Jump to content

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, realno *w said:

Srećom Zoki i Žoc čitaju forum, pa su me poslušali pre par meseci i izbegli potencijalnu nagaznu minu... :default_coffee:

Screenshot-2025-10-01-124300.png

Zoc 5D sahista. Em citao tebe em zajebao rivalski klub i to bas bas.

Posted

Ništa, novi dan, ne tako lepo raspoloženje kao što sam priželjkivao, ali idemo dalje. Mislim da ćemo protiv Olimpije izgledati mnogo bolje, iako su oni prilično iskusna ekipa koja koristi sve gluposti i eksploatiše mane mnogo više nego jedna šuterski potentna ekipa poput Dubaija, koja zna da igra samo na jedan način. Ako im se dozvoli, kao što im je Želimir dozvolio da uđu u ritam - zatrpaće. 

Elem, sutra će im biti 4. meč u 5,6 dana, previše zaista. Juče su rutinirali Zvezdu, Zek Ledej odigrao nerealno pametnu i zrelu utakmicu. Mislim da je čak level, dva iznad onoga što je igrao kod nas, čak i u onoj zamalo sezoni. 

Da se vratim na nas, mislim da Sterling i Dwiz ne mogu gore od ovoga, a pre svega - mislim da Želimir ne može gore spremiti i voditi utakmicu od jučerašnje gde nas je počastio prisustvom. 

Lepo sutra da izađe sa petorkom Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik i da peglamo od starta jako. Bongu na Ševona, i 30 minuta za svetskog šampiona, pa nek preskače ABA. 

Koliko god sad zvuči neumesno, ali mislim da smo jači od Milana, plafon nam je sigurno viši. 

1-1.

• Like 4
  • Thanks 1
Posted
11 minutes ago, Papanikolesku said:

Ništa, novi dan, ne tako lepo raspoloženje kao što sam priželjkivao, ali idemo dalje. Mislim da ćemo protiv Olimpije izgledati mnogo bolje, iako su oni prilično iskusna ekipa koja koristi sve gluposti i eksploatiše mane mnogo više nego jedna šuterski potentna ekipa poput Dubaija, koja zna da igra samo na jedan način. Ako im se dozvoli, kao što im je Želimir dozvolio da uđu u ritam - zatrpaće. 

Elem, sutra će im biti 4. meč u 5,6 dana, previše zaista. Juče su rutinirali Zvezdu, Zek Ledej odigrao nerealno pametnu i zrelu utakmicu. Mislim da je čak level, dva iznad onoga što je igrao kod nas, čak i u onoj zamalo sezoni. 

Da se vratim na nas, mislim da Sterling i Dwiz ne mogu gore od ovoga, a pre svega - mislim da Želimir ne može gore spremiti i voditi utakmicu od jučerašnje gde nas je počastio prisustvom. 

Lepo sutra da izađe sa petorkom Karlik, Sterling, Bonga, Parker, Tajrik i da peglamo od starta jako. Bongu na Ševona, i 30 minuta za svetskog šampiona, pa nek preskače ABA. 

Koliko god sad zvuči neumesno, ali mislim da smo jači od Milana, plafon nam je sigurno viši. 

1-1.

Sterlingu dati ključeve, a drugi pik drafta nek ćoškari malo...

Posted

Zajebancija po Australiji, pa sviranje kurcu sa basketom i otvorenom utakmicom sa Paokom, dolazi na naplatu. Zabavne pripreme, prilično ležeran ulazak u sezonu i onda ćemo opet u aprilu da kukamo e da smo na početku dobili neku utakmicu. Željko da se zapita zašto 5 godina potpuno isto ulazi u sezonu.

Posted
23 minutes ago, Jakob Aman said:

Zajebancija po Australiji, pa sviranje kurcu sa basketom i otvorenom utakmicom sa Paokom, dolazi na naplatu. Zabavne pripreme, prilično ležeran ulazak u sezonu i onda ćemo opet u aprilu da kukamo e da smo na početku dobili neku utakmicu. Željko da se zapita zašto 5 godina potpuno isto ulazi u sezonu.

Pa dobro, osim samog puta za Aus, obe utakmice su bile dobre. Glavni problem sa pripremama je to što nismo imali visokog tokom celog toka istih.

Kako god, ne vidim to kao bilo kakvo opravdanje za onaj manjak energije.

Posted

Totalni nonsens mi je jučerašnja startna petorka. Ali da startujes sa Lakicem i ne uvodis ga vise posle... ne kažem da smo zbog toga izgubili, ali baš je težak fail.

Posted

Obrni okreni, vama je Carlik najvažniji igrač. Meni je on juče delovao dosta pogubljeno, kao i ostali prošlosezonski nosioci Sterling i Tyrique (nabio neke brojke bez uticaja na rezultat), kao da je dolazak novih igrača i novih opcija poremetio raspodelu lopti. Jedini je Bonga na standardnom rovokopač nivou. Nije ništa alarmantno, ako se dovede još jedan visoki. Ekipa jeste delovala malo uljuljkano, u fazonu "previše smo dobri" pa su delovali zbunjeno kad su ovi iz Dubaija počeli da sipaju, kao da su zaboravili da je pripremni period gotov i da je sezona počela.

• Like 1
Posted

Zeljkov specijalitet, nazalost postao. Gurnes limitiranog igraca poput Arijana koji takvoj petorci ne pripada (on je efikasan samo uz glavne azdaje), naravno decko fejluje jer je jelte, limitiranih sposobnosti... i onda njega i njegovo samopouzdanje zalepis na klupu do kraja. Slicno i sa Washom.

Posted (edited)
18 hours ago, Dzep said:

Imam ja bolju knjigu za naše stanje - Mrtve duše by gospodin Gogolj.

A treba nekako da se dogegamo do ovog naslova :classic_smile:

Spoiler

spacer.png

Edited by DameTime
  • Ha-ha 1
Posted
36 minutes ago, Elevator Operater said:

I da hajlajtujem Zeljkovu kretensku odluku (izmedju ostalih) da ceka tv tajmaut dok nas ovi gledaju u retrovizoru.

Ako je 3. cetvrtina, zvao ga je Golemac cini mi se u prvom minutu.

Posted
7 minutes ago, Ne sam Safete said:

Ako je 3. cetvrtina, zvao ga je Golemac cini mi se u prvom minutu.

U pravu si. Ali ako je Jure time ponistio pravo na tv, onda mi tek nije jasno zasto je cekao Zeljko da padnemo na -9 (10:0 serija), gde su oni prakticno svaki napad iskoristili i to prelako.

Posted (edited)
8 minutes ago, Elevator Operater said:

U pravu si. Ali ako je Jure time ponistio pravo na tv, onda mi tek nije jasno zasto je cekao Zeljko da padnemo na -9 (10:0 serija), gde su oni prakticno svaki napad iskoristili i to prelako.

Zvao je TO na 4:29 do kraja, nakon 14 2 serije. Ne znam šta je čekao i gde je bio u 3/4, ali na utakmici očigledno nije. 

Edited by Papanikolesku
Posted

Dakle, naš trener kaže da je 'iznenađen načinom na koji smo igrali', da ne citiram dalje... Svi smo više bili iznenađeni njegovim izborom prve petorke a rekao bih da je to uticalo i na način kako je tim igrao, tako da iznenađenju mesta nema, realno, sve se desilo na način na koji je i najrealnije bilo da se desi