Molina23 Posted September 10 Posted September 10 Janezi srce kao Triglav, alal vera na karakteru. Luka MVP turnira, ko god osvojio. Sa 26 već legenda evro košarke, nema dalje. 6
NMX Posted September 10 Posted September 10 sudije se malo izdrkavaju na ovoj slovenackoj nejaci, svaki kontakt faul malopre sruder nije dotakao loptu namerno po ruci ni blizu namerne 4
Sector Posted September 10 Posted September 10 1 minute ago, Nini3112 said: Ovi sa RTS-a navijaju za Svabe😀 Pa