Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, ChrisJudd said: Dobro je Ε‘to Δe pored sebe imati Tajrika kao mentora. Tajrik je van terena flegma maltene.
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma ok, ali u najavi. Lik trenutno ako mu ne bacis alley-oop ne moze bas mnogo. Atleta da, svakako dijamant za brusenje. Ali Parker je sad lik koji moze sam da dobije utakmicu.
fancy Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 18 minutes ago, JPM said: Ljudi ladno doveli Jabari Parkera Β You foreshadowed it... JPM - Jabari Parker & Murinen 1 3
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, fancy said: Β You foreshadowed it... JPM - Jabari Parker & Murinen A zato je toliko aktivan ovde. 1
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Don Dusko said: A zato je toliko aktivan ovde. Β Koliko sam aktivan?
Don Dusko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago A brate moj ne vidis da se sprdam? :D Jabari = Partizan JPM aktivnost na Partizanskoj temi. :D
Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Finac je jeben statement potpis cak i da ne doprinese pretjerano iako sam siguran da ce i na terenu sa onom duzinom i atletikom bit jako dobar. Potpisi i njega i Shakea su mi fantazija iskreno, odusevljen sam.Β 1
JPM Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago DoΕ‘ao sam da pogledam Ε‘ta piΕ‘u ljudi, video haosov upis za koji smatram da je preteran i odgovorio mu. Β Elem, Finac je pre svega odliΔan marketinΕ‘ki potez. Kad se prebiju ovogodiΕ‘nja plata i odΕ‘teta za NBA moΕΎda Δak bude Partizan i u plusu, plus Ε‘to Δe ljudi viΕ‘e kupovati karte i dolaziti da gledaju poneka kucanja ovog atlete. To je sve. Dok on postane iole ozbiljniji koΕ‘arkaΕ‘, veΔ Δe odavno biti u NBA ili u nekoj osrednjoj Ε‘panskoj ekipi (zavisi kako bude napredovao). Tako da je transfer odliΔan ali najveΔe pojaΔanje nije i ne treba ljudi da oΔekuju bog zna Ε‘ta od njega. Β I mi smo imali Nikolu TopiΔa, lika koji ima mozak 35-ogodiΕ‘njeg pleja u telu 18-ogodiΕ‘njeg deΔaka. Pa niΕ‘ta nismo imali od toga, otiΕ‘ao preko.
jedibojan Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Ne slazem se da nam na pleju ne treba osigurac. Carlik mi je djidji midji... Nedovoljno kvalitetan za top ambicije, a ako mu se lopta i uloga smanje, drasticno opada i doprinos. Iz te perspektive, dosta nezahvalno za krpiti. Zato nisam bio gadljiv na Nick the Brick-a. Sto se tice Tasmanijskog, sta se desava sa Drezgicem? Te koledz, pa nista, pa Mega pa nista, na kraju, ako sam dobro upratio vesti, kls. Gde je tu zapelo? Ima li neko ko prati? Ako ne resimo centra i pleja kako treba, dzaba jos 3 Finca... (mali reality check) Β Edit: copium je da Carlick i Dwash naprave iskorak posle prve EL sezone prilagodjavanja Edited 5 hours ago by jedibojan
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 13 hours ago, Manu said: Δestitke komΕ‘ije na dovoΔenju najveΔeg evropskog talenta.Β Veliku stvar ste napravili njegovim dovoΔenjem taman da ne odigra ni minut u EL, ovako se klub dize na viΕ‘i nivo.Β Β Vidimo se u hali, neΔu propuΕ‘tati Ε‘ansu da ga gledam kad mogu. Β Fora je sto ce mali morati da ima minute i u EL (Aba da ni ne pominjem), jer ce sad buduce mlade nade ovog ogromnog nivoa talenta pazljivo gledati ka nama. Β Ne dobije li finac dobru sansu i minute (u nekom momentu), buduci klinci ce zaobilaziti klub kao priliku da napreduju i stave se u izlog i ovaj momentum se rusi. Β A znajuci Zeljka, nece davati minute bez objektivne zasluge, sto se spolja ne vidi. 1
drgnk Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 1 hour ago, JPM said: I mi smo imali Nikolu TopiΔa, lika koji ima mozak 35-ogodiΕ‘njeg pleja u telu 18-ogodiΕ‘njeg deΔaka. Pa niΕ‘ta nismo imali od toga, otiΕ‘ao preko. Β Samo da nakon perioda teΕ‘ke povrede i neigranja ozbiljne koΕ‘arke, ne ispadne mozak 18-ogodiΕ‘njeg deΔaka u telu 35-ogodiΕ‘njeg pleja. π 1
fancy Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 33 minutes ago, jedibojan said: sta se desava sa Drezgicem? Te koledz, pa nista, Β Na koledΕΎu je imao susret s realnoΕ‘Δu kad je shvatio da se mora igrati odbrana.Β Koliko znam u Megi je, stariji DrezgiΔ, Lazar (04) je od skora u VrΕ‘cu, KLS, posle proΕ‘logodiΕ‘nje epizode u OKK. 1
jedibojan Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 14 minutes ago, fancy said: Β Koliko znam u Megi je, stariji DrezgiΔ, Lazar (04) je od skora u VrΕ‘cu, KLS, posle proΕ‘logodiΕ‘nje epizode u OKK. Ovo me je zbunilo. Verovatno sam samo preleteo vest 1
Tex_Willer Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Savo je u Megi, bio je odliΔan na pripremama, imao je utakmice i po 25 30p. 1
Elevator Operater Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kada smo apsorbovali euforiju severne svetlosti, ja bih da mi se ne smuci jos jedna EL sezona (3. u nizu), narocito u svetlu dovodjenja 2 vrlo kvalitetna pojacanja u vidu Parkera i Miltona i zadrzavanja svega sto valja. Β Stoga, najvznije mi je kaΔe centar i ko je. Treba sto pre i zamena za Gluteusa, ali tu smo za sada pokriveni.
