Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, ScepanScekicSto said:

ย 

jbg, vise sreceee drugi puuut

ย 

Sve me ovo podseca na sezonu kad smo igrali sa jednim centrom do decembra, pa smo onda "uboli" sa ludim Kaboklom.

Posted

Iskreno ลพelim videti Lakica u ulozi od 7-10 min u el I da stiska kao neslan svo vreme, meni deluje da je on uz pomoฤ‡ Jusupa dosao do finog nivoa samopouzdanja i da moze pogadjati otvorene suteve, a ne kao Trifa( koji je bolji suter) da mu se noge oduzmu u el I bitnim aba meฤevima.

ย 

ย 

• Like 2
Posted

Meni se cini da je Lakic stabilniji suter od Trife u spot-up situacijama tj. kad je sam pogodice. Dok je Trifa umeo da pogodi i preko ruke iz nekih ludackih pozicija ali onda promasi kad je sam kao duh.ย 

ย 

ย 

Posted

Ok, ฤekali smo Bryanta i nismo ga doฤekali, ฤesto nam se ponavlja ova priฤa.

ย 

Nadam se da ฤ‡emo sad konaฤno ubrzati dovoฤ‘enje centra, koliko znam bila je dogovorena neka rezervna varijanta ako ova propadne.

Posted

Odakle pouzdan info da smo bas Brajanta cekali?

Ja bih pre rekao da smo cekali nekog kvalitetnog centra iz NBA, nekoliko otpalo (Tchibwe, Bassey, Bryant) ostalo jos vrlo malo da valja (Mamba, Preciouss)

Posted

Achiuwa ฤ‡e pre ili kasnije dobiti ugovor u NBA, kao sto je bilo realno i za Bryanta, Mo Bamba ok reลกenje, ali pitanje da li ga samo mi ฤekamo, ako ga ฤekamo...Mislim da je trebalo biti malo realniji, nadam se da mi samo tako izgleda.

Posted
29 minutes ago, Marvin said:

Odakle pouzdan info da smo bas Brajanta cekali?

Ja bih pre rekao da smo cekali nekog kvalitetnog centra iz NBA, nekoliko otpalo (Tchibwe, Bassey, Bryant) ostalo jos vrlo malo da valja (Mamba, Preciouss)

Neลกto ลกto sam naฤuo je da je Bryant bio prva opcija, Bassey rezervna, Achiuwa nije ni bio opcija. Uzeli bi Milutinova da je bilo ลกanse. Takoฤ‘e smo se motali malo oko Bruna Fernanda kad se pojavilo da bi mogao iz Reala.

ย 

Malo su bajate ove informacije, nadam se da je u meฤ‘uvremenu iskrslo neลกto konkretno.

• Thanks 1
Posted
1 hour ago, Elevator Operater said:

I sta na kraju sa Frenkom? Hoce li biti povredjen kod nas ili njih?

Ovako to izgleda za sada, oni hoce da ga preuzmu da se kod njih povredjuje bez da nam ista plate, a mi ipak hocemo neku sitnu novcanu satisfakciju za slucaj da kod njih odigra sezonu bez povrede

Posted

Ladno je Dzekiri joลก u Cska, msm da ne postoji idealniji igrac na 5 za 15 min, pogotovo ลกto donosi i sajz pored Tajrika.

ย 

On tamo ostaje naravno, ali jebeno zaลกto se i u tom pravcu nije razmiลกljalo.

Posted

Na kraju samo 2 utakmice van Arene. Videฤ‡emo da li i van Srbije...Po meni idealno Olimpijakos negde u Evropi, jer ฤ‡e lako rasprodati hala i Hapoel u Pioniru, jer dolazi u duplom kolu posle Minhena i tu ฤ‡e veฤ‡ moฤ‡i kao i obiฤno svi koji ลพele da gledaju KKP u zapadnoj Evropi...

Posted

Kakvo iznenaฤ‘enje ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

ย 

Najbolji deo naลกeg kluba (a i komลกijskog) su navijaฤi. Svi ostali nisu dorasli ni standardu ni oฤekivanjima koje smo kao navijaฤi postavili

• Like 1
Posted

Dakle, konsenzus je da je trziste centara siromasnije nego ikada i da ce svaki iole pristojan centar naci NBA angazman kao nikada pre (desava se u realnom vremenu)...

ย 

A onda nasi navijaci (biฤ‡e da to radi i klub) cekaju te iole dobre centre da izaberu nas, a ne taj NBA - gde i moja strina zna da su neophodni?

ย 

Kao sto rekoh, McCormack was right there...

• Like 1
Posted
7 minutes ago, Elevator Operater said:

Dakle, konsenzus je da je trziste centara siromasnije nego ikada i da ce svaki iole pristojan centar naci NBA angazman kao nikada pre (desava se u realnom vremenu)...

ย 

A onda nasi navijaci (biฤ‡e da to radi i klub) cekaju te iole dobre centre da izaberu nas, a ne taj NBA - gde i moja strina zna da su neophodni?

ย 

Kao sto rekoh, McCormack was right there...

Ne slazem se sa tobom konkretno oko Mekormaka jer on je po mom misljenju ispodprosecan EL centar, ali sa sirom poentom se u potpunosti slazem.ย 
Konkretno znam da je Birc bio "nudjen" i voljan da dodje i jesmo ga razmatrali ali predugo ga stavili na hold i on se ipak odlucio vratiti u Fener. Pokupis njega i znas sta dobijas 90% vremena od centarske linije.

• Like 1
  • WOW 1
Posted (edited)

Bilo je zaista suludo ocekivati da Brajant iliย  Achiufa ostanu bez ugovora u Nba, na stranu kvalitet ali svake god je sve vise povreda u Nba i potreba za rotacijom je sve veca. Uz standardni nedostatak visokih igraca naravno.

Edited by La mano de Dios
  • Like 1