Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Tri cilja Partizana u sledeฤ‡oj sezoni:

ย 

- Budemo u top 6 u Evroligi
- Da osvojimo ABA ligu
- Da se disciplina igraฤa u klubu podigne na najviลกi nivo. (u prevodu, nema viลกe flaลกiranja)

ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, ScepanScekicSto said:

Ovo je prevashodno sjajan marketinski potez za klub

ย 

ovo ce da bude danas udarna vest na svim vestima,portalima itd itd

ย 

takodje, u buducnosti, ako za klub ne znaci da ima igraca u prvih 10 nba drafta

Ovo takodje! Genijalan potez sa te strane!

• Like 2
Posted

Ukupan budลพet za narednu sezonu je 27 miliona evra. To nije budลพet za prvi tim, veฤ‡ sveukupni budลพet za prvi tim, mlaฤ‘e kategorije, struฤni ลกtab, kategorije itd. Ponosan sam ลกto smo izmirili sve obaveze i ลกto smo stalni ฤlan Evrolige, uz budลพet od 27 miliona. Drลพava Srbija je izmirila sve obaveze prema nama. Drลพavna sponzorstva ukupno iznose 5 miliona evra โ€“ NIS, MTS, Ministarstvo... Drลพavna kasa puni naลก budลพet sa taฤno 17%.

ย 

Ako Ostoja laลพe, laลพem i ja.ย 

ย 

ย 

• Like 1
Posted

Moram pohvaliti ovaj potpis i potez kluba. Najtalentovaniji igraฤ u Evropi. Ne u Madrid, ne u Arinu, ne u Barselonu, veฤ‡ u Beograd.ย 

Dobrodoลกao mali! Ajmo dalje.ย 

• Like 8
Posted

I beka i centra "dovodimo" i time zatvaramo roster, reฤe limar koji je 10 puta Frenkija nazvao NiKilina...

ย 

Mislim da je bilo u planu da se dovede jedan mlad domaci igrac za ABA, ali je iskoฤio Murinen i da se zavrลกilo ekspresno, jer je to potez koji je na viลกe naฤina koristan za KKP i transfer koji ฤ‡e "odjeknuti" u svetu koลกarke.

• Like 2
Posted

O poziciji pet โ€“ bitno je da trener dobije igraฤa u skladu sa njegovom vizijom. Oฤekujem da narednih dana dobijemo i tu poziciju, iako sada pet timova u Evroligi traลพi centra. Mi imamo obezbeฤ‘en dobar budลพet za to mesto.

ย 

Takoฤ‘e smo na trลพiลกtu za jednog igraฤa na spoljnim pozicijama, posle odlaska Franka Nilikine. Dovoฤ‘enjem dvojice igraฤa kompletirali bismo tim, uz dolazak Murinena. Dolazak viskokog igraฤa bi trebalo da bude realizovan uskoro.ย 

ย 

ย 

jim-carrey-jim-carrey-dumb-and-dumber.gi

ย 

Posted

ล alje mi bestie, s kojom sam bila na Eurobasketu, objavu kluba uz komentar: fujย ๐Ÿ˜‚ย Mislim da ga je zamrzela viลกe nego iko, no sreฤ‡om ne navija za KKP.

ย 

Meni ne smeta, ovo je odliฤan potez kluba, u svakom smislu. Saradnja izmeฤ‘u njega i ลฝeljka ฤ‡e definitivno biti interesantna za praฤ‡enje...

• Ha-ha 1
Posted

Nikad se nisam libio da dam pitanje o vreฤ‘anju Vuฤiฤ‡a i pomoฤ‡i drลพave. U politici ne uฤestvujem od 2002. godine. Zamrzao sam ฤlanstvo zbog biznisa i profesionalnog sporta. Daฤ‡u odgovor kao presednik KK Partizan.

O pomoฤ‡i klubu sam razgovarao sa jednim ฤovekom โ€“ Aleksandrom Vuฤiฤ‡u. Uvek sam razgovarao sa njim i nikad me nije prevario ni za jedan cent. Mislim da politici nije mesto u sportu. Stotine hiljada evra izgubimo na plaฤ‡anje kazni.

Moลพda 17% nije mnogo u budลพetu kluba, ali to su naลกe meseฤne plate i mnogo toga drugog. Apelujem da navijaฤi izbace politiku iz sporta, bez obrzira na to ko za koga glasa. Voleo bih da se politika ne meลกa. Ovo ลกto ja govorim verovatno misle svi, ali je verovatno popularnije ฤ‡utati. Verovatno bih bio popularniji 500 puta kada bih se popeo na tribinu i kada bih vreฤ‘ao zajedno sa tim ljudima.

