Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ziv nisam da onaj izgovor od novinara kaze/pita (?) zeljko, dubai. Pa da se dodje do dela za zdravstveni bilten. Ocigledno pre toga nista zvanicno necemo dobiti. Mozda da predlozimo da se jos dignu cene karata u zamenu za privid transparencije prema navijacima. Mozemo inicijativu nazvati polu-zalgiris. Edited 8 hours ago by Elevator Operater 6
Shikamaru Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Zar se nije identična scena desila pre par godina sa Oli i Žalgirisom oko Brazdeikisa? U smislu da je tik pred početak sezone Oli uzeo i iskeširao obeštećenje, čak mislim i ista ili slična cifra Edit: https://basketnews.com/news-194971-ignas-brazdeikis-finalizing-a-deal-with-olympiacos.html Malo jača cifra, isti datum jbt Edited 8 hours ago by Shikamaru 1
Elevator Operater Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Bude li zdrav makar 70% sezone, smatrajte to potvrdom da smo kao klub ukleti. Iz ovog ili onog (nekosarkasko-predsednickog) razloga.
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 minutes ago, Elevator Operater said: Bude li zdrav makar 70% sezone, smatrajte to potvrdom da smo kao klub ukleti. Iz ovog ili onog (nekosarkasko-predsednickog) razloga. Pa dobro, kod nas je bio 60-65%, to je manje više isto. Osim toga, na toj cifri je prethodnih 5-6 sezona, u više različitih klubova. Svakako da mu želim da ne propusti nijednu utakmicu.. 8
odupri se ludilu Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) PrekucačTM Edited 7 hours ago by odupri se ludilu 2
Ne sam Safete Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 3 hours ago, 40Wins said: Jel zavrseno to za uinijevog malog? Necu da se nadam dok ga ne vidim u drugom dresu. Boris Dalo za bogate. 1 5
ScepanScekicSto Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Polako aki sigurno se okupljamo https://www.instagram.com/p/DO8rssKiH_m/?igsh=MXM3ZHNvZGprZW1u Bongica poceo sa treninzima 3
Elevator Operater Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Samo da smo kompletni za Dubai. S obzirom na lose pripreme i izvesnu neugiranost, moracemo da prihvatimo njihov stil igre i natpucavamo se sa njima i forsiramo private ball skoro svaki napad. Imamo igraca za to i hajde da se nadamo da ce indiviudalni kvalitet nekad nesto i nama da donese, makar i bilo 100:101 Edited 6 hours ago by Elevator Operater 4
Son_of_a_gun Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Samo da primijetim da ni Dubai nije na kraju htio Žofrija, biće da ima tu nešto više od Žocove tvrdoglavosti. I to nešto baš zajebano kad ga ni Miško nije mogao zavaljati. Edited 6 hours ago by Son_of_a_gun 1
MilošVB Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Moje mišljenje je da je zacepio veliku sumu koju će sigurno dobiti u Japanu, ali da do nekog oktobra želi testirati EL timove, pa ako prođe - prođe. 1
Igor_ Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Samo da primijetim da ni Dubai nije na kraju htio Žofrija, biće da ima tu nešto više od Žocove tvrdoglavosti. I to nešto baš zajebano kad ga ni Miško nije mogao zavaljati. Izgleda da ce upasti kao zamena za Motijunasa u Monaku. Kapiram da mu bolje da igra u domovini, mozda je i to razlog.
Coz29 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Siguran sam da ce Dubai forsirati brzu kosarku, sa dosta trčanja, jakom tranzicijom, završavanje u ranom napadu i u momentima kada ih krene sut, bice bas zajebani i mogu pobediti apsolutno svakoga. Nasi su prosli jako jalove pripreme, sa malo mečeva, bez 1 treninga da su svi zdravi i na okupu, plus neka besmislena putovanja, povrede, nekompletan roster. Opet kosarka je potpuno nepredvidiv sport i jedan pojedinac moze promeniti potpuni tok meča. Da bih mora da se kladim stavio bih pare na Dubai. Mislim da glatko gubimo. Golemac se fino snašao prosle godine u Dubaiu, deluje da je izvukao skoro pa maksimum iz ekipe. Na osnovu toga je dobio i poverenje da povede tim i u EL. Moze se ispostaviti to pravim potezom u sta iskreno cisto sumnjam. Dosta je tu igraca koji vole da igraju sa loptom u rukama, da budu glavni da se sve vrti oko njih, nema šanse da on to trenutno moze da ishendluje.
