Eddard Posted Saturday at 06:02 PM Posted Saturday at 06:02 PM Derbi izmeฤu dva bivลกa evropska prvaka je pripao velikanu iz Beograda. 3 7
Luchifer89 Posted Saturday at 06:04 PM Posted Saturday at 06:04 PM 4/4 neizvesne zavrลกnice. Ko voli? Svi volimo! 4
jedibojan Posted Saturday at 06:05 PM Posted Saturday at 06:05 PM Poku 0 indeksnih za 17 minuta. Poduhvat
realno *w Posted Saturday at 06:06 PM Posted Saturday at 06:06 PM ล ta bih dao da mogu da razumem ove ลฝocove zajebancije.ย ย Dvejn se sprda sa njima, napravi +15, on ga izvede i ne vraฤa ga. Ajde da su tu Milton i Vanja, pa da njih forsira, ne nego da bi mogli zajedno da budu na terenu dvaย nulaลกa.
Coz29 Posted Saturday at 06:06 PM Posted Saturday at 06:06 PM Pokusevski nece nikad biti faktor u El. ย Ni za 2 ni za 5 godina. ย Vasington za ove prosecne ekipe doktor, moze sam da pobedi.ย ย U EL nije u stanju da odigra to isto, nema slobodu i mozak za tako nesto. ย Mitar i Lakic jako ograniceni kosarkaski. ย Murinen na EL nivou tesko da moze da pruzi nesto. ย Ostali manje vise standardno. ย
DameTime Posted Saturday at 06:07 PM Posted Saturday at 06:07 PM Baลก je dobar oseฤaj kad posle treninga proverim sofascore i vidim pobedu Partizana. 4
Xpert Posted Saturday at 06:08 PM Posted Saturday at 06:08 PM (edited) Pobeda se pise i fokus se prebacuje na duplo EL kolo u Spaniji. ย Iako sa ABA utakmica se ne mogu izvuci neki veci zakljucci, trend ekspresnog ispustanja dvocifrene prednosti se nastavlja. Al bar smo opet pobedili. ย Mene igra, ili nedostatak iste, Parkera, izuzetno brine. Vidim pise se da lik je klasa, ovo ono, al ono sta je on dosad pokazao u nasem dresu moze da igra bilo ko. Kao najskuplji igrac ove ekipe, morao bi doprinositi na svakoj utakmici. Ili bar uraditi bilo sta korisno po ekipu. ย Wash porobio. Jedan od onih meceiva, kad sve ubacuje. Domaca osnova NULA! Edited Saturday at 06:09 PM by Xpert
Stiletto Posted Saturday at 06:08 PM Posted Saturday at 06:08 PM Pobeda, bez povreda, sve ostalo zakljuฤati u fioku i baciti kljuฤ.ย ย +/- Bonga 20, Dujan 19, Dilan 16. Karlik -19, Parker -14, Mitar -14. Sve jasno crno na belo.ย
Dzep Posted Saturday at 06:11 PM Posted Saturday at 06:11 PM (edited) Dobili, niko se nije povredio, Murinen igrao, glavni igraฤi koliko toliko odmorili, joลก jedna neizvesna zavrลกnica dobijena, ja zadovoljan. ย Vrlo sam zadovoljan Murinenom, biฤe to joลก bolje kad dobije joลก iskustva, joลก jednom se pokazuje da kad neko zna, onda zna, ukoliko ima ลพelju, a ovaj ima ลพelju da igra ลกto viลกe.ย ย Mitar ima zanimljivih momenata u odbrani, voljni momenat je tu, ali bez malo viลกe pameti i pre svega boljeg ลกuta, neฤe biti faktor u vaลพnim utakmicama u ABA, u EL neฤe videti parket. Lakiฤ je Lakiฤ, Poku klasika, nabio telo ali sad mora da naฤe naฤin da ubrza reakcije i da popravi odraz. Ostali standard, nemam primedbi Edited Saturday at 06:12 PM by Dzep 4
