bungalov Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 1 hour ago, ScepanScekicSto said: jbg, vise sreceee drugi puuut Sve me ovo podseca na sezonu kad smo igrali sa jednim centrom do decembra, pa smo onda "uboli" sa ludim Kaboklom.
ChrisJudd Posted 14 hours ago Posted 14 hours ago Ne znam, mene Tajrik više podseća na Lesora nego na Kaminskog pa mi se priviđa neka druga sezona. 2 2 1 1
Don Dusko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 50 minutes ago, NMX said: Sport klub pise da Oly ne da pare za Nilikinu Ostoja: 8
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Iskreno želim videti Lakica u ulozi od 7-10 min u el I da stiska kao neslan svo vreme, meni deluje da je on uz pomoć Jusupa dosao do finog nivoa samopouzdanja i da moze pogadjati otvorene suteve, a ne kao Trifa( koji je bolji suter) da mu se noge oduzmu u el I bitnim aba mečevima. 2
Marvin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni se cini da je Lakic stabilniji suter od Trife u spot-up situacijama tj. kad je sam pogodice. Dok je Trifa umeo da pogodi i preko ruke iz nekih ludackih pozicija ali onda promasi kad je sam kao duh.
Son_of_a_gun Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ok, čekali smo Bryanta i nismo ga dočekali, često nam se ponavlja ova priča. Nadam se da ćemo sad konačno ubrzati dovođenje centra, koliko znam bila je dogovorena neka rezervna varijanta ako ova propadne.
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sto se mene tice, mogu da kazem da mi je drago sto se odmotalo ovako sa Bryantom. Mislim da Zeljko ne bi znao sta da radi sa njim. 3
Marvin Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Odakle pouzdan info da smo bas Brajanta cekali? Ja bih pre rekao da smo cekali nekog kvalitetnog centra iz NBA, nekoliko otpalo (Tchibwe, Bassey, Bryant) ostalo jos vrlo malo da valja (Mamba, Preciouss)
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago I sta na kraju sa Frenkom? Hoce li biti povredjen kod nas ili njih? 3
PatrickStar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Achiuwa će pre ili kasnije dobiti ugovor u NBA, kao sto je bilo realno i za Bryanta, Mo Bamba ok rešenje, ali pitanje da li ga samo mi čekamo, ako ga čekamo...Mislim da je trebalo biti malo realniji, nadam se da mi samo tako izgleda.
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Mogli smo pojuriti i D. Mekkormaka, ode u Bajern. Mislim da bi bas bio solidno resenje. 3
Son_of_a_gun Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 29 minutes ago, Marvin said: Odakle pouzdan info da smo bas Brajanta cekali? Ja bih pre rekao da smo cekali nekog kvalitetnog centra iz NBA, nekoliko otpalo (Tchibwe, Bassey, Bryant) ostalo jos vrlo malo da valja (Mamba, Preciouss) Nešto što sam načuo je da je Bryant bio prva opcija, Bassey rezervna, Achiuwa nije ni bio opcija. Uzeli bi Milutinova da je bilo šanse. Takođe smo se motali malo oko Bruna Fernanda kad se pojavilo da bi mogao iz Reala. Malo su bajate ove informacije, nadam se da je u međuvremenu iskrslo nešto konkretno. 1
Recommended Posts