STVARNO bili sada zadovoljni tim dvojcem ili nekim sliฤnim, da eto samo pokrpe rupe, ukoliko bi to znaฤilo zatvaranje rostera za neko eventualno kvalitetnije pojaฤanje koje moลพe da iskrsne ili koje se ima na radaru? Ja zaista ne mogu da poverujem da mi ne moลพemo da dovedemo neko pojaฤanje iz ABA ili FIBA Lล  ili nekog ลกpanskog/grฤkog/turskog/italijanskog tima sa dna tabele da nam popuni roster i verujem da sredstava za tako neลกto uvek ima, ali je ลฝeljko oฤigledno tvrdoglav po pitanju toga ลกta mu treba u ekipi, a to ne moลพe da se naฤ‘e ili nije moglo da se naฤ‘e dosad i moลพda samo neฤ‡e da ponavlja greลกke iz prethodnih sezona kad je moลพda popustio i pristao da se dovede neki igraฤ za koga nije bio 100% siguran. Na stranu svi milioni i Ostojina baljezganja (koja zapravo doprinose ovakvom raspoloลพenju) ipak i dalje KKP nije u grupi "pijanih milionera" koji ฤ‡e da dovedu nekog eto zato ลกto im se moลพe ili da vide kako ฤ‡e da ispadne. ฤŒinjenica je da je DV iskoฤio kao legitimna opcija u odnosu na proลกlu sezonu gde skoro da nije igrao. Imali smo Frenka koji je veliki deo sezone bio povreฤ‘en, imali i Ifea. Doลกao je ล ejk koji ฤ‡e se vratiti, ako ne za ovu, a onda za sledeฤ‡u tekmu. On sam je ogroman apgrejd u odnosu na Ifea i trebalo je ili da pomaลพe Karliku koji je oznaฤen kao alfa ovog tima ili da u nekim trenucima igra uz istog. Imamo Voลกa koji je trebalo da iskoraฤi kao kombo sa veฤ‡om ulogom, Sterlinga kao primarnu dvojku i Vanju kao opciju i na 2 i na 3. uz njih su tu bili Lakiฤ‡ i Mitar kao igraฤi koji treba da uskoฤe za neke specijale i mini role i da imaju veฤ‡i protagonizam u ABA. Dakle falila je zamena samo za Frenka, ali i bez njega si imao 4 legitimna EL beka, pa ฤak i 5 sa Vanjom uz dve domaฤ‡e opcije. Ja mogu da skapiram zaลกto su tu nije ลพurilo. Ovo ลกto se desilo Karliku jbg, mehaniฤka povreda, ali ne moลพeลก ti da raฤunaลก unapred da ฤ‡e najbitniji igraฤ da ti se povredi pa da imaลก nekog tu za svaki sluฤaj da uskoฤi. Sad se mahnito traลพi verovatno neko reลกenje o kojem uopลกte nismo ni razmiลกlajli.

ย 

Ono gde zasluลพuju veฤ‡u kritiku jer ta rezervna petica ali i tu situacija nije TOLIKO tragiฤna kao ลกto se predstavlja jer smo u Dilanu zapravo dobili dejvisolikog igraฤa i tog visokog kreatora, o ฤemu sam veฤ‡ pisao. Evo samo uporedne analize iako je proลกlo tek 5 kola:

ย 

Dilan:ย  ย 17:54 min, 8,8 poena, 50% za 2, 45,5% za tri, 86,7% sa slobodnog, 3,4 skoka i indeks 11.

Dejvis: 18:43 min, 9,9 poena, 51,4% za 2, 49,2% za tri, 59,5% sa slobodnog, 3,6 skoka i indeks 10,8.

ย 

Dakle, iako je Dejvis bliลพe klasiฤnoj petici, a Dilan moลพda malo viลกe naginje ฤetvorci doprinos je tu negde. Nisam ulazio u naprednu statistku ali kapiram da i tu nema razlike s tim da meni Dilan deluje kao igraฤ koji je moลพda manje talentovan, ali i manje pravi gluposti, da ne kaลพem ne izlazi iz opanakaย i plus je sigurna opcija kod slobodnih bacanja. Dakle, zapravo mi smo ostali samo bez Balลกe i verujem da se tu gledala neka visoka defanzivna opcija koja je trebalo da donese neki apgrejd u odnosu na Koprivu, ali se isto tako razmiลกljalo o tome da imaลก i Pokua koji se sve viลกe profiliลกe kao pokretna petica i koji treba da dobije minutaลพu, posebno imajuฤ‡i u vidu da je Dลพabari zabetoniran na 4 kao najveฤ‡e pojaฤanje i da imaลก Bongu koji takoฤ‘e moลพe da pokrije tu poziciju ลกto je uostalom i igrao recimo u finalu EP skoro celu tekmu, pa se tu onda i smanjuje prostor za igranje. Plus si doveo Murinena naknadno kao ultra talenta na 3-4.