Son_of_a_gun Posted Saturday at 06:13 PM Posted Saturday at 06:13 PM Razbijamo ove neizvjesne zavrลกnice. ๐ ย Mislim da nisam izmislio nikakvu nauku kad kaลพem da ovaj tim ne moลพe da trpi tri dunstera na terenu u istoj petorci, a to su veฤeras bili Poku, Lakiฤ i Boลกnjakoviฤ. Moลพda jedino kad je ludi Sava (cool nick stvarno) na kecu, onda moลพemo i mi sa foruma da popunimo broj. ย On the bright side manijak ispogaฤao kao da baca klikere u bazen, bio sam frapiran kad mu je ona jedna trojka iscurila. Murinen uz sve djeฤije bolesti izuzetno korisan, posebno u odbrani, ลพiv nisam da vidim ลกta nam donosi sutra s njim. ย Nosioci odradili ono svoje, zatvorili tekmu na kraju, volio bih da Bonga i Sterling nisu morali da uzmu ovoliko minuta but jbg. ย Nisam ga neลกto pratio jel ovaj poor mens Goran Dragiฤ oduvijek ovako iritantan? ย Elem, ฤekajuฤi (Godoa) da Dujan prenese neลกto od ovog arsenala i na EL terene, doฤekujemo duplo kolo u dobrom raspoloลพenju.ย 1
SteveFrancis#3 Posted Saturday at 06:31 PM Posted Saturday at 06:31 PM Iznenadjen sam da smo porodili ovo. Poku zaista brine. Ok, sezona je tek pocela, ali ovo sto gledamo na startu je preslabo za profi kosarkasa, kamoli nekog buduceg nosioca u EL. Bojim se da imamo Zagorca all over again.ย
Tex_Willer Posted Saturday at 06:33 PM Posted Saturday at 06:33 PM Murinen defanzivne principe polako shvata, strana pomoฤi mu je vrlo kvalitetna, e sad da je struja to jeste. ย Parker je ogroman problem, opet ista prica sa mlohavim, sporijim igracima, jednostavno najgori kamenjar koji je fiziฤki moฤan je pre za kkp od mlohavih igraca. 2
ScepanScekicSto Posted Saturday at 06:36 PM Posted Saturday at 06:36 PM Apropo Washingtona ย Jeste li culi Zeljka na tajm autu kad mi je rekao, sve druze super, ali ne pozivas akcije i ne pratis mene... ย ย 2 1
Son_of_a_gun Posted Saturday at 06:42 PM Posted Saturday at 06:42 PM Baลก me ฤudi da mu je to rekao, poลกto je sve ลกto je uradio veฤeras bilo savrลกeno racionalno. ๐ 4
ScepanScekicSto Posted Saturday at 06:47 PM Posted Saturday at 06:47 PM 4 minutes ago, Son_of_a_gun said: Baลก me ฤudi da mu je to rekao, poลกto je sve ลกto je uradio veฤeras bilo savrลกeno racionalno. ๐ pa kazem u smislu da ga je mozda zbog toga "zaboravio" na klupi
Patriota iz kauca Posted Saturday at 06:57 PM Posted Saturday at 06:57 PM (edited) Split, Krka, Zadarโฆnisu motivacija za veฤinu igraฤa iz naลกeg rostera, a ti isti igraฤi iz naลกeg rostera su najviลกa motivacija za ove pobrojane. Biฤe kikseva ove godine u ABA ligi dosta. ย Za Parkera ne brinem, isporuฤiฤe on svoje ali da ฤe biti lider (ako je to projektovano), neฤe. Biฤe tu sa Karlikom i Braunomโฆi iza Bonge koji je najbitniji igraฤ ovog tima. ย ลฝao mi Pokua, pametan je igraฤ, ลกkolovan..ali ne moลพe. ย Finac moลพe da ima minute i u EL. Nije dovljao veฤeras, sluลกao, igrao odbranu, opalio jednu trojku koju nije morao. Polako pokazuje ลกto je taj hajp oko njega. Inaฤe, mislim da iritira ponaลกanjem i naลกe igraฤe ali to smo znali i pre nego sto smo ga doveli. ย Idemo da dobijemo Baskoniju, vreme je.ย Edited Saturday at 06:58 PM by Patriota iz kauca