dekifisher Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, DameTime said: Ε to se ponaΕ‘ajnog dela tiΔe, ta priΔa je prenaduvana. Klinac od 18 godina, puca ga testosteron i uverenje da je najbolji na svetu, skaΔe do vrha table kad zakucava (ovo moΕΎe da bude najgore po njegova kolena), plazi se, fleksuje i provocira. NiΕ‘ta Ε‘to ne moΕΎe da se reΕ‘i sazrevanjem, pre svega liΔnosti. Progovorio psiholog u tebi :)Β Ne daj boΕΎe da sazri. Ta bolesna samouverenost Δesto pravi razliku izmeΔu dobrog igraΔa i superstara. Nek sazreva kad zavrΕ‘i karijeru. Kako se ponaΕ‘a Kendrik Nun, kako se ponaΕ‘a Luka?Β Samo nek se on nama i dalje plezi i stavlja kapuljaΔe! Mene ovaj mali straΕ‘no podseΔa na Andreja Kirilenka, samo Ε‘to ovaj nikada nije doΕ‘ao u KKP a trebao je. Mislim da je ovaj potpis najbolji odgovor na to da li je Ε½elimir dobar trener za razvoj mladih igraΔa.
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 minutes ago, dekifisher said: Progovorio psiholog u tebi :)Β Ne daj boΕΎe da sazri. Ta bolesna samouverenost Δesto pravi razliku izmeΔu dobrog igraΔa i superstara. Nek sazreva kad zavrΕ‘i karijeru. Kako se ponaΕ‘a Kendrik Nun, kako se ponaΕ‘a Luka?Β Samo nek se on nama i dalje plezi i stavlja kapuljaΔe! Mene ovaj mali straΕ‘no podseΔa na Andreja Kirilenka, samo Ε‘to ovaj nikada nije doΕ‘ao u KKP a trebao je. Mislim da je ovaj potpis najbolji odgovor na to da li je Ε½elimir dobar trener za razvoj mladih igraΔa. Β Kad kaΕΎem sazrevanje, pod tim ne podrazumevam da se njegovΒ borbeni plamenΒ tj. energija potpuno ugasi, veΔ da nauΔi da to pravilno kanaliΕ‘e. Neretko ta sposobnost pravi razliku izmeΔu vrhunskog igraΔa i velikog (a neostvarenog) potencijala. 2
longbowman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je sve to divljanje, beΔenje i kurΔevitost - feature not a bug. Β I nadam se da Δe biti toga Ε‘to viΕ‘e kao i provokacija.Β Β UΕΎivao sam dok sam gledao DonΔiΔa na EP 1
Jakob Aman Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ovaj Australijanac je bar Δist plej za razliku od Ifea I Frenka.
nemanjaol Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da se ne lazemo mali je bas iritantan i bezobrazan, ali to ne mora da nuzno bude lose za njegovu karijeru, naprotiv. Za moj ukus je to malo previse, al ja definitivno nisam merodavan za uspeh u vrhunskom sportu. Β Ono sto ce biti zabavno je citati komsijske postove, pogotovo ako bide dobar. Ako je Luca bio demon iz pakla mogu da zamislim sta ce za ovog pisati. Β Mada ocekujem da Murinena u EL i ABA malo spuste na zemlju i da mu polazu gde je dosao, tj da pokusaju, videcemo da li ce uspeti. 3
Shikamaru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, jedibojan said: Carlik mi je djidji midji... Tvoj animozitet prema Karliku cele sezone mi je prilicno nejasan. Disclaimer - uvek si to okej prezentovao i nikad nisam osetio hejt, tako da misljenje postujem samo se ne slazem.Β Po mom misljenju on je prototipan PG lider ekipe, nikad se nije libio da sutne kad je zajebano a gleda i saigrace. Ono gde je zapelo prosle sezone je sto nije imao dostojnu zamenu u kljucnim fazama,Β kad god bi Ife ili Vos uspeli da vezu par dobrih nedelja i oslobode ga malo tad bismo dobili dodatni vetar i lomili ekipe. Ta potrosnja se dodatno osetila u odbrani, gde je on svakako glavna meta bio protivnicima, al i on bi davao manji efort jer se ocekuje da svakako isporuci na drugoj strani. Ove godine tog izgovora nema, dovedeni je Sejk i ocekuje se iskorak Vosa plus Jabari koji moze komotno da nosi napad i po citave cetvrtine ako ga krene, pa cak i Dilan koji se pokazao kao pristojan konektor iz tih pozicija. Mislim da je podcenjeno koliko ce nam ta unutrasnja igra znaciti jer Brendon i Tajrik su to mogli samo na momente, nikako da se oslonis na to.
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Karlik je krater u odbrani i to nista ne moze promjeniti.
Recommended Posts