JPM Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Partizanu je trebao plej ili kombo bek, ali vise plej, i pre povrede Jonesa, sad im trebaju dva. Naravno i centar. Sa tolikim budzetom ovoliko jajariti oko pojacanja je stvarno zalosno. 2 2
La mano de Dios Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) 25 minutes ago, VISOKOLETAC said: Samo nemoj da mi crtas molim te. Ocigledno da ovde covek ne moze izneti svoje misljenje. Ja sam rekao da ga ne bih hteo i kod nas. Isto tako sam rekao da mislim da je za vas bolji Monte Moris, ako vam je Kalates tu mac, ali ok. Kada se vrati Karlik ko ce preuzeti palicu? Mozete ga baciti i lavovima, jer ko zna kakv ce se vratiti posle 3 meseca. I ne znam zasto ste uzrujani na obicno pisanje. Mozda vam kvarim Sneska? Rekoh da pricaju da ste ponudili daleko najvise, pa ce da igra za 2 miliona po sezoni, a Karlik moze da trazi klub kada zavrsi svoju rehabilitaciju ili ce sa svojih milion i kusur da peca u Danskojย sa Ifeom ili pika fudbal na Kopakabani sa Jagomย ๐ Ne bi hteo Batlera u Zvezdi iako imate 2 ipo krstena igraca na poziciji 1 i 2?Ne znam onda sta da ti kazem. Ja bih ga uvek hteo u Partizanu nezavisno od Karlika i njegove povrede. Edited 12 hours ago by La mano de Dios
VISOKOLETAC Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 38 minutes ago, La mano de Dios said: Ne bi hteo Batlera u Zvezdi iako imate 2 ipo krstena igraca na poziciji 1 i 2?Ne znam onda sta da ti kazem. Ja bih ga uvek hteo u Partizanu nezavisno od Karlika i njegove povrede. Tako je. Grejm se verovatno vraca za 10ak dana i od njega ocekujemo da isporuci, dovescemo jos jednog beka uz Nvoru. Tu su jos Dobric i Jago i nadam se Karter za 3 meseca. Nije idealno, ali tako je kako je, karte su podeljene i treba igrati sa njima. Kome dati loptu Grejmu ili Batleru? Posto Grejm ima ugovor onda je jasno. Opet ako bih birao pleja za nas, to bi bio Moris. Ne bih imao nista protiv i Kalatesa, ali dva pleja sa losim sutem je bas mnogo. Sto se tice Partizana, ja sam stvarno mislio sta sam napisao, koliko god da vi mislite da to nije tako. Mislim da imate dosta talenta i da Miltonu,Vasingtonu, Sterlingu i Parkeru treba plej koji ce da ih otvori, a ne neko ko ce da gleda kos. Ne mislim da do povratka Karlika mozete mnogo da izgubite, koliko god to sada glupo zvucalo,a mozete mnogo da dobijete. Opet, ako Zeljko kaze da mu treba Batler, ko sam ja da mu sudim, ali valjda mogu da imam svoje misljenje. Evo da napisem jos jednu jeres, pa vi recite da nije tako. Prosle godine ste najbolju kosarku igrali i najvise pobeda imali, kada su ife i Nilikinaย bili povredjeni i Lakic bio taj koji ih je menjao, pa sada vi mislite o tome. I na kraju, nadam se da mozemo pisati o kosarci, a ne da sve provlacimo kroz te glupe navijacke naocare. Edited 11 hours ago by VISOKOLETAC
Papanikolesku Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) Ja nemam niลกta protiv da piลกeลก, nisam primetio kod tebe provokacije, kako na vaลกoj tako ni na naลกoj temi. Tako da, dobrodoลกao si da diskutujemo svaki put kad ti se da, bar ลกto se mene tiฤe.ย Edited 11 hours ago by Papanikolesku 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kaลพu neki da ste ponudili 2m po sezoni Butleru. Maลกala.ย
aleksandar2806 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cekamo prvo da nam kss uplati 4.5 miliona evra pa cemo onda da dovodimo pojacanja
Papanikolesku Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Chaos Is Me said: Kaลพu neki da ste ponudili 2m po sezoni Butleru. Maลกala.ย ย A neki da ni vi niste daleko ๐ 1
BojanaCZV Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vi ako sada ne dovedete neko jako NBA ime, vas lazu za budzet. ย A ovo oko povreda, ne bih stvarno ni komentarisala. Strasno. 1
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jebo to ... Ajmo svi ย 'Gori cacilend,ย Gori cacilend...' 5 2 9
Gb92 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Klasicno skretanje paznje. Da zaboravimo na pleja i centra ... ovo je Zoran Savic zapalio garantovano ๐ย 3
wrach Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago Ja se nadam da ce Dwiz da nam skrene paznju u petak tako sto cemo prisustvovati jednoj od najefikasnijih utakmica u EL. ย Inace Pariz je trenutno po statistici, najbolja odbrana EL.
MiloลกVB Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Kaลพu neki da ste ponudili 2m po sezoni Butleru. Maลกala.ย Navodno mu je to bilo nedovoljno. 1
Marvin Posted 16 minutes ago Posted 16 minutes ago 1 hour ago, kendrick duckworth said: ย ย ย Moze, na poziciji domaceg prospekta, umesto Pokua
kendrick duckworth Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago (edited) Komลกije nam otele Batlera.ย ย Sterling i Carlik pokuลกali preko Facetime, ali dลพabe, dva miliona bilo nedovoljno.ย ย Mashallah.ย Edited 12 minutes ago by kendrick duckworth
Papanikolesku Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago Ode Butler kod cigana, ฤestitam Prislonici, Saviฤu i ลฝelimiru na dobroj borbi, drลพali su se dobro ali nisu mogli protiv tria Drฤela, Dozet i Bagzi. Sad dovedite Dinvidija kad je veฤ rad da ide u Evropu.ย
ScepanScekicSto Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 1 minute ago, Papanikolesku said: Ode Butler kod cigana, ฤestitam Prislonici, Saviฤu i ลฝelimiru na dobroj borbi, drลพali su se dobro ali nisu mogli protiv tria Drฤela, Dozet i Bagzi. Sad dovedite Dinvidija kad je veฤ rad da ide u Evropu.ย jbg.. to je sto je... ย citam da grci pisu valjda je zahtevao 30 min po mecu, Oly to nije pristao, komsije valjda jesu ย znajuci naseg trenera, to mu je bio "red flag"๐๐
kendrick duckworth Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Dajte Karaiฤiฤa nazad, KLS Washingtona, 2+ milke ostaju u banci.ย
Igor_ Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Deluje mi sa vama na ovaj tim vise treba Hejs, a i za njega smo se borili . Ako njega uzmete verujem da je to odlican posao za vas.ย 1
Papanikolesku Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago (edited) 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: jbg.. to je sto je... ย citam da grci pisu valjda je zahtevao 30 min po mecu, Oly to nije pristao, komsije valjda jesu ย znajuci naseg trenera, to mu je bio "red flag"๐๐ ย Biฤe njemu red flag kad mu saspe 20+ prvi sledeฤi meฤ ๐ซ Nakon ลกto proฤe period aklimatizacije na Evropu biฤe neprijatno za gledati Edited 2 minutes ago by Papanikolesku
Barkley#34 Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago 9 minutes ago, Papanikolesku said: Ode Butler kod cigana Fejk vest da komลกiluk kolektivno zavrลกi na zabrani postovanja.ย 1
Recommended Posts