Tex_Willer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 33 minutes ago, Coz29 said: Siguran sam da ce Dubai forsirati brzu kosarku, sa dosta trčanja, jakom tranzicijom, završavanje u ranom napadu i u momentima kada ih krene sut, bice bas zajebani i mogu pobediti apsolutno svakoga. Nasi su prosli jako jalove pripreme, sa malo mečeva, bez 1 treninga da su svi zdravi i na okupu, plus neka besmislena putovanja, povrede, nekompletan roster. Opet kosarka je potpuno nepredvidiv sport i jedan pojedinac moze promeniti potpuni tok meča. Da bih mora da se kladim stavio bih pare na Dubai. Mislim da glatko gubimo. Golemac se fino snašao prosle godine u Dubaiu, deluje da je izvukao skoro pa maksimum iz ekipe. Na osnovu toga je dobio i poverenje da povede tim i u EL. Moze se ispostaviti to pravim potezom u sta iskreno cisto sumnjam. Dosta je tu igraca koji vole da igraju sa loptom u rukama, da budu glavni da se sve vrti oko njih, nema šanse da on to trenutno moze da ishendluje. Biće odbrana daleko iznad sa Tajrikom na 5 gro vremena u odnosu na ovaj period sa Dilanom i Parkerom, a kažem i Poku bi mogao tu imati ulogu gde bi kontinuirano preuzimao.
TripleJ Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Tex_Willer said: Biće odbrana daleko iznad sa Tajrikom na 5 gro vremena u odnosu na ovaj period sa Dilanom i Parkerom, a kažem i Poku bi mogao tu imati ulogu gde bi kontinuirano preuzimao. Pa i Bonga moze da pokrpi tu odbranu na 4 ako na 3 stisne Vanja a na 2 Sterling.
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 40 minutes ago, Tex_Willer said: Biće odbrana daleko iznad sa Tajrikom na 5 gro vremena u odnosu na ovaj period sa Dilanom i Parkerom, a kažem i Poku bi mogao tu imati ulogu gde bi kontinuirano preuzimao. To stoji, ali ce nam to igrati protiv nekih ekipa koje vise igraju pozicioni napad. Ovi su klasični divljaci, mnogo je važnije kako ce bekovi da nam odigraju odbranu. I da li ce Karlik i Vasington uspeti da odgovore na Aleksin pritisak u odbrani.
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Wash bi u teorriji trebao da je brzi od Alekse i da ga prešalta svaki put kada se ovaj zalepi. U teoriji.
Barkley#34 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Aleksa je valjda još uvek povređen, pitanje je u kakvom će stanju biti u prvom kolu EL.
Coz29 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Bilo bi dobro kada bi preskočio to prvo kolo protiv nas. Ume da bude mnogo nezgodan u odbrani na lopti, mada ne sumnjam da ce Zeljko imati spremno resenje za to, trenirao ga je dugo. Npr. Moze Braun da prenese loptu preko pola i onda da se udje u napad. Ukoliko se npr. Lopta da Miltonu u ruke i Aleksa se zalepi za njega, imam osećaj da bi se Sejk pogubio i prodao laganih par lopti sto bi mu vrlo verovatno ubilo smopouzdanje i moguce da bi ga izbacilo iz meča. Edited 4 hours ago by Coz29
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 51 minutes ago, Coz29 said: To stoji, ali ce nam to igrati protiv nekih ekipa koje vise igraju pozicioni napad. Ovi su klasični divljaci, mnogo je važnije kako ce bekovi da nam odigraju odbranu. I da li ce Karlik i Vasington uspeti da odgovore na Aleksin pritisak u odbrani. Primetio sam da Dvejn kad je napadacki u elementu i u odbrani je revnosan, probija blokove prati igrace a i mora to raditi jer ima odličnu agilnost, naravno neke fizikalce ne može on braniti. E sad mene bas interesuje Poku pri preuzimanjima i iskakanjima, imam osećaj da je on tu potencijal Bolomboja ili Hejsa, dečko je ima brzinu za 5( ne elitnu), odličan sajz i vrlo visok IQ uz jeben osećaj za blokadu( takodje ne pada na filnte cesto). Napadacki na 5 ako moze imati kontinutet 6 7 min po poluvremenu verujem da će biti dobar, apsolutno mnogo iznad u odnosu kad je na 4 i ne ulazi primarno u pik. 1
Coz29 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Vasington je atletski mnogo moćan i dobar je u odbrani 1 na 1, s tim što jos nije pokapirao da dobra odbrana moze da se završi sa pravovremenim faulom. Cesto ne ume da prepozna taj trenutak kada je potrebno napraviti pravovremeni faul, i iz toga ili ispadne i stvori se ogroman višak, ili dobijamo kos i faul usled zakasnelog faula. Ukoliko i to bude popravio ove sezone, bice odlican na obe strane parketa.
Recommended Posts