Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, Sinnerman said:

Jao blago vama, vi možete o pojačanjima i prelaznom roku. Nama zabranili, pola ljudstva pobanovali, možemo da pišemo samo o modi, čizmama, potkošuljama, eventualno da prijavimo ko nam se novi povredio i tako. 

Jbg kad mi nemamo problema sa povredama pa nas moderacija tjera da pišemo o utakmicama i eventualno o modi, par stranica ne više..

Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

Gde je i sta radi vredna i pozudana dobričina Dzeljan Smit? On bi bio pristojna zamena za Nilikinu...zna sistem i tako to. A zaista se kao retko ko ponasao posveceno i odgovorno, plus nije operisan od suta.

Naravno, sve je to sekundarno, mi sad moramo da ubodemo novog prvog pleja.

Turk Telekom ja mislim, sinoc razmisljam o njemu.

Posted

Šalu na stranu, bio sam prvi kada je trebao da se popljuje Voš i sigurno ću biti i dalje tu za tako nešto, ali ovo je zaista sjajna prilika da svima dokaže da smo glupe kurčine i da mučenje ABA nejači nije najbolje što on ima da ponudi.

Ja se iskreno radujem utakmici protiv Pariza. 

• Like 1
Posted

Markis Rid je fin igrac van el, duže vreme kida u Turskoj i ima solidan sajz.

Ali opet on je baš klasik kombo, nama pored takvog igraca fali neko ko će biti klasican organizator.

Ljudi previse mrace oko Kalatesa, on je odličan bio u Feneru, fizički ne deluje da je propao, u Monaku jednostavno nema loptu a van nje je užas.

Kod nas bi imao svojih 15-17 min i u tim trenucima loptu u rukama.

Posted

Pa jedino Calates se uklapa u to, da kad se vrati Carlik, ti imas igraca koji nije puno placen i sustinski ne zahteva minute posto poto...

najbolje dovesti sad i hejsa i butlera.... ko mu jebe mater

Posted
1 minute ago, ScepanScekicSto said:

Pa jedino Calates se uklapa u to, da kad se vrati Carlik, ti imas igraca koji nije puno placen i sustinski ne zahteva minute posto poto...

najbolje dovesti sad i hejsa i butlera.... ko mu jebe mater

To da nije puno plaćen nije istina, čak iako bude 50-50 kao u slučaju Montejunasa, sve drugo stoji.

Ali ne treba gledati kad se vrati Karlik, jer taj povratak može vrlo lako biti i blizu kupa.

Posted

Tacno. Mi moramo dovesti prvog pleja da idejom da je on to do kraja sezone. Ako se Karlik oporavi u neko normalno vreme, tim bolje. Ne pada ritam, imas Karlika kad izadje Karlik a ko jebe mater novcu, nije da postoji salary cap i da svakako narod to nece pokriti bez da je svestan.

Posted
11 minutes ago, Ne sam Safete said:

Ne znam sto ali odmah se sjetim Duska Dugouska i onog medvjeda 'Bruno moze vise'

Taman 'teo ovo da okačim ali Safet brži:

3c96c6d2-8a4c-46a8-bd05-5683b80e4ac5_scr

• Love 1
  • Ha-ha 1
Posted
28 minutes ago, SuperTraktorko said:

Ako Skariolo nije hteo/mogao da maltretira sa Fernandom, jedva cekam da vidim kako ce izgledati saradnja sa Zeljkom Obradovicem. 🙃

Ma nema prostora tamo za njega.

Tawares, Fernando,Garuba je rotacija na 5. Treba dodati  da i Layls može 5+mpg na 5 kada se igraju smallball specijali tako da mu ostaje od 7 do 13 mpg što sigurno ne zadovoljava njegove apetite.

Posted

Ne znam cemu zurba, treba sacekati NBA cut, necemo da angazujemo bilo koga samo reda radi. Sad ce to, u oktobru nekad. A i budzet je obezbedjen. Strpljen spasen.

Posted
4 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Ima li istine u ovom pisanju da Poku zeli raskid ugovora? Ako je tako onda imate problem i treba vam jos jedan visoki uz centra.

Murinen. Otprilike je blizu/daleko od neke potrebne uloge koliko i 5 kg misica koje navodno zele raskid.