Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Osmani 27/9.

sut za 3?

Inace, najvise mi se svidja sto na mapi nema Zeleznika : D

Font je kriminalan, tiltovani Mozzart krugovi odurni.

Posted

ideja sa mapom - odlicna

dve nijanse zute - zasto???

city font - odvratan

Β 

ali sve u svemu instagramicno je, a to mu je i bila svrha rekao bih

• Like 3
Posted

Večeras prvo terapija, pa gledanje drugog poluvremena na povratku s treninga. Da ne zaboravim neulaženje na live temu. 

Β 

Dobijamo.Β :classic_smile:

• Like 1
Posted (edited)

Ε to se utakmice tiče, ΕΎivo me interesuje kako Δ‡e igrači reagovati večeras, nadam se da su zapamtili kako su bili nalupani u proΕ‘loj utakmici. Očekujem od Sterlinga da vodi, Karlika i Tajrika da prate, Bongu da sve povezuje ali nam je potrebno i viΕ‘e od prateΔ‡e ekipe. Efes stiΕΎe sveΕΎiji od Milana, mislim i da su bolji tim, ali smo i mi imali vreme za trening i odmor. Pa da vidimo, pobeda makar 1 razlike i ja sam zadovoljan

Edited by Dzep
  • Like 3
Posted (edited)

Po meni je kljuc da Sterling isporuči svoje, da Tajrik ne udje u rani problem sa faulovima i da Parker odigra napokon ono zbog čega je doőao.

Β 

Edited by Coz29
  • Like 1
Posted
1 hour ago, Dzep said:

Ε to se utakmice tiče, ΕΎivo me interesuje kako Δ‡e igrači reagovati večeras, nadam se da su zapamtili kako su bili nalupani u proΕ‘loj utakmici. Očekujem od Sterlinga da vodi, Karlika i Tajrika da prate, Bongu da sve povezuje ali nam je potrebno i viΕ‘e od prateΔ‡e ekipe. Efes stiΕΎe sveΕΎiji od Milana, mislim i da su bolji tim, ali smo i mi imali vreme za trening i odmor. Pa da vidimo, pobeda makar 1 razlike i ja sam zadovoljan

Β 

Jabari da dobije tehnicku zbog prigovora, tad znamo da smo krenuli u pravom smeru.

• Ha-ha 1
Posted

Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik da otvore, bez nekih mudrolija sa PokuΕ‘evskim, VaΕ‘ingtonom ili LakiΔ‡em. Da mi lepo uΔ‘emo u utakmicu. Mogao bi Dwiz jednom da se zapali u evroligaΕ‘koj tekmi i da ne bude konstantna Ε‘tetočina. Očekujem i da Jabari pokaΕΎe Osmaniju ko je tatica na poziciji 4, poΕ‘to nas je proΕ‘le sezone krvnički silovao.Β 

Petao da doΔ‘e na utakmicu i nagazi KokoΕ‘.Β 

Β 

2-1

• Like 2
Posted

Ratno ostrvo pred klupom Partizana. Nice touch.

Β 

Larkin je upao u trap na Ratnom ostrvu, i izgubio posed zahvaljujuci pritisku Bonge i Washingtona.

Β 

Zeljko se iznervirao na sudjenje i usao na teren na Ratno ostrvo.

• Like 1