Taki Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 20 minutes ago, Sinnerman said: Jao blago vama, vi možete o pojačanjima i prelaznom roku. Nama zabranili, pola ljudstva pobanovali, možemo da pišemo samo o modi, čizmama, potkošuljama, eventualno da prijavimo ko nam se novi povredio i tako. Jbg kad mi nemamo problema sa povredama pa nas moderacija tjera da pišemo o utakmicama i eventualno o modi, par stranica ne više..
Elevator Operater Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 26 minutes ago, Sinnerman said: možemo da pišemo samo o modi, čizmama, potkošuljama, eventualno da prijavimo ko nam se novi povredio i tako. 4 5
Ne sam Safete Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Gde je i sta radi vredna i pozudana dobričina Dzeljan Smit? On bi bio pristojna zamena za Nilikinu...zna sistem i tako to. A zaista se kao retko ko ponasao posveceno i odgovorno, plus nije operisan od suta. Naravno, sve je to sekundarno, mi sad moramo da ubodemo novog prvog pleja. Turk Telekom ja mislim, sinoc razmisljam o njemu.
longbowman Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Šalu na stranu, bio sam prvi kada je trebao da se popljuje Voš i sigurno ću biti i dalje tu za tako nešto, ali ovo je zaista sjajna prilika da svima dokaže da smo glupe kurčine i da mučenje ABA nejači nije najbolje što on ima da ponudi. Ja se iskreno radujem utakmici protiv Pariza. 1
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Markis Rid je fin igrac van el, duže vreme kida u Turskoj i ima solidan sajz. Ali opet on je baš klasik kombo, nama pored takvog igraca fali neko ko će biti klasican organizator. Ljudi previse mrace oko Kalatesa, on je odličan bio u Feneru, fizički ne deluje da je propao, u Monaku jednostavno nema loptu a van nje je užas. Kod nas bi imao svojih 15-17 min i u tim trenucima loptu u rukama.
ScepanScekicSto Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Pa jedino Calates se uklapa u to, da kad se vrati Carlik, ti imas igraca koji nije puno placen i sustinski ne zahteva minute posto poto... najbolje dovesti sad i hejsa i butlera.... ko mu jebe mater
Tex_Willer Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Pa jedino Calates se uklapa u to, da kad se vrati Carlik, ti imas igraca koji nije puno placen i sustinski ne zahteva minute posto poto... najbolje dovesti sad i hejsa i butlera.... ko mu jebe mater To da nije puno plaćen nije istina, čak iako bude 50-50 kao u slučaju Montejunasa, sve drugo stoji. Ali ne treba gledati kad se vrati Karlik, jer taj povratak može vrlo lako biti i blizu kupa.
Elevator Operater Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Tacno. Mi moramo dovesti prvog pleja da idejom da je on to do kraja sezone. Ako se Karlik oporavi u neko normalno vreme, tim bolje. Ne pada ritam, imas Karlika kad izadje Karlik a ko jebe mater novcu, nije da postoji salary cap i da svakako narod to nece pokriti bez da je svestan.
Alek The Great Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Najlogicnije resenje je da se dovede neko od ovih top nba igraca do januara sa nba out klauzulom i jos jedan bekap. Ako se juri slican igrac Karliku onda je Butler taj.
Ne sam Safete Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 38 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ne znam sto ali odmah se sjetim Duska Dugouska i onog medvjeda 'Bruno moze vise' 1
Stiletto Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 11 minutes ago, Ne sam Safete said: Ne znam sto ali odmah se sjetim Duska Dugouska i onog medvjeda 'Bruno moze vise' Taman 'teo ovo da okačim ali Safet brži: 1 1
Luchifer89 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Još jedan Bruno u novembru, vat ken posbli go rong? 1 5 1
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Ne znam sto ali odmah se sjetim Duska Dugouska i onog medvjeda 'Bruno moze vise' Lepo je sto me se setis. :P 2
SuperTraktorko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ako Skariolo nije hteo/mogao da maltretira sa Fernandom, jedva cekam da vidim kako ce izgledati saradnja sa Zeljkom Obradovicem. 🙃 1
propolis Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 28 minutes ago, SuperTraktorko said: Ako Skariolo nije hteo/mogao da maltretira sa Fernandom, jedva cekam da vidim kako ce izgledati saradnja sa Zeljkom Obradovicem. 🙃 Ma nema prostora tamo za njega. Tawares, Fernando,Garuba je rotacija na 5. Treba dodati da i Layls može 5+mpg na 5 kada se igraju smallball specijali tako da mu ostaje od 7 do 13 mpg što sigurno ne zadovoljava njegove apetite.
bungalov Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ne znam cemu zurba, treba sacekati NBA cut, necemo da angazujemo bilo koga samo reda radi. Sad ce to, u oktobru nekad. A i budzet je obezbedjen. Strpljen spasen.
ScepanScekicSto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 19 minutes ago, Jakob Aman said: Kalates viđen u Beogradu. Na kojoj strani brda
Tex_Willer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: Na kojoj strani brda Ostoja čupa ono malo dlaka na glavi Obruc puca posle 3 suterska treninga Nika.
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago A jedino se ja iskreno radujem imamo mi dosta umetnika sa loptom, daj nekog ko zna da udeli pas...
VISOKOLETAC Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ima li istine u ovom pisanju da Poku zeli raskid ugovora? Ako je tako onda imate problem i treba vam jos jedan visoki uz centra.
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ima li istine u ovom pisanju da Poku zeli raskid ugovora? Ako je tako onda imate problem i treba vam jos jedan visoki uz centra. Murinen. Otprilike je blizu/daleko od neke potrebne uloge koliko i 5 kg misica koje navodno zele raskid.
Recommended Posts