PatrickStar Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 6 minutes ago, aleksandar2806 said: Kada ce ljudi da shvate da nemamo veci budzet od ovih prekoputa jebote jel treba da se crta pojedincima. Kad Ostoja prestane da slucajno izlazi prvi sa naลกim budzetom svake godine, pa se na osnovu naseg kreiraju drugi. Druga stvar, budลพet je sasvim dovoljan da nismo smeli da dodjemo u ovu situaciju sa rosterom. 2 1
bungalov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 14 minutes ago, Papanikolesku said: ย Biฤe njemu red flag kad mu saspe 20+ prvi sledeฤi meฤ ๐ซ Nakon ลกto proฤe period aklimatizacije na Evropu biฤe neprijatno za gledati Pa vidi, za te minute i te milione mora da saspe 20 na svakoj. Ostaje pitanje koliko to veze treneru ruke u evropskoj kosarci da se igra sa taktikom. Videcemo... ย Idemo sad malo u "grozdje je kiselo" fazonu: Jared Butler's health is defined by his diagnosis of hypertrophic cardiomyopathy (HCM), a genetic heart condition that causes the heart muscle to thicken. Diagnosed in college, Butler is currently asymptomatic and has been medically cleared to play, but he continues to be closely monitored.
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja mislim da sportski sektor iz Zvezde zasluzuje nagradu za menadzment decenije, kako napravis ovakav tim samo sa 21 m budzeta, to je za svako divljenje. ย 1 1 3 2
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Nemoj, molim te, da ti trnu zubi. Momak je odliฤan igraฤ, ozbiljno pojaฤanje i to ฤe i pokazati, a ja mu ลพelim dobro zdravlje ย @bungalov Edited 3 hours ago by Papanikolesku 2
kendrick duckworth Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 minutes ago, ScepanScekicSto said: narativ od svojih navijaca pre svega, preko medija pa nadalje... ย 5 minutes ago, Papanikolesku said: Atmosfera kakvu su sami kreirali. ฤetiri meseca traลพe centra, niลกta im ne odgovara, bekap plej ne treba, a na povredu smo bili od problema, kako na jedan, tako i na pet. Butlera ลพeleli joลก letos, sad kad je katovan, najlaganije nam ga diลพu Dozet, Tomiฤ i ekipa.ย Nema problema, ako ste zavrลกili boljeg igraฤa, a to je jedino Dinvidie.ย ย Carlik, Wash, Milton, Nilikina (u tom trenutku), Sterling, Vanja i Ljunberg na platnom spisku, koliko je izgledno da smo igraฤa koji zahteva jake novce i minute zaista ลพeleli letos? ย Iako je ฤinjenica da je dobar deo negative klub/tim mogao da predupredi, utiska sam da je isto tako navijaฤki narativ kreirao jedan deo, iz ovog ili onog razloga. Roฤeni otac koji ne prati ลกpekulacije niti ga interesuju pojaฤanja je u prvoj utakmici bio pred "zavrลกili smo" jer ponovo gleda kako skidamo gaฤe. Legitimno, ali ฤini mi se da se iskreirao jedan buฤkuriลก koji je navijaฤe doveo do ivice, a moลพda nije baลก sve zavreฤeno. I naravno, poลกto komลกije potpisuju odliฤnog igraฤa (koji je btw odbio i Olympiakos) sad ฤe joลก ลพustrije ranjenje govnima.ย ย ย 3
bungalov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 4 minutes ago, La mano de Dios said: Ja mislim da sportski sektor iz Zvezde zasluzuje nagradu za menadzment decenije, kako napravis ovakav tim samo sa 21 m budzeta, to je za svako divljenje. ย Do ovog trenutka su imali 19 igraca u rosteru na EL sajtu. Posto ce dovesti makar jos dva... odose na 20+. Za 20 miliona ๐ Edited 3 hours ago by bungalov
aleksandar2806 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Papanikolesku said: Nemoj, molim te, da ti trnu zubi. Momak je odliฤan igraฤ, ozbiljno pojaฤanje i to ฤe i pokazati, a ja mu ลพelim dobro zdravlje ย @bungalov Pa nista onda ako je takav igrac u pitanju uvek mozes da predjes prekoputa i navijas za istog mi cemo se nekako snaci. 1