Son_of_a_gun Posted Saturday at 07:26 PM Posted Saturday at 07:26 PM 15 minutes ago, Patriota iz kauca said: mislim da iritira ponaลกanjem i naลกe igraฤeย Ne znam odakle si ovo uopลกte mogao konstruisati. Kad iritraลก svoje saigraฤe sigurno se neฤe desiti da potroลกe ฤetvrtinu iskljuฤivo pokuลกavajuฤi da ti nabace ลกto atraktivniji potez. Deฤko nije prsotina jednostavno je juiced ลกto je normalno za njegove godine i sve dok to kanaliลกe u neลกto dobro na terenu Iโm ok with it. ย Mnogi od vas nisu ni bili roฤeni da mogu da vide koliko je Daniloviฤ bio iritantan na poฤetku svoje karijere, pa smo ga posle oboลพavali. Kad ฤujeลก Daniloviฤ odmah pomisliลก na the kucanje, jel nas iritiralo to tada ili smo ga bacali u nesvjest danima i pokuลกavali da to iskopiramo na terenima? ย Ponoviฤu opet, ako se kurฤiลก s pokriฤem onda si baja, kurฤe se i Curry i Lebron i mnogi drugi, Jordan se kurฤio i na svoje.ย ย Na vaลกem mjestu ja se ne bih molio da se otkurฤiTM. Molio bih se za pokriฤe. 9 2
Klipan Posted Saturday at 07:37 PM Posted Saturday at 07:37 PM 9 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kad ฤujeลก Daniloviฤ odmah pomisliลก na the kucanje, jel nas iritiralo to tada ili smo ga bacali u nesvjest danima i pokuลกavali da to iskopiramo na terenima? ย Off topic mode on: ย Druze, koliki si ti kada si pokusavao ono da iskopiras na terenima?ย ย Off topic mode off.
nemanjaol Posted Saturday at 07:39 PM Posted Saturday at 07:39 PM Murinen je preozbiljan atleta za Evropu, mislim da je sad vec jasno da ce dobiti priliku u EL, pre svega na konto odbrane. ย Videcemo da li vec od onog duplog kola, ili ce Zoc jos malo da ga drzi, cisto psiholoski da ne bude da je odmah dosao na gotovo. Da jos malo zasluzi tu priliku 2 1
Son_of_a_gun Posted Saturday at 07:41 PM Posted Saturday at 07:41 PM 3 minutes ago, Klipan said: Off topic mode on: ย Druze, koliki si ti kada si pokusavao ono da iskopiras na terenima?ย ย Off topic mode off. Maโฆ Ispostaviฤe se da sam se samo kurฤio. ๐ 1 2
Coz29 Posted Saturday at 10:21 PM Posted Saturday at 10:21 PM Sutra od 19h u ACb ligi Real gostuje Baskoniji sto ce dobro doci nasima za skauting, jednim udarcem dve muve. ย Mislim da Real mozemo dobiti samo ukoliko budemo dobro sutirali spolja. Verujem da cemo Tavaresa da napadnemo Dilanom, isto onako kako je Zeljko to sa Smajlijem radio. Parker mora da krene da ubacuje, igrao je vise od svih ostalih protiv Reala, znamo svi da moze, samo da to i pokaze na delu. ย Sa Baskonijom mislim da imamo sanse da odigramo egal i dobijemo. ย ย 1
