Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Tri cilja Partizana u sledeฤoj sezoni: ย - Budemo u top 6 u Evroligi - Da osvojimo ABA ligu - Da se disciplina igraฤa u klubu podigne na najviลกi nivo. (u prevodu, nema viลกe flaลกiranja) ย ย ย ย ย 1
fedor Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, ScepanScekicSto said: Ovo je prevashodno sjajan marketinski potez za klub ย ovo ce da bude danas udarna vest na svim vestima,portalima itd itd ย takodje, u buducnosti, ako za klub ne znaci da ima igraca u prvih 10 nba drafta Ovo takodje! Genijalan potez sa te strane! 2
ChrisJudd Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Zbog ovog malog ni na Abi neฤe biti ispod 10k ljudiย
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ukupan budลพet za narednu sezonu je 27 miliona evra. To nije budลพet za prvi tim, veฤ sveukupni budลพet za prvi tim, mlaฤe kategorije, struฤni ลกtab, kategorije itd. Ponosan sam ลกto smo izmirili sve obaveze i ลกto smo stalni ฤlan Evrolige, uz budลพet od 27 miliona. Drลพava Srbija je izmirila sve obaveze prema nama. Drลพavna sponzorstva ukupno iznose 5 miliona evra โ NIS, MTS, Ministarstvo... Drลพavna kasa puni naลก budลพet sa taฤno 17%. ย Ako Ostoja laลพe, laลพem i ja.ย ย ย 1
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moram pohvaliti ovaj potpis i potez kluba. Najtalentovaniji igraฤ u Evropi. Ne u Madrid, ne u Arinu, ne u Barselonu, veฤ u Beograd.ย Dobrodoลกao mali! Ajmo dalje.ย 8
Alek The Great Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Znaci 1/6 budzeta je od drzave i posle smo mi drzavni klub.
PatrickStar Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago I beka i centra "dovodimo" i time zatvaramo roster, reฤe limar koji je 10 puta Frenkija nazvao NiKilina... ย Mislim da je bilo u planu da se dovede jedan mlad domaci igrac za ABA, ali je iskoฤio Murinen i da se zavrลกilo ekspresno, jer je to potez koji je na viลกe naฤina koristan za KKP i transfer koji ฤe "odjeknuti" u svetu koลกarke. 2
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago O poziciji pet โ bitno je da trener dobije igraฤa u skladu sa njegovom vizijom. Oฤekujem da narednih dana dobijemo i tu poziciju, iako sada pet timova u Evroligi traลพi centra. Mi imamo obezbeฤen dobar budลพet za to mesto. ย Takoฤe smo na trลพiลกtu za jednog igraฤa na spoljnim pozicijama, posle odlaska Franka Nilikine. Dovoฤenjem dvojice igraฤa kompletirali bismo tim, uz dolazak Murinena. Dolazak viskokog igraฤa bi trebalo da bude realizovan uskoro.ย ย ย ย
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago ล alje mi bestie, s kojom sam bila na Eurobasketu, objavu kluba uz komentar: fujย ๐ย Mislim da ga je zamrzela viลกe nego iko, no sreฤom ne navija za KKP. ย Meni ne smeta, ovo je odliฤan potez kluba, u svakom smislu. Saradnja izmeฤu njega i ลฝeljka ฤe definitivno biti interesantna za praฤenje...
