Papanikolesku Posted Monday at 01:27 PM Posted Monday at 01:27 PM (edited) 7 minutes ago, ScepanScekicSto said: to je to... samo mi reci... kojih je to 4-5 imena? Besi? Precious? Bamba? pri cemu ovaj poslednji sifurno nije iz grupe "necemo dovoditi bilo koga" Ne znam više Šćepane, ima par imena koja imaju kapacitet da podignu plafon ekipi, redom Achiuwa, Besi, Sarr, meni je zanimljiv i Colin Castelton ali za sad nije katovan, možda se izbori za two way. Bamba je taj peti, u teoriji ima doslovno sve što nam treba u praksi nema ništa - jer je glupan. Edited Monday at 01:28 PM by Papanikolesku 2
Jakob Aman Posted Monday at 02:01 PM Posted Monday at 02:01 PM 4 hours ago, Barkley#34 said: Aman, brate, zbog izraza "kreiraj". Uglavnom se to koristi za one koji kreiraju igru za druge. Naravno, može da se koristi i za one koji pomažu da se igra u napadu "otčepi", iz čega se otvaraju razne opcije a Vaš je baš takav. Međutim, nije mi asocijacija za izraz kreirati. Dobro, brate 😄
La mano de Dios Posted Monday at 02:34 PM Posted Monday at 02:34 PM Slazem se sa svim sto je @Papanikolesku rekao. Ja cu dodati samo da se nadam nekim cudom da se gleda i pozicija 1 i da tu ima neke nade za potpis.
bungalov Posted Monday at 03:16 PM Posted Monday at 03:16 PM (edited) Slede dve moguce price u narednim mesecima: 1. Vidite da smo znali da moze bez jos jednog centra, struka smo mi. 2. Videlo se odmah u junu da nam nedostaje jos jedan centar ali trzistevisokih igraca je bilo nepovoljno ovog leta. Bice bolje sledece godine. Edited Monday at 03:16 PM by bungalov
Ne sam Safete Posted Monday at 04:06 PM Posted Monday at 04:06 PM Pa i 1 Rada je sacekala 10 kola da nas otpise 5
realno *w Posted Monday at 04:51 PM Posted Monday at 04:51 PM (edited) Čak nije problem što imamo jednog centra, nego što i taj jedan prečesto ima padove motivacije, koncentracije... Onaj prazan period protiv Baskonije je u dobroj meri bila njegova zasluga. Uopšte nije pitanje može li se ovako, odgovor je sasvim očigledan - ne može. Edited Monday at 04:52 PM by realno *w 3
Stiletto Posted Monday at 05:16 PM Posted Monday at 05:16 PM Karlik i Sterling izašli sat vremena ranije na teren da se raspucavaju.
Stiletto Posted Monday at 05:37 PM Posted Monday at 05:37 PM Ako sastav objavljen na semaforu ne laže, večeras bez Džabarija. Jedanaest igrača na spisku.
Luchifer89 Posted Monday at 06:43 PM Posted Monday at 06:43 PM 1 hour ago, Stiletto said: Karlik i Sterling izašli sat vremena ranije na teren da se raspucavaju. Pred svaku utakmicu do sad
Marvin Posted Monday at 07:46 PM Posted Monday at 07:46 PM Posle neko kaže ne treba nam Luča ili Žo. Ne bi nam se ovakve blamaže dešavale da imamo više igrača koji znaju gde su došli i šta ovaj klub treba da predstavlja. I da, baš su počele da me zamaraju ovi Željkovi eksperimenti (između ostalog i sa izmenama). Kao sve je potčinjeno krajnjem rezultatu a onda pola sezone gledaš smeće od košarke 2
Jakob Aman Posted Monday at 08:03 PM Posted Monday at 08:03 PM Sportski direktor. Doživotni predsednik. Neka bira. Hvala mu do groba. Kao trener, bojim se da Željko više ne može... 1
Elevator Operater Posted Monday at 08:12 PM Posted Monday at 08:12 PM Jebem ti povredu Karlika i utakmicu i zivot i upravu kluba (i svakog ko donosi odluke o nedovodjenju pojacanja u okviru iste). U pizdu materinu.
ScepanScekicSto Posted Monday at 08:12 PM Posted Monday at 08:12 PM Sad brat Duejn uzme ekipu protiv Pariza... Sva sreca pa nam ne treba jos jedan spolja
Don Dusko Posted Monday at 08:12 PM Posted Monday at 08:12 PM Je l se to Karlik ozbiljno povredio?Ako jeste vi ste u problemu jebem ti zivot vise.
Patriota iz kauca Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM (edited) Loš prelazni rok, klupa koja je nazadovala, loše vođenje utakmica i izrabljivanje nosioca…četri godine zaredom. Ja nemam problem da Zeljko ode, hvala za sve, hvala za povratak u EL. Edited Monday at 08:14 PM by Patriota iz kauca
DameTime Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM On 10/17/2025 at 10:46 PM, DameTime said: THE AURA Gospodin. Uprava da puši kurac. Ovaj jedan plej što ga imamo se povredio, a jedini centar kog imamo završio sa 5 ličnih. 2
Son_of_a_gun Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM E sad ćemo da vidimo stvarno koliko nam ne treba još jedan plej. Jepte se više svi u klubu i vaše krnje rotacije. 1
Papanikolesku Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM Sramotan pristup rezervista, ili manjak kvaliteta, svejedno. Pored centra, očekujem i hitno reagovanje na tržištu za bekap plajmejkera. A sad se pomolimo za zdravlje Karlika Jonesa i mogućnost igranja u petak protiv Pariza. 1
Tex_Willer Posted Monday at 08:13 PM Posted Monday at 08:13 PM I sta sad? Bukvalno moraš imati Dvejna 30 min na pleju što on nije, Brauna na 1 zatim u minutama kad nema Dvejna... Daj vraćaj Ifea barem do kurca vise
Elevator Operater Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM Just now, Don Dusko said: Je l se to Karlik ozbiljno povredio?Ako jeste vi ste u problemu jebem ti zivot vise. Pitanje je. Mozda bude bolje nego sto izgleda, ali sam siguran da on nece igrati u petak. Sto je ogroman hendikep. Mada, sta vama ima da se prica o hendikepu... Ako smo ozbiljan tim, naci cemo nacin da pobedimo bez njega u petak, igramo kuci, imamo najboljeg trenera, a Pariz nije PAO niti Oly. Posle ovoga sto komsije rade, apsolutno mi se jebe za bilo kakav izgovor.
Barkley#34 Posted Monday at 08:16 PM Posted Monday at 08:16 PM 6 minutes ago, Shonewizard said: Mogao bih brata Washa da gledam cijelu noć 😄 Gledaćeš ga protiv Parizera. 1
Recommended Posts