ย 

Da zakljuฤim, da trebala nam je jedna rezervna petica odavno ali je moลพda ลฝeljko razmiลกljao da tu treba da napravi neki iskorak i dovede neko zaista uklopivo i kvalitetno reลกenje, a ne da se ugurava neko drvo budzaลกto i troลกe pare. Oฤigledno se nije poklopilo sve da nam neki takav bude dostupan ili je naลก sportski menadลพment totalno nesposoban i to je to. Igramo sa ovim ลกto imamo. Ekipa je sasvim dovoljna kvalitetna da sa Miltonom, Voลกom, Sterlingom i Vanjom na beku pregura ovaj period, a pojaฤanje na 1/2 ฤ‡e doฤ‡i, ako ne i dva.

ย 

Ja znam da su nas Ostoja i Vuฤiฤ‡ navikli na dลพakove para i na to da smo ekonomski tigar u svim sferama, ali ne budimo baลก toliko razmaลพeni i fokusirajmo se na ovaj sadaลกnji roster, a napolju imamo svakako vaลพnijih stvari, koje mnogo viลกe utiฤu na naลก i ลพivot naลกih bliลพnjih. Ovo oko KKP je, bar meni, trenutno samo sajd ลกou, aktivnost, razbibriga poput odlaska na piฤ‡e sa ortacima...i ne mogu nikako da shvatim da se ljudi od 30+ toliko opterete priฤom oko pojaฤanja u svetlu svakodnevnih deลกavanja, but maybe that's just me...

ย 

Piลกi ฤ‡eลกฤ‡e.

ย 

I to ozbiljno mislim, podaviฤ‡emo se u ovom katranu koji je preplavio topik.ย ๐Ÿ˜

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Vjerujem da ga niste ni traลพili, mogu misliti u kakvom je stanju kad dolazi u evropu, nije to viลกe onaj igraฤ kog mi pamtimo.ย 

Ili mu odgovara Bajern opuลกtena priฤa, nije spreman za ono ลกto ga ฤeka u Srbiji :)ย 

Posted
Just now, Taki said:

Vjerujem da ga niste ni traลพili, mogu misliti u kakvom je stanju kad dolazi u evropu, nije to viลกe onaj igraฤ kog mi pamtimo.ย 

Ili mu odgovara Bajern opuลกtena priฤa, nije spreman za ono ลกto ga ฤeka u Srbiji ๐Ÿ™‚

Oli doฤ‡i barem Srefan Pot...

Posted
2 minutes ago, Barkley#34 said:

Ali isto tako moraลก da razumeลก da ne doลพivljavamo svi Partizan kao piฤ‡e sa drugarima (i mene smaraju beskonaฤna licitiranja sa imenima, ali nije u tome poenta).

ย 

A majku mu Barkli, ne uzimaj sve bukvalno. Valjda se donekle znamo toliko sa ovog i proลกlog foruma da si mogao da skapiraลก koliko mi je stalo i koliko sam involviran u deลกavanja oko Partizana i da ne moram da ti se pravdam? Imam sezonsku i za KK i za FK godinama unazad, da ne kaลพem decenijama. Pratim Partizan i u boฤ‡anju. Ne proฤ‘e verovatno ni sat da ne pomislim na Partizan u toku dana. Ali ja sam sebi neki prekidaฤ u glavi okrenuo, otkad je ovo ludilo navrnuto na maks, tako da stvarno drugaฤije doลพivljavam naลกe utakmice. Nerviram se i dalje ali mnogo manje. Kad ovi, boลพe zdravlja, budu konaฤno skinuti sa vlasti moฤ‡i ฤ‡u da se vratim u normalan reลพim rada. Prosto sam sebi utuvio u glavu da mi je smeลกno da sad neลกto padam u oฤaj oko rezervnog centra KKP-a u ovom trenutku, ali, kao ลกto rekoh, moลพda sam to samo ja. Ne kaลพem da svi treba da se oseฤ‡aju tako, ali mogu bar da pokaลพu malo viลกe zrelosti i razuma u pisanju, da nam topik ne izgleda kao sekcija za komentarisanje nekog kladioniฤarskog portala.

ย 

2 minutes ago, DameTime said:

Piลกi ฤ‡eลกฤ‡e.

ย 

I to ozbiljno mislim, podaviฤ‡emo se u ovom katranu koji je preplavio topik.ย ๐Ÿ˜

ย 

Hvala. Potrduiฤ‡u se ali generalno nemam naviku neลกto da piลกem ฤesto, ali tu sam, ฤitam redovnoย ๐Ÿ™‚

• Like 3
Posted

ล to se tiฤe abrova za Saben Lija, pre neki dan je, ako se ne varam, erurohops objavio da je Zvezda kontaktirala Olimpijakos i da je odbijena.

Posted
20 hours ago, bungalov said:

Ovo je idealan trenutak da ne dovedemo ni Butlera, ni Dindiwindija, ni Kalatesa... a bogami ni centra.

ย 

Cisto da se mi Grobari ne skidamo sa terapija na koje smo se navikli.

This is aging well...

• Ha-ha 2