Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
17 minutes ago, Elevator Operater said:

Nik the Brick sa druge strane...mozda je kljuc nove dobre EL sezone imati grka u rosteru.

Kad je bila priča oko backupa Carliku, svi smo rekli ne daj Bože.

Sad kad je alternativa niko, Calathes zvuči mnogo bolje, zar ne? 😁

Edited by Son_of_a_gun
  • Ha-ha 1
Posted

Sad Žocu ne odgovara Lovernj zbog mogućih problema u svič odbrani, a razmisliće o Motejunau, za koga je Žo u ovom trenutku Hajns bajhimself.

Gledao sam malo komšije protiv Monaka, Motejunas i Kalates su bukvalno nepokretni. Razlika je u tome što Kalates majstor i dalje zna da baci ludački dobar pas iz mesta. Kad je ušao u igru, u dva od prva recimo četiri poseda, je bacio asistencije za 2+1 sa 8 metara, na samom početku napada.

Posted
17 minutes ago, Ne sam Safete said:

Odakle to da razmisljaju o Montejunasu?

Mislim ima li neki info osim ovih lovaca na klikove.

Ja ga prizeljkivao kod nas u nasoj povratnickoj sezoni u EL. Bogu hvala sto nije dosao.

Posted

Jahaće Zeljko nosioce do iznemoglosti, posebno na centarskim pozicijama. Slično kao u onoj sezoni kada smo izginuli sa Realom.

To je nešto slično onome sto igra Ataman, ali on u svakom momentu ima 12 igraca a cedi njih 7-8 ,samo sto on igra tako jer to zeli, dok ce Zeljko biti primoran.

Od 1 - 3 smo skroz fino popunjeni, ima svega talenta, fizikalija, suta. Skroz sam zadovoljan.

Tajrik, Parker, Osetkovski, Pokusevski u teoriji moze zvučati mnogo zanimljivo, ali sam 100% siguran da u praksi nece biti tako. Fale 2 iskljucivo defanzivno orijentisana igraca. Jedan kao zamena za Tajrika, drugi 4/5 koji ce biti tu da uskoci kada bude nekih povreda. Ne moraju to biti neki igraci neviđenog kvaliteta do sad. Vec momci spremi da se bore i da svaki minut odigraju sa 100% svojih mogućnosti.

Činjenica je da u ovom ritmu i broju utakmica I putovanja, ne postoji šansa da u sastavu od 4 visoka svi ostanu zdravi tokom čitave sezone. 

Apsolutno mi nisu jasni ljudi iz kluba, i sa pravom smo ljuti kao navijači, u prici smo ozbiljan klub, ali u praksi i samoj organizaciji nije to ni blizu onome što se predstavlja i što su navijači zaslužili.

Lako je imati puna usta kako smo najbolji navijači na svetu, kako ovo nema niko, kurac palac, dok ovamo svog navijača takvog najboljeg želiš da oderes na svakom koraku za svaki dinar, a pritom bi i to bilo u redu da si sastavio tim koji ima glavu i rep, a ne da iz sezone u sezonu nesto fali, i da svi to vide iz aviona, samo stručnjacima iz kluba to nije jasno. 

Opet cu ponoviti, svi oni u klubu imaju neku korist od Partizana, jedino su navijači ti koji iz čiste emocije podržavaju klub, ulazu svoje finansije, vreme, pa slobodno mogu reći i zdravlje.

• Like 1
Posted

Sto se ABA lige tice, brat Lakic, Nakic (jel i dalje u klubu?), Poku (kad je zdrav), Wash (taj ima snage da jurca na nivou nba rasporeda + ima 30ppg u rukama) i prikriveni serijski ubica Zodijakovski moraju imati bas ozbiljne minute. 

Za pocetak ce ovo pomoci nikad vecem broju obrtaja u EL, ali Zeks i uprava su odgovorni sto ce od 1. kola morati iz sve snage kako ne bismo reprizirali start prosle sezone (spoiler alert: AUS i raspored su nas namestili na potencijalnih 0-4).

Posted (edited)

Nakic je tu, ali je protiv FMP-a ili Spartaka u KLS-u obnovio povredu kolena i pitanje je kad ce se i kakav vratiti, mislim da tesko sta da od njega mozemo ocekivati.

Bosnjakovic bi isto trebalo da dobije kakve takve minute u ABA ligi, dok ce Mijailovic igrati i za juniore, meni je on od KLS-a naovamo bolji utisak ostavio od Mitra, ostali klinci bi trebalo u Metalac da odu (Sekularac, Danilovic, Bojovic, Iles je vec tamo).

Edited by onomatopeja
  • Like 1