Papanikolesku Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Postoji ลกansa da Hapoel ฤekamo u Solunu ๐ฑ Olimpijakos u Beฤu ili Minhenu. Dobro, dobro ๐ Da su obrnuli, gorelo bi more ๐ฅฒ 2
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Nikad se nisam libio da dam pitanje o vreฤanju Vuฤiฤa i pomoฤi drลพave. U politici ne uฤestvujem od 2002. godine. Zamrzao sam ฤlanstvo zbog biznisa i profesionalnog sporta. Daฤu odgovor kao presednik KK Partizan. O pomoฤi klubu sam razgovarao sa jednim ฤovekom โ Aleksandrom Vuฤiฤu. Uvek sam razgovarao sa njim i nikad me nije prevario ni za jedan cent. Mislim da politici nije mesto u sportu. Stotine hiljada evra izgubimo na plaฤanje kazni. Moลพda 17% nije mnogo u budลพetu kluba, ali to su naลกe meseฤne plate i mnogo toga drugog. Apelujem da navijaฤi izbace politiku iz sporta, bez obrzira na to ko za koga glasa. Voleo bih da se politika ne meลกa. Ovo ลกto ja govorim verovatno misle svi, ali je verovatno popularnije ฤutati. Verovatno bih bio popularniji 500 puta kada bih se popeo na tribinu i kada bih vreฤao zajedno sa tim ljudima. Ja bih tada postavio pitanje โ kako ฤemo onda da isplatimo plate? ย ย
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 39 minutes ago, ScepanScekicSto said: Mika Murinen 3 fodine zvanicno 5
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I posle neko kaze treba masa u reketu... Poku + Hakinen = 120kg Miลกiฤi su za piฤke. 3
Ne sam Safete Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, Chaos Is Me said: Kao ลกto rekoh, Bogdan je pri odlasku iz Partizana veฤ bio jedan od najboljih bekova u Evropi. Da je u Partizanu imao saigraฤe kalibra ovih iz Fenera verovatno bi uzeo titulu EL sa KKP. Da je iz KKP otiลกao kod bilo kog drugog trenera koji vodi bilo kog drugog EL contendera bio bi isti igraฤ kao i danas, niko nije u prajmu sa 21 godinom i to je bio prirodan proces. Smatram da ga je napravio Vujoลกeviฤ i praktiฤno ga od igraฤa sa kraja klupe promovisao u alfa muลพjaka. To je mnogo veฤi poduhvat nego dovesti kvalitetnog igraฤa u bogat klub, meฤu isto tako top klasu saigraฤa. To je moje miลกljenje samo. Radio je Zeljko i to krvavo sa njim. Bilo je i slanja na 'tusiranje' 2
Jakob Aman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 32 minutes ago, Stiletto said: ย ย Sterling i Bonga produลพeni na joลก dve godine uz poveฤanje plate.ย Najbolji deo. 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, Alek The Great said: Znaci 1/6 budzeta je od drzave i posle smo mi drzavni klub. ย Postuj kao da je 2022. ย Brate moj, predsednik vam je sns njuska koja laze kad zine, kako tacno biras kad da mu verujes a kad ne?ย ย Nego, na tri godine mali Hakinen je top potpis. Sve i da zapali brzo preko bare. Neocekivano skroz. Sad da vidimo gde cete da ga uglavite 4
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema ลกta, straลกan potencijal. Kao ลกto rekoh danas, Veseli ali s mekลกom ruฤicom.ย Jeste da nije baลก taฤan u glavu, ali ajde vjerujem da je to pubertetske prirode, i da se da sanirati.ย
Gb92 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Prava stvar za Partizan i njegove navijace. Nama je od Parkera potrebniji ฤeลกki poljski ลกaban. Sto se mene tice dosta je ovo.ย
DameTime Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Stiletto said: Nikad se nisam libio da dam pitanje o vreฤanju Vuฤiฤa i pomoฤi drลพave. U politici ne uฤestvujem od 2002. godine. Zamrzao sam ฤlanstvo zbog biznisa i profesionalnog sporta. Daฤu odgovor kao presednik KK Partizan. O pomoฤi klubu sam razgovarao sa jednim ฤovekom โ Aleksandrom Vuฤiฤu. Uvek sam razgovarao sa njim i nikad me nije prevario ni za jedan cent. Mislim da politici nije mesto u sportu. Stotine hiljada evra izgubimo na plaฤanje kazni. Moลพda 17% nije mnogo u budลพetu kluba, ali to su naลกe meseฤne plate i mnogo toga drugog. Apelujem da navijaฤi izbace politiku iz sporta, bez obrzira na to ko za koga glasa. Voleo bih da se politika ne meลกa. Ovo ลกto ja govorim verovatno misle svi, ali je verovatno popularnije ฤutati. Verovatno bih bio popularniji 500 puta kada bih se popeo na tribinu i kada bih vreฤao zajedno sa tim ljudima. Ja bih tada postavio pitanje โ kako ฤemo onda da isplatimo plate? ย Ne jedi govna, ฤelavi. ย Mislim na Ostoju, naravno.ย 2
TB Told Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 5 hours ago, Chaos Is Me said: Aha ok, ja sam mislio da je ful zavrลกio srednju ลกkolu u USA jer sve ostale kvalifikacije ima za draft sledeฤe godine. Pa ti i jesi u pravu, on upravo dolazi u Evropu, kako bi mogao sledeฤe godine na draft. Da je ostao u srednjoj ลกkoli u USA ne bi mogao na draft sledeฤe godine. 1
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Znaฤi, posle poljskog ลกabana, sada nam stiลพe ลกvedski ลกaban. ย 10
nunilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Cestitke komsije, vrhunski potpis sa vise aspekata a i naplatice se lepo, na klincu nikako ne mozete biti u minusu. ย Jedva cekam duel Hakinena i Kalineย ๐ 1
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 20 minutes ago, Luchifer89 said: Zadovoljan sam 2 1 4 1 2
Recommended Posts