Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Elevator Operater said:

Jasno nam je svima da nas Lovernj u 1.kolu natrpava sa jednom 17/9 partijom i 70% iz reketa?

Cisto da proverim.

5 hours ago, kendrick duckworth said:

Žofrija i Aleksu zatežem plus, taman banka da se utripla. 

5 hours ago, Eddard said:

Nas ċe u prvom kolu i Danguba da zatrpa.

Not sure if Decima or Prima, zadušne babe strike again.

• Like 3
Posted
9 hours ago, DameTime said:

Not sure if Decima or Prima, zadušne babe strike again.

Imam i ja roze naocare (ozbiljno, neke za sunce sto prave crvenkaso-rozu boju). Valjda pogresim u tome sto ih skinem dok citam o mom KKP, kako idu pripreme, koje su povrede, kakav je raspored u prva 2 kola nakon australije...i da sezona samo sto nije, a imamo trenutno 0.5 centra na raspolaganju. Ali da, reci da ce nam skolovan i preiskusan centar potencijalno uraditi slicno sto je i prosle sezone u Areni je mracenje.

Btw, gde ste da napomenete mracenje kada npr Realni izlozi sve ovo? Ti, Scepan i slicni, nikad vas nema kada on napise svoje vidjenje stanja, koje je jednako neprijatno. Vec se previse ponavlja da bi bilo slucajno. Njegov gravitas vam stvara bojazan ili sta?

Nemojte birati bitke, budite uvek dosledni i vigilantni 😁😇

Ne ujedam ni ja, ni Papa. Nece ni Realni.

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Elevator Operater said:

Imam i ja roze naocare (ozbiljno, neke za sunce sto prave crvenkaso-rozu boju). Valjda pogresim u tome sto ih skinem dok citam o mom KKP, kako idu pripreme, koje su povrede, kakav je raspored u prva 2 kola nakon australije...i da sezona samo sto nije, a imamo trenutno 0.5 centra na raspolaganju. Ali da, reci da ce nam skolovan i preiskusan centar potencijalno uraditi slicno sto je i prosle sezone u Areni je mracenje.

Brt, bukvalno sam na prošloj (valjda) strani napisala da je problematično što nije doveden backup centar. Samo su mi ove hipoteze o protivničkom igraču, kojih ima tušta i tma na blizanačkim topicima, uvek bezveze.

8 minutes ago, Elevator Operater said:

Btw, gde ste da napomenete mracenje kada npr Realni izlozi sve ovo? Ti, Scepan i slicni, nikad vas nema kada on napise svoje vidjenje stanja, koje je jednako neprijatno. Vec se previse ponavlja da bi bilo slucajno. Njegov gravitas vam stvara bojazan ili sta?

Nemojte birati bitke, budite uvek dosledni i vigilantni 😁😇

Ne ujedam ni ja, ni Papa. Nece ni Realni.

Ali ja ujedam. 🙃

Tbh, Realni uvek obrazloži svoj stav, pa i mene natera na promišljanje, iako se možda inicijalno ne slažem. Na rasprave sa Papanikoleskuom sam utrošila dovoljno vremena. A ti si mi zanimljiv sa tim nihilističkim pristupom.

Posted

Evo nesto sa tvitera o tome

"Bukvalno zamišljam scenu gde kuca Željku u 6 ujutru na vrata sobe

HEY COACH, LET'S GO SEE SOME KANGAROOS"

• Like 1
  • Ha-ha 1