Ja bih tada postavio pitanje โ€“ kako ฤ‡emo onda da isplatimo plate?

ย 

ย 

2rt321.jpg

Posted
2 hours ago, Chaos Is Me said:

Kao ลกto rekoh, Bogdan je pri odlasku iz Partizana veฤ‡ bio jedan od najboljih bekova u Evropi. Da je u Partizanu imao saigraฤe kalibra ovih iz Fenera verovatno bi uzeo titulu EL sa KKP. Da je iz KKP otiลกao kod bilo kog drugog trenera koji vodi bilo kog drugog EL contendera bio bi isti igraฤ kao i danas, niko nije u prajmu sa 21 godinom i to je bio prirodan proces. Smatram da ga je napravio Vujoลกeviฤ‡ i praktiฤno ga od igraฤa sa kraja klupe promovisao u alfa muลพjaka. To je mnogo veฤ‡i poduhvat nego dovesti kvalitetnog igraฤa u bogat klub, meฤ‘u isto tako top klasu saigraฤa. To je moje miลกljenje samo.

Radio je Zeljko i to krvavo sa njim. Bilo je i slanja na 'tusiranje'

• Like 2
Posted
12 minutes ago, Alek The Great said:

Znaci 1/6 budzeta je od drzave i posle smo mi drzavni klub.

ย 

Postuj kao da je 2022.:s_d:

ย 

Brate moj, predsednik vam je sns njuska koja laze kad zine, kako tacno biras kad da mu verujes a kad ne?ย 

ย 

Nego, na tri godine mali Hakinen je top potpis. Sve i da zapali brzo preko bare. Neocekivano skroz. Sad da vidimo gde cete da ga uglavite

• Like 4
Posted

Nema ลกta, straลกan potencijal. Kao ลกto rekoh danas, Veseli ali s mekลกom ruฤicom.ย 

Jeste da nije baลก taฤan u glavu, ali ajde vjerujem da je to pubertetske prirode, i da se da sanirati.ย 

Posted

Prava stvar za Partizan i njegove navijace. Nama je od Parkera potrebniji ฤeลกki poljski ลกaban. Sto se mene tice dosta je ovo.ย 

Posted
8 minutes ago, Stiletto said:

Nikad se nisam libio da dam pitanje o vreฤ‘anju Vuฤiฤ‡a i pomoฤ‡i drลพave. U politici ne uฤestvujem od 2002. godine. Zamrzao sam ฤlanstvo zbog biznisa i profesionalnog sporta. Daฤ‡u odgovor kao presednik KK Partizan.

O pomoฤ‡i klubu sam razgovarao sa jednim ฤovekom โ€“ Aleksandrom Vuฤiฤ‡u. Uvek sam razgovarao sa njim i nikad me nije prevario ni za jedan cent. Mislim da politici nije mesto u sportu. Stotine hiljada evra izgubimo na plaฤ‡anje kazni.

Moลพda 17% nije mnogo u budลพetu kluba, ali to su naลกe meseฤne plate i mnogo toga drugog. Apelujem da navijaฤi izbace politiku iz sporta, bez obrzira na to ko za koga glasa. Voleo bih da se politika ne meลกa. Ovo ลกto ja govorim verovatno misle svi, ali je verovatno popularnije ฤ‡utati. Verovatno bih bio popularniji 500 puta kada bih se popeo na tribinu i kada bih vreฤ‘ao zajedno sa tim ljudima.

Ja bih tada postavio pitanje โ€“ kako ฤ‡emo onda da isplatimo plate?

ย 

Ne jedi govna, ฤ‡elavi.

ย 

Mislim na Ostoju, naravno.ย 

• Like 2
Posted
5 hours ago, Chaos Is Me said:

Aha ok, ja sam mislio da je ful zavrลกio srednju ลกkolu u USA jer sve ostale kvalifikacije ima za draft sledeฤ‡e godine.

Pa ti i jesi u pravu, on upravo dolazi u Evropu, kako bi mogao sledeฤ‡e godine na draft. Da je ostao u srednjoj ลกkoli u USA ne bi mogao na draft sledeฤ‡e godine.

• Like 1
Posted

Cestitke komsije, vrhunski potpis sa vise aspekata a i naplatice se lepo, na klincu nikako ne mozete biti u minusu.

ย 

Jedva cekam duel Hakinena i Kalineย ๐Ÿ™ƒ

• Like 1