ScepanScekicSto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: ย ย Carlik, Wash, Milton, Nilikina (u tom trenutku), Sterling, Vanja i Ljunberg na platnom spisku, koliko je izgledno da smo igraฤa koji zahteva jake novce i minute zaista ลพeleli letos? ย Iako je ฤinjenica da je dobar deo negative klub/tim mogao da predupredi, utiska sam da je isto tako navijaฤki narativ kreirao jedan deo, iz ovog ili onog razloga. Roฤeni otac koji ne prati ลกpekulacije niti ga interesuju pojaฤanja je u prvoj utakmici bio pred "zavrลกili smo" jer ponovo gleda kako skidamo gaฤe. Legitimno, ali ฤini mi se da se iskreirao jedan buฤkuriลก koji je navijaฤe doveo do ivice, a moลพda nije baลก sve zavreฤeno. I naravno, poลกto komลกije potpisuju odliฤnog igraฤa (koji je btw odbio i Olympiakos) sad ฤe joลก ลพustrije ranjenje govnima.ย ย ย odprilike je to to.. ย ne opravdavam ja nikog, ali prosto toliko je ruzno sve ovo sto se pise, sto se gleda, i sigurno tu ima "zasluzenog" ali majku mu gde je granica? ย jel treba da se spalimo sad svi, sto su doveli igraca, vrhunski igrac, sve stoji i to je to...ย ย Nemam pojma koga cemo mi dovesti, ko god bude... valjda je taj covek na klupi veci znalac od mene 5 minutes ago, Papanikolesku said: Nemoj, molim te, da ti trnu zubi. Momak je odliฤan igraฤ, ozbiljno pojaฤanje i to ฤe i pokazati, a ja mu ลพelim dobro zdravlje ย @bungalov nisi se meni obratio, al evo ja kazem, vrhubski igrac, i sta je problem u tome reci? Izabrao njih umesto nas, zasto? Da li zbog para, uloge nemam pojma.. ย ali je smesno od toga da zeljka i zorana od najveceg neznalice do najveceg majstora deli potpis Butlera... 1
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Drฤa, Dozet i Bagzi poฤistili ลฝoca, Big Z-a, Daltona i Olimpijakosov FO. Moramo da poradimo na klupskoj viziji u PowerPointu prilikom pregovora. 1 3
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 18 minutes ago, Papanikolesku said: Atmosfera kakvu su sami kreirali. ฤetiri meseca traลพe centra, niลกta im ne odgovara, bekap plej ne treba, a na povredu smo bili od problema, kako na jedan, tako i na pet. Butlera ลพeleli joลก letos, sad kad je katovan, najlaganije nam ga diลพu Dozet, Tomiฤ i ekipa.ย Nema problema, ako ste zavrลกili boljeg igraฤa, a to je jedino Dinvidie.ย ย Dozet & Bagzi ne mogu daย dignuย ลพvake u lokalnoj prodavnici, kamoli nekog igraฤa.ย That being said, postoji mnogo razloga zbog kojih je Butler odabrao neki drugi klub a ne KKP. Za poฤetak su tu uloga u timu i finansijski uslovi kao dve najbitnije stavke. 2 2
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Samo D-Wizz i bombardovanje iz driblinga s 9 metara braco i sestre. Ja vjerujem.ย 7 1
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, kendrick duckworth said: ย ย Carlik, Wash, Milton, Nilikina (u tom trenutku), Sterling, Vanja i Ljunberg na platnom spisku, koliko je izgledno da smo igraฤa koji zahteva jake novce i minute zaista ลพeleli letos? ย ย Zamena teza, Ntilikina i Lundberg su bili otpisani i aktivno im se traลพio novi klub. To ลกto su nesposobni pa im Danac hobluje parket po salama za fiziฤko i za to vreme prima 1.2M, je drugi par cipela. A kada su pred sam poฤetak sezone pustili Frenka u Olimpijakos, i za to joลก uzeli obeลกteฤenje - ostajemo bez igraฤa, a i bez reakcije. Batlera smo jurili, uz Tomasa Brajanta joลก u julu.ย ย 9 minutes ago, kendrick duckworth said: ย Iako je ฤinjenica da je dobar deo negative klub/tim mogao da predupredi, utiska sam da je isto tako navijaฤki narativ kreirao jedan deo, iz ovog ili onog razloga. Roฤeni otac koji ne prati ลกpekulacije niti ga interesuju pojaฤanja je u prvoj utakmici bio pred "zavrลกili smo" jer ponovo gleda kako skidamo gaฤe. Legitimno, ali ฤini mi se da se iskreirao jedan buฤkuriลก koji je navijaฤe doveo do ivice, a moลพda nije baลก sve zavreฤeno. I naravno, poลกto komลกije potpisuju odliฤnog igraฤa (koji je btw odbio i Olympiakos) sad ฤe joลก ลพustrije ranjenje govnima.ย ย ย ย Naravno da je negativna atmosfera oko kluba kad treฤu sezonu u nizu neฤe, ne mogu ili ne umeju da zatvore roster i tako direktno utiฤu na rezultate i ambicije.ย ย Pitam se kad ฤe veฤe mudraca da izvaga ko je kvalitetan a ko nije.ย ย 10 minutes ago, aleksandar2806 said: Pa nista onda ako je takav igrac u pitanju uvek mozes da predjes prekoputa i navijas za istog mi cemo se nekako snaci. ย Mani me se.ย 1
kendrick duckworth Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Samo D-Wizz i bombardovanje iz driblinga s 9 metara braco i sestre. Ja vjerujem.ย Zar ludost nekada nije dobra? 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako je uopste tacno za Batlera, jbg - izbor mu je prilicno lak. Ekipa bez ijedne dvojke (gde je Kenan zavrsio sezonu a Karter mozda i karijeru), sa upitnim plejmejkerom ili ekipa koja je popunjena (Oly) ili gde nema minute od prvog dana (KKP). ย Plus, mlzda i najvaznije - ovo se (ako je dogovoreno) dogovaralo nedeljama, ne sada. Pa je i zdrav Karlik kao alfa muzjak i prvi mamojeb tima sigurno bio razlog drugacijeg izbora. No da vidimo.ย ย Meni je potpis ok iako sam mislio da ce klub otici u nekom drugom pravcu i dovesti nekog Berona za bogate 3
