Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma ok, ali u najavi. Lik trenutno ako mu ne bacis alley-oop ne moze bas mnogo. Atleta da, svakako dijamant za brusenje. Ali Parker je sad lik koji moze sam da dobije utakmicu.

Posted
18 minutes ago, JPM said:

Ljudi ladno doveli Jabari Parkera

You foreshadowed it... :default_coffee:

JPM - Jabari Parker & Murinen

• Love 1
  • Ha-ha 3
Posted

Finac je jeben statement potpis cak i da ne doprinese pretjerano iako sam siguran da ce i na terenu sa onom duzinom i atletikom bit jako dobar. Potpisi i njega i Shakea su mi fantazija iskreno, odusevljen sam. 

• Like 1
Posted

Došao sam da pogledam šta pišu ljudi, video haosov upis za koji smatram da je preteran i odgovorio mu.

Elem, Finac je pre svega odličan marketinški potez. Kad se prebiju ovogodišnja plata i odšteta za NBA možda čak bude Partizan i u plusu, plus što će ljudi više kupovati karte i dolaziti da gledaju poneka kucanja ovog atlete. To je sve. Dok on postane iole ozbiljniji košarkaš, već će odavno biti u NBA ili u nekoj osrednjoj španskoj ekipi (zavisi kako bude napredovao). Tako da je transfer odličan ali najveće pojačanje nije i ne treba ljudi da očekuju bog zna šta od njega.

I mi smo imali Nikolu Topića, lika koji ima mozak 35-ogodišnjeg pleja u telu 18-ogodišnjeg dečaka. Pa ništa nismo imali od toga, otišao preko.

Posted (edited)

Ne slazem se da nam na pleju ne treba osigurac. Carlik mi je djidji midji... Nedovoljno kvalitetan za top ambicije, a ako mu se lopta i uloga smanje, drasticno opada i doprinos. Iz te perspektive, dosta nezahvalno za krpiti. Zato nisam bio gadljiv na Nick the Brick-a.

Sto se tice Tasmanijskog, sta se desava sa Drezgicem? Te koledz, pa nista, pa Mega pa nista, na kraju, ako sam dobro upratio vesti, kls. Gde je tu zapelo? Ima li neko ko prati?

Ako ne resimo centra i pleja kako treba, dzaba jos 3 Finca... (mali reality check)

Edit: copium je da Carlick i Dwash naprave iskorak posle prve EL sezone prilagodjavanja

Edited by jedibojan
Posted
13 hours ago, Manu said:

Čestitke komšije na dovođenju najvećeg evropskog talenta. 

Veliku stvar ste napravili njegovim dovođenjem taman da ne odigra ni minut u EL, ovako se klub dize na viši nivo. 

Vidimo se u hali, neću propuštati šansu da ga gledam kad mogu.

Fora je sto ce mali morati da ima minute i u EL (Aba da ni ne pominjem), jer ce sad buduce mlade nade ovog ogromnog nivoa talenta pazljivo gledati ka nama.

Ne dobije li finac dobru sansu i minute (u nekom momentu), buduci klinci ce zaobilaziti klub kao priliku da napreduju i stave se u izlog i ovaj momentum se rusi.

A znajuci Zeljka, nece davati minute bez objektivne zasluge, sto se spolja ne vidi.

• Like 1
Posted
1 hour ago, JPM said:

I mi smo imali Nikolu Topića, lika koji ima mozak 35-ogodišnjeg pleja u telu 18-ogodišnjeg dečaka. Pa ništa nismo imali od toga, otišao preko.

Samo da nakon perioda teške povrede i neigranja ozbiljne košarke, ne ispadne mozak 18-ogodišnjeg dečaka u telu 35-ogodišnjeg pleja. 😎

• Tuzno 1
Posted
33 minutes ago, jedibojan said:

sta se desava sa Drezgicem? Te koledz, pa nista,

Na koledžu je imao susret s realnošću kad je shvatio da se mora igrati odbrana. 

Koliko znam u Megi je, stariji Drezgić, Lazar (04) je od skora u Vršcu, KLS, posle prošlogodišnje epizode u OKK.

• Thanks 1
Posted
14 minutes ago, fancy said:

Koliko znam u Megi je, stariji Drezgić, Lazar (04) je od skora u Vršcu, KLS, posle prošlogodišnje epizode u OKK.

Ovo me je zbunilo. Verovatno sam samo preleteo vest

• Like 1
Posted

Kada smo apsorbovali euforiju severne svetlosti, ja bih da mi se ne smuci jos jedna EL sezona (3. u nizu), narocito u svetlu dovodjenja 2 vrlo kvalitetna pojacanja u vidu Parkera i Miltona i zadrzavanja svega sto valja.

Stoga, najvznije mi je kaće centar i ko je. Treba sto pre i zamena za Gluteusa, ali tu smo za sada pokriveni.

Posted
4 hours ago, DameTime said:

Što se ponašajnog dela tiče, ta priča je prenaduvana. Klinac od 18 godina, puca ga testosteron i uverenje da je najbolji na svetu, skače do vrha table kad zakucava (ovo može da bude najgore po njegova kolena), plazi se, fleksuje i provocira. Ništa što ne može da se reši sazrevanjem, pre svega ličnosti.

Progovorio psiholog u tebi :

Ne daj bože da sazri. Ta bolesna samouverenost često pravi razliku između dobrog igrača i superstara. Nek sazreva kad završi karijeru.

Kako se ponaša Kendrik Nun, kako se ponaša Luka? Samo nek se on nama i dalje plezi i stavlja kapuljače!

Mene ovaj mali strašno podseća na Andreja Kirilenka, samo što ovaj nikada nije došao u KKP a trebao je.

Mislim da je ovaj potpis najbolji odgovor na to da li je Želimir dobar trener za razvoj mladih igrača.

Posted
4 minutes ago, dekifisher said:

Progovorio psiholog u tebi :

Ne daj bože da sazri. Ta bolesna samouverenost često pravi razliku između dobrog igrača i superstara. Nek sazreva kad završi karijeru.

Kako se ponaša Kendrik Nun, kako se ponaša Luka? Samo nek se on nama i dalje plezi i stavlja kapuljače!

Mene ovaj mali strašno podseća na Andreja Kirilenka, samo što ovaj nikada nije došao u KKP a trebao je.

Mislim da je ovaj potpis najbolji odgovor na to da li je Želimir dobar trener za razvoj mladih igrača.

Kad kažem sazrevanje, pod tim ne podrazumevam da se njegov borbeni plamen tj. energija potpuno ugasi, već da nauči da to pravilno kanališe. Neretko ta sposobnost pravi razliku između vrhunskog igrača i velikog (a neostvarenog) potencijala.