odupri se ludilu Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uฤi im u Tavaresa onda. Nema sa njima ferke ๐ค 1
SteveFrancis#3 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sanse su ne male, nego nepostojece ukoliko nisu spremni da iskesiraju ozbiljno. Dakle, nista nismo dobili ovim cekanjem i lowballingom pre koji mesec, samo je sad jos veci rizik jer taj neki igrac dolazi usred sezone i treba ga uklapati u hodu, plus postoji solidna verovatnoca da se nije jos u glavi pomirio sa tim da je zavrsio sa NBA i da nece bas 100% profi da se posveti odradjivanju zadataka u novoj sredini. 1
TripleJ Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja mislim da je skoro izvesno da je nas uslov potpis na dve godine. Videcemo ko je spreman na to.ย
Jakob Aman Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Besi ili Bamba, po meni. Vidim da je veฤe raspoloลพenje za ovog prvog u javnosti. Ne znam. Nisam ih gledao. Edited 8 hours ago by Jakob Aman
Barkley#34 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ali,ย reฤeno mu je da kreira.ย ย A Dvejn u fazonuย da sam hteo da kreiram zvao bih se Versaฤe. 1 23
Don Dusko Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Dobro sto nije poslusao covek.Da je pokusao da kreira bilo bi Benny hill muzika. 2
aleksandar2806 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Sta je ovde problematicno izgovoreno zivo me interesuje
Son_of_a_gun Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Nije ลกta je reฤeno nego ลกta je realizovano od te priฤe.
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago https://3stepsbasket.com/club/partizan?season=euroleague-2026 ย Ajd da vidimo sta kaze statistika 2 1
ScepanScekicSto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Zaista je zanimljiva ova statistika... izdvojite malo vremena...ย ย moze i nesto da se zakljuci
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 52 minutes ago, aleksandar2806 said: Sta je ovde problematicno izgovoreno zivo me interesuje Dati Dvejnu da kreira je kao kad bi nama sad Sale Rekao da Lazicu da ulogu da prenosi i vodi loptu. ย Teorijski oni to mogu al u praksi? :D
jedibojan Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Jakob Aman said: Besi ili Bamba, po meni. Vidim da je veฤe raspoloลพenje za ovog prvog u javnosti. Ne znam. Nisam ih gledao. Stakleno koleno ili pileci mozak (su im indijanska imena)... Ali da, tako se crta 1
Ne sam Safete Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Realno, svi smo ovaj komentator. ย ย Ovo mi je jacheย ย ย 6 9
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Ovo mi je jacheย ย ย Nagledali smo se najrazlicitijih sranja iz edicije verovali ili ne u novoj Zocovoj eri, i taman mislis, tesko nesto novo moze da nas iznenadi, kad ono ....
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 48 minutes ago, Son_of_a_gun said: Realno, svi smo ovaj komentator. ย ย ย Nije taj gledao naprednu statistiku, nego veruje svojim ocima.
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Da poludiลก dok crtaลก ili gledaลก sa klupe a svetla u hali se stalno pale i gase. 1
ChrisJudd Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, jedibojan said: ย Respect sto je zvao ovaj zadnji time ย Jer zna da je bitna koลก razlika sa Baskonijom u borbi za top 16 1
Luchifer89 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago ล to se shopa tiฤe - ubacili za sada samo jednu nike majicu, od kragnice nema joลก uvek niลกta
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mene zanima ลกta je to Ifฤe toliko zasrao kod ลฝeljka da smo u stanju da mu plaฤamo cijelu sezonu ugovora a da i ne pomislimo da ga rehabilitujemo. A nije da nam ne treba. 8
Alek The Great Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 23 minutes ago, Son_of_a_gun said: Mene zanima ลกta je to Ifฤe toliko zasrao kod ลฝeljka da smo u stanju da mu plaฤamo cijelu sezonu ugovora a da i ne pomislimo da ga rehabilitujemo. A nije da nam ne treba. Mozda i jeste nesto zasrao, ali meni se cini da se nadaju da ce neko da ga pokupi. Jer ako ga mi sad vratimo u tim, ne bi mogao ni za jedan EL klub do januara da igra.
Recommended Posts