wrach Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Osmani 27/9. sut za 3? Inace, najvise mi se svidja sto na mapi nema Zeleznika : D Font je kriminalan, tiltovani Mozzart krugovi odurni.
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago ideja sa mapom - odlicna dve nijanse zute - zasto??? city font - odvratan Β ali sve u svemu instagramicno je, a to mu je i bila svrha rekao bih 3
Shonewizard Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Parket odliΔan, tim zdrav, Ε½eljko zadovoljan treningom. Daj taj Efes. 1 1 1
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago VeΔeras prvo terapija, pa gledanje drugog poluvremena na povratku s treninga. Da ne zaboravim neulaΕΎenje na live temu.Β Β Dobijamo.Β 1
Marvin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Just now, DameTime said: terapija = neulaΕΎenje na live temu Β popravio sam ti ovo : D 2
DameTime Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 minutes ago, Marvin said: popravio sam ti ovo : D Β * terapija koju ne moram da platim, to komunjare najviΕ‘e voleΒ π 1 1
KockoOblo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Son_of_a_gun said: Osmani 27/9. Β KockoOblo 180/130. 3 11 1
Dzep Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ε to se utakmice tiΔe, ΕΎivo me interesuje kako Δe igraΔi reagovati veΔeras, nadam se da su zapamtili kako su bili nalupani u proΕ‘loj utakmici. OΔekujem od Sterlinga da vodi, Karlika i Tajrika da prate, Bongu da sve povezuje ali nam je potrebno i viΕ‘e od prateΔe ekipe. Efes stiΕΎe sveΕΎiji od Milana, mislim i da su bolji tim, ali smo i mi imali vreme za trening i odmor. Pa da vidimo, pobeda makar 1 razlike i ja sam zadovoljan Edited 5 hours ago by Dzep 3
odupri se ludilu Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Nekako mi se Vanja crta da Δe biti bitan veceras, odbrambeno. I vjerujem da zavrΕ‘avamo pripreme i da smo spremni za sezonu.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Po meni je kljuc da Sterling isporuΔi svoje, da Tajrik ne udje u rani problem sa faulovima i da Parker odigra napokon ono zbog Δega je doΕ‘ao. Β Edited 5 hours ago by Coz29 1
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Mnogo nam treba pobeda, na neki naΔin da nam se vrati za ono umalo kobno peljeΕ‘enje od proΕ‘le nedelje π Β Β 1
ScepanScekicSto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Β meni bas super izgleda Edited 3 hours ago by ScepanScekicSto 3
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, Dzep said: Ε to se utakmice tiΔe, ΕΎivo me interesuje kako Δe igraΔi reagovati veΔeras, nadam se da su zapamtili kako su bili nalupani u proΕ‘loj utakmici. OΔekujem od Sterlinga da vodi, Karlika i Tajrika da prate, Bongu da sve povezuje ali nam je potrebno i viΕ‘e od prateΔe ekipe. Efes stiΕΎe sveΕΎiji od Milana, mislim i da su bolji tim, ali smo i mi imali vreme za trening i odmor. Pa da vidimo, pobeda makar 1 razlike i ja sam zadovoljan Β Jabari da dobije tehnicku zbog prigovora, tad znamo da smo krenuli u pravom smeru. 1
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gle, gle, pogreΕ‘io sam, oznaΔili su JNA na mapi: Β 2 1
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik da otvore, bez nekih mudrolija sa PokuΕ‘evskim, VaΕ‘ingtonom ili LakiΔem. Da mi lepo uΔemo u utakmicu. Mogao bi Dwiz jednom da se zapali u evroligaΕ‘koj tekmi i da ne bude konstantna Ε‘tetoΔina. OΔekujem i da Jabari pokaΕΎe Osmaniju ko je tatica na poziciji 4, poΕ‘to nas je proΕ‘le sezone krvniΔki silovao.Β Petao da doΔe na utakmicu i nagazi KokoΕ‘.Β Β 2-1 2
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Samo bez pickastog ulaza u mec, sa makar nekom odbranom i Sterling da reprizira otvaranje protiv Milana. 1
longbowman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago VeΔeras gledate masterpiece Jabari Parkera, 18 pts minimum.Β U odbrani neΔe ni ruku podiΔi i zato ga volimo.Β 1 4
bungalov Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ratno ostrvo pred klupom Partizana. Nice touch. Β Larkin je upao u trap na Ratnom ostrvu, i izgubio posed zahvaljujuci pritisku Bonge i Washingtona. Β Zeljko se iznervirao na sudjenje i usao na teren na Ratno ostrvo. 1
goofy Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, bungalov said: Larkin je upao u trap rov na Ratnom ostrvu Β Β 2
Recommended Posts