Taki Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 20 minutes ago, Sinnerman said: Jao blago vama, vi možete o pojačanjima i prelaznom roku. Nama zabranili, pola ljudstva pobanovali, možemo da pišemo samo o modi, čizmama, potkošuljama, eventualno da prijavimo ko nam se novi povredio i tako. Jbg kad mi nemamo problema sa povredama pa nas moderacija tjera da pišemo o utakmicama i eventualno o modi, par stranica ne više..
Elevator Operater Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 26 minutes ago, Sinnerman said: možemo da pišemo samo o modi, čizmama, potkošuljama, eventualno da prijavimo ko nam se novi povredio i tako. 4 5
Ne sam Safete Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Elevator Operater said: Gde je i sta radi vredna i pozudana dobričina Dzeljan Smit? On bi bio pristojna zamena za Nilikinu...zna sistem i tako to. A zaista se kao retko ko ponasao posveceno i odgovorno, plus nije operisan od suta. Naravno, sve je to sekundarno, mi sad moramo da ubodemo novog prvog pleja. Turk Telekom ja mislim, sinoc razmisljam o njemu.
longbowman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Šalu na stranu, bio sam prvi kada je trebao da se popljuje Voš i sigurno ću biti i dalje tu za tako nešto, ali ovo je zaista sjajna prilika da svima dokaže da smo glupe kurčine i da mučenje ABA nejači nije najbolje što on ima da ponudi. Ja se iskreno radujem utakmici protiv Pariza. 1
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Markis Rid je fin igrac van el, duže vreme kida u Turskoj i ima solidan sajz. Ali opet on je baš klasik kombo, nama pored takvog igraca fali neko ko će biti klasican organizator. Ljudi previse mrace oko Kalatesa, on je odličan bio u Feneru, fizički ne deluje da je propao, u Monaku jednostavno nema loptu a van nje je užas. Kod nas bi imao svojih 15-17 min i u tim trenucima loptu u rukama.
ScepanScekicSto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Pa jedino Calates se uklapa u to, da kad se vrati Carlik, ti imas igraca koji nije puno placen i sustinski ne zahteva minute posto poto... najbolje dovesti sad i hejsa i butlera.... ko mu jebe mater
Tex_Willer Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 minute ago, ScepanScekicSto said: Pa jedino Calates se uklapa u to, da kad se vrati Carlik, ti imas igraca koji nije puno placen i sustinski ne zahteva minute posto poto... najbolje dovesti sad i hejsa i butlera.... ko mu jebe mater To da nije puno plaćen nije istina, čak iako bude 50-50 kao u slučaju Montejunasa, sve drugo stoji. Ali ne treba gledati kad se vrati Karlik, jer taj povratak može vrlo lako biti i blizu kupa.
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Tacno. Mi moramo dovesti prvog pleja da idejom da je on to do kraja sezone. Ako se Karlik oporavi u neko normalno vreme, tim bolje. Ne pada ritam, imas Karlika kad izadje Karlik a ko jebe mater novcu, nije da postoji salary cap i da svakako narod to nece pokriti bez da je svestan.
Alek The Great Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Najlogicnije resenje je da se dovede neko od ovih top nba igraca do januara sa nba out klauzulom i jos jedan bekap. Ako se juri slican igrac Karliku onda je Butler taj.
Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 38 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ne znam sto ali odmah se sjetim Duska Dugouska i onog medvjeda 'Bruno moze vise' 1
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 11 minutes ago, Ne sam Safete said: Ne znam sto ali odmah se sjetim Duska Dugouska i onog medvjeda 'Bruno moze vise' Taman 'teo ovo da okačim ali Safet brži: 1 1
Luchifer89 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Još jedan Bruno u novembru, vat ken posbli go rong? 1 5 1
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Ne znam sto ali odmah se sjetim Duska Dugouska i onog medvjeda 'Bruno moze vise' Lepo je sto me se setis. :P 2
SuperTraktorko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: Ako Skariolo nije hteo/mogao da maltretira sa Fernandom, jedva cekam da vidim kako ce izgledati saradnja sa Zeljkom Obradovicem. 🙃 1
propolis Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 28 minutes ago, SuperTraktorko said: Ako Skariolo nije hteo/mogao da maltretira sa Fernandom, jedva cekam da vidim kako ce izgledati saradnja sa Zeljkom Obradovicem. 🙃 Ma nema prostora tamo za njega. Tawares, Fernando,Garuba je rotacija na 5. Treba dodati da i Layls može 5+mpg na 5 kada se igraju smallball specijali tako da mu ostaje od 7 do 13 mpg što sigurno ne zadovoljava njegove apetite.
bungalov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ne znam cemu zurba, treba sacekati NBA cut, necemo da angazujemo bilo koga samo reda radi. Sad ce to, u oktobru nekad. A i budzet je obezbedjen. Strpljen spasen.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 19 minutes ago, Jakob Aman said: Kalates viđen u Beogradu. Na kojoj strani brda
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, ScepanScekicSto said: Na kojoj strani brda Ostoja čupa ono malo dlaka na glavi Obruc puca posle 3 suterska treninga Nika.
ScepanScekicSto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago A jedino se ja iskreno radujem imamo mi dosta umetnika sa loptom, daj nekog ko zna da udeli pas...
VISOKOLETAC Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ima li istine u ovom pisanju da Poku zeli raskid ugovora? Ako je tako onda imate problem i treba vam jos jedan visoki uz centra.
Elevator Operater Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, VISOKOLETAC said: Ima li istine u ovom pisanju da Poku zeli raskid ugovora? Ako je tako onda imate problem i treba vam jos jedan visoki uz centra. Murinen. Otprilike je blizu/daleko od neke potrebne uloge koliko i 5 kg misica koje navodno zele raskid.
Recommended Posts