Arsenije Pesic Posted Saturday at 10:55 PM Posted Saturday at 10:55 PM 3 hours ago, Son_of_a_gun said: Nisam ga neลกto pratio jel ovaj poor mens Goran Dragiฤ oduvijek ovako iritantan? ย Oduvijek. Ja inaฤe ne volem te fudbalere u koลกarkaลกkim patikama, a ovaj ima i tu neku dodatnu mrvicu iritantnosti. Ali u principu nebitan lik. ย Nego, ne znam koliko je taฤno kg i ฤega nabacio Poku, ali kreฤe se kao da nosi dลพak cementa na leฤima. Ono, nikad nije bio munja, ali sada je, naroฤito u lateralnim kretnjama, zajeb'o i Kaminskog. Kao jedan od najveฤih fanova Pokua ovde, iskreno se nadam da iza ฤitave akcije njegoveย transformacije stoji neki smislen plan. ย Pokuลกavam da ukapiram logiku u naลกim petorkama veฤeras i baลก mi ne ide. Stvar je u sledeฤem: ako sam ja video da ฤe petorka u 4/4 da ispusti svu prednost koja je do tada mukom napravljena, apsolutno je nemoguฤe da to nisu videli struฤni ลกtab i ลฝeljko. I onda ide pitanje - zaลกto ih ostavlja na terenu? Da im pokaลพe/dokaลพe ลกta? Koliko su loลกi? Baลก super motivacija. To je sa aspekta igraฤa koji su tada bili na terenu. A sa aspekta nosilaca, malo matematike: zar nije lakลกe za nosioce da ih vratiลก na 5 min do kraja, dok se prednost joลก uvek nije potpuno istopila, da mirno privedu utakmicu kraju, i da na terenu provedu u realnom vremenu joลก desetak minuta u jednom mirnom ritmu, nego da ฤekaลก da se protivnik potpuno vrati u utakmicu i da ih uvedeลก u igru na 3 minuta do kraja, kada je protivnik vrhunski napaljen nakon povratka iz minus 16 i ฤeka te ozbiljno krljanje do poslenje sekunde? ย Pozitivne stvari: ponovo radi Dwizovanje (ludi Sava je stvarno hit), Mika ima konkretan doprinos i ulogu, Sterling nakon Dubaija konstantno na max obrtajima i u odbrani i u napadu. ย Piลกi recku, idemo dalje. 1
SteveFrancis#3 Posted Sunday at 12:15 AM Posted Sunday at 12:15 AM Sto se tice Miike, ne znam na osnovu cega se moze izvuci zakljucak da na EL nivou nema sta da pruzi. Njemu je potrebno vreme, ne moze preko noci pohvatati glavninu ofanzivnih i defanzivnih setova. Ono sto se videlo protiv Splita jeste da polako hvata feel i da neke stvari oseti instinktivno (pre svega pozadi). U stanju je zaista da pokrije ogroman prostor i sama ta cinjenica moze da transformise nasu igru. Trenutno je jos uvek deer in the headlights na najvecoj sceni i dokle god ne bude drzao glavninu naseg playbooka u malom prstu, ne verujem da ce mu se davati neka minutaza u EL. Od njega zavisi koliko brzo ce se to promeniti - moze da bude za par nedelja, a mozda ni u februaru ne bude skripao po parketima van ABA. 3
Elevator Operater Posted Sunday at 12:36 AM Posted Sunday at 12:36 AM Ako bismo protiv Pariza jednom u ลพivotu potvrdili ulogu favorita i rutinitali ih od starta (spoiler alert: ne da neฤemo, nego ฤemo 31 minut biti jedva egal dok muฤki provokator Naฤir gaฤa one trojke iz visine muda 5/7), mogli bi se desiti prvi minuti Mike u EL.ย ย Ali nema od tog posla niลกta. Daleko smo mi od toga da i Krku rutiniramo. Ima tu joลก dosta da se uigrava, kao i da se neki igraฤi vrate u formu, poput mr Mikrofona.
Recommended Posts