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se razumemo da je Nilikina ostao bez obzira sto se na Lundberga ne racuna ja prvi ne bih po svaku cenu zazivao dovodjenje igraca na poziciji 1-2 jer u tom trenutku imas Karlika, Miltona, Frenka, Sterlinga, Dvejna i to je za mene bilo ok, ali onog momenta kad si vec odlucio da pustis Frenka i da se resis njegove plate i jos da zaradis za te pare si morao da dovedes igraca u roku od nedelju dana na toj poziciji. A ne da se desava ovo sto se desava, e sad ti fale 2 igraca a ne fale samo tebi jer zamisli povredjuju se igraci svuda i svi traze zamene sad. A sa centrom je posebna prica, to ne vredi ni ponavljati vise. 3
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, kendrick duckworth said: Zar ludost nekada nije dobra? Ja se cak i ne zajebavam u potpunosti. Msm da mu je taj nedostatak svijesti po pitanju potezanja odakle stigne u ovom trenutku bez Carlika i Shakea plus. Daj mu slobodnu nek napada iz visokog picka. Ako se uhoda imas igraca koji je u stanju raspametiti bilo koju postavku i time razvuci odbrane na max.ย
Tex_Willer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sjajno ลฝeljko sjajno Savicu... ย Ako ne pukne Dinvidi onda nek se obojica tornjaju vise od Partizana.
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 13 minutes ago, ScepanScekicSto said: ย nisi se meni obratio, al evo ja kazem, vrhubski igrac, i sta je problem u tome reci? Izabrao njih umesto nas, zasto? Da li zbog para, uloge nemam pojma.. ย ali je smesno od toga da zeljka i zorana od najveceg neznalice do najveceg majstora deli potpis Butlera... ย Ko je rekao da ลฝelimira od majstora do neznalice deli potpis Butlera?ย ย 8 minutes ago, Papanikolesku said: ย Pitam se kad ฤe veฤe mudraca da izvaga ko je kvalitetan a ko nije.ย ย ย Da se ne ponavljam.ย
aleksandar2806 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Tex_Willer said: Sjajno ลฝeljko sjajno Savicu... ย Ako ne pukne Dinvidi onda nek se obojica tornjaju vise od Partizana. Ko si bre ti da kazes jednom Zelju Obradovicu da se tornja iz njegovog kluba sta je sa mozgom.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, NMX said: Ako je uopste tacno za Batlera, jbg - izbor mu je prilicno lak. Ekipa bez ijedne dvojke (gde je Kenan zavrsio sezonu a Karter mozda i karijeru), sa upitnim plejmejkerom ili ekipa koja je popunjena (Oly) ili gde nema minute od prvog dana (KKP). ย Plus, mlzda i najvaznije - ovo se (ako je dogovoreno) dogovaralo nedeljama, ne sada. Pa je i zdrav Karlik kao alfa muzjak i prvi mamojeb tima sigurno bio razlog drugacijeg izbora. No da vidimo.ย ย Meni je potpis ok iako sam mislio da ce klub otici u nekom drugom pravcu i dovesti nekog Berona za bogate ย E baลก si naลกao trenutak za razuman upis. ล to bi reko Kari, beลพi bre tamoย ๐ 9
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, Papanikolesku said: ย Ko je rekao da ลฝelimira od majstora do neznalice deli potpis Butlera?ย ย To tebi nije bilo upuceno, vec generalni zakljucak napacenih grobara. ย ja nemam nikakav inside info stvsrno, a mislik da ovi nasi vijaju Monte Morisa
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 7 minutes ago, Tex_Willer said: Sjajno ลฝeljko sjajno Savicu... ย Ako ne pukne Dinvidi onda nek se obojica tornjaju vise od Partizana. Vama treba Dinvidi ko nama Batler. Ovo je samo pokazivanje ko ima veci, ali pad ce biti bolan.
fillam Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ovo je kao kad je Robinjo potpisao za Manฤester Siti, misleฤi da je Junajted. ย Batler ubrzo: 'Kako to mislite postoje dva trenera koja se prezivaju Obradoviฤ?' Edited 2 hours ago by fillam 1 1 2 31
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko kuknjave, jbte ๐. Kratak put evolucije od Boza Djumica do Spencer-a Dinwiddie-a ๐ย . 4
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, DameTime said: ย E baลก si naลกao trenutak za razuman upis. ล to bi reko Kari, beลพi bre tamoย ๐ NMX jedini pise normalne upise na oba topica hahaha :D ย Ma jasno u Zvezdi ce imati minutazu koju zeli. 1
Recommended Posts