odupri se ludilu Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Uฤi im u Tavaresa onda. Nema sa njima ferke ๐ค 1
SteveFrancis#3 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sanse su ne male, nego nepostojece ukoliko nisu spremni da iskesiraju ozbiljno. Dakle, nista nismo dobili ovim cekanjem i lowballingom pre koji mesec, samo je sad jos veci rizik jer taj neki igrac dolazi usred sezone i treba ga uklapati u hodu, plus postoji solidna verovatnoca da se nije jos u glavi pomirio sa tim da je zavrsio sa NBA i da nece bas 100% profi da se posveti odradjivanju zadataka u novoj sredini. 1
TripleJ Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ja mislim da je skoro izvesno da je nas uslov potpis na dve godine. Videcemo ko je spreman na to.ย
Jakob Aman Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Besi ili Bamba, po meni. Vidim da je veฤe raspoloลพenje za ovog prvog u javnosti. Ne znam. Nisam ih gledao. Edited 22 hours ago by Jakob Aman
Barkley#34 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ali,ย reฤeno mu je da kreira.ย ย A Dvejn u fazonuย da sam hteo da kreiram zvao bih se Versaฤe. 2 24
Don Dusko Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Dobro sto nije poslusao covek.Da je pokusao da kreira bilo bi Benny hill muzika. 2
aleksandar2806 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Sta je ovde problematicno izgovoreno zivo me interesuje
Son_of_a_gun Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Nije ลกta je reฤeno nego ลกta je realizovano od te priฤe.
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago https://3stepsbasket.com/club/partizan?season=euroleague-2026 ย Ajd da vidimo sta kaze statistika 2 1
ScepanScekicSto Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Zaista je zanimljiva ova statistika... izdvojite malo vremena...ย ย moze i nesto da se zakljuci
Don Dusko Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 52 minutes ago, aleksandar2806 said: Sta je ovde problematicno izgovoreno zivo me interesuje Dati Dvejnu da kreira je kao kad bi nama sad Sale Rekao da Lazicu da ulogu da prenosi i vodi loptu. ย Teorijski oni to mogu al u praksi? :D
jedibojan Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 1 hour ago, Jakob Aman said: Besi ili Bamba, po meni. Vidim da je veฤe raspoloลพenje za ovog prvog u javnosti. Ne znam. Nisam ih gledao. Stakleno koleno ili pileci mozak (su im indijanska imena)... Ali da, tako se crta 1
Ne sam Safete Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 11 minutes ago, Son_of_a_gun said: Realno, svi smo ovaj komentator. ย ย Ovo mi je jacheย ย ย 6 11
TripleJ Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 21 minutes ago, Ne sam Safete said: Ovo mi je jacheย ย ย Nagledali smo se najrazlicitijih sranja iz edicije verovali ili ne u novoj Zocovoj eri, i taman mislis, tesko nesto novo moze da nas iznenadi, kad ono ....
Elevator Operater Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 48 minutes ago, Son_of_a_gun said: Realno, svi smo ovaj komentator. ย ย ย Nije taj gledao naprednu statistiku, nego veruje svojim ocima.
Barkley#34 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Da poludiลก dok crtaลก ili gledaลก sa klupe a svetla u hali se stalno pale i gase. 1
ChrisJudd Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 12 minutes ago, jedibojan said: ย Respect sto je zvao ovaj zadnji time ย Jer zna da je bitna koลก razlika sa Baskonijom u borbi za top 16 1
Luchifer89 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago ล to se shopa tiฤe - ubacili za sada samo jednu nike majicu, od kragnice nema joลก uvek niลกta
Son_of_a_gun Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Mene zanima ลกta je to Ifฤe toliko zasrao kod ลฝeljka da smo u stanju da mu plaฤamo cijelu sezonu ugovora a da i ne pomislimo da ga rehabilitujemo. A nije da nam ne treba. 9
Alek The Great Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 23 minutes ago, Son_of_a_gun said: Mene zanima ลกta je to Ifฤe toliko zasrao kod ลฝeljka da smo u stanju da mu plaฤamo cijelu sezonu ugovora a da i ne pomislimo da ga rehabilitujemo. A nije da nam ne treba. Mozda i jeste nesto zasrao, ali meni se cini da se nadaju da ce neko da ga pokupi. Jer ako ga mi sad vratimo u tim, ne bi mogao ni za jedan EL klub do januara da igra.
Recommended Posts