Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, jedibojan said: Pratim, podizem Ovaj dvojac + Willi Nelson sta reci 🙂 Sorry za off 1 1
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Gledam sad listu Bleacher reporta koji su sve poznati igraci u Nba ostali bez ugovora a pocinje sezona, uglavnom su veterani ali lista je podugacka. Tu su Vestbruk, Ajzea Tomas, Simons, Herel, T.J. Waren, Oladipo, Kazins, Beverli, Mc Gee, Fulc, braca Moris itd.U nekom paralenom univerzmu da vam je dostupan samo jedan igrac sa ove liste koga biste doveli u KKP?
longbowman Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Imajući u vidu da smo odsečeni od Karlikovih prodora za 2 najverovatnije ( a nemala je zaliha poena koju smo odatle crpeli) , ovo će biti prva tekma gde je šut za 3 zaista do or die. Očekujem dosta tečniju igru sa naše strane, a nadam se da će se danas videti zašto bolnice u Srbiji nemaju za grejanje ( Jabari ).
Dzep Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago @La mano de Dios Kazins bez dileme, s njim pukovnik ili pokojnik
Don Dusko Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 minute ago, Dzep said: @La mano de Dios Kazins bez dileme, s njim pukovnik ili pokojnik Pukovnik tuce tudje igrace, pokojnik tuce svoje saigrace. 5
Papanikolesku Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Svaki odgovor koji nema jedinog pravog emvipija enbieja je pogrešan. Brodie, naravno
TripleJ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Don Dusko said: Real posle one top 8 serije se bas nalozi kad igra protiv vas i svaku utakmicu shvata ozbiljno. Sto samo potvrdjuje koliko ste im trn u oku. To dok je bio trener Chus Mateo, mozda Scariolo olabavi malo 🙂.
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 58 minutes ago, Papanikolesku said: Svaki odgovor koji nema jedinog pravog emvipija enbieja je pogrešan. Brodie, naravno Upravo potpisao ipak za Kingse 🙂
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Smrt, porezi i dvocifreno bacanja za Edija nad kojim ce duvati svaki kontakt kao da je ugrozena vrsta. Ajmo 🖤
wrach Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @SteveFrancis#3 ovo ti je najbolja slika do sada... najezio sam se
Patriota iz kauca Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Opet loše otvaranje, opet ne pravimo faul ili pravimo kasno, opet jurimo prednost, cedimo nosioce i izgubimo tesno.. Verovatno igrači nisu shvatili..već četri godine…možda onaj sto objašnjava ne zna da objasni? Pitam samo za drugara. Edited 2 hours ago by Patriota iz kauca
bungalov Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago On 10/10/2025 at 1:29 PM, bungalov said: Dzabari i Vos su igraci koji ce nekome da upropaste dan sa 20+ pts partijom (partijama). Neminovnost je da ce da se desi. Tako da cekam i to. Imamo jos gasa. Kazem ja...
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 6 hours ago, La mano de Dios said: Ocekujem mnogo od Parkera i Dilana veceras. I ni ovo nije bilo dovoljno uz Vanjinu dobru partiju i Savinu renesansu u 4/4.. Zasto? Pricali smo da protiv Reala ako vezes par minuta praznog hoda nema te nigde zatrpace te za tih par min, e Partizan je imao 20 minuta praznog hoda u 1/2. 2
wrach Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pozitivno: Vanja Dzabari namestio sut Negativno: Promaja u reketu Nekoriscenje malih faulova I za kraj, neverovatno je da se Real vise cima protiv nas nego mi protiv njih. p.s. Da li je jos neko osim mene video aut, kada je Tavares "spasio" ispred nase klupe?
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaki protivnik ce da vam slavi ako vam Washigton a ne Karlik kolo vodi. Jabari dobar napadac al odbrana majko moja. 3
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago El ovo najgora Sterlingova utakmica?! Bas je imao wtf momenata. Dilan dobar, ali brate, preuzimamo sve i ti ostavljas njihovog beka da sutira!!! Ovaj Lyles bio game changer. Lik igra pf, a krece se kao bek. 1
Volter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Retko kad se preokrenu ovakve utakmice ali lepo je što se Partizan vratio (da vas dodatno iznervira). Mislim da posle one tuče niste dobili Real (možda grešim), oni uvek naoštreni, čak i kad im ne treba, pogotovo u Madridu. A vi lezilebovski, mlako, moralo je večeras od starta borbenije. 1
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ocekivani poraz. Drugo poluvreme sa dosta boljom energijom u odbrani I to mora biti nacin na koji cemo igrati sto konstantnije. Sut ce nekad ici nekad nece, ali igra u odbrani je stvar volje I to nikad ne treba da nedostaje. Parker napokon poceo da ubacuje. Vasington kad igra svoju igru moze biti koristan, u svakoj drugoj kombinaciji deluje kao najgori kosarkas na svetu. Falio je veceras Sterling u napadu. Kratki smo sa igracima, fale sigurno 2-3 igraca solidnog kvaliteta da bismo mogli da ispratimo tempo I udjemo u borbu za play off.
ScepanScekicSto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Patriota iz kauca said: Opet loše otvaranje, opet ne pravimo faul ili pravimo kasno, opet jurimo prednost, cedimo nosioce i izgubimo tesno.. Verovatno igrači nisu shvatili..već četri godine…možda onaj sto objašnjava ne zna da objasni? Pitam samo za drugara. taj koji im objasnjava, ima 9 titula prvaka evrope, a ne verujem da su male faulove uveli od skora u kosarci pa jos nije stigao da ih nepomenuti dovoljno savlada dakle, taj nepomenuti ipak ima neki rezultat iza sebe
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ma Real pustio pedalu pa se nivelisalo. Bas sam razocaran pristupom, igrom, svim. Opet cemo sad reci da je duga sezona i da ima jos mnogo utakmica. Kao i protiv Dubaia. Pa cemo to reci i posle Hapoela, pa posle Olya... Neka, ima da se igra... 7
PatrickStar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Valjda je ovo neka naznaka da Jabari hvata formu i da će Washingtonu ova poslednja četvrtina značiti da se stabilizuje i ne kanali nas u svojim početnim minutima.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Očajno prvo poluvreme, a onda su se setili kako mogu da igraju i protiv ovog Reala. Q4 smo dobili 30:18. Duane je tu možda najviše povukao, props to that, iako je bio užasan u prvom poluvremenu. Lyles nas je urnisao večeras, glavni razlog što je Real ovo dobio je on, na stranu Tavares koji je strašilo u reketu za naše. Jabari me šutem podseća na Puntera, a energijom/karakterom na Kawhi Leonarda. Nemam pojma šta da mislim o njemu. 😁 1
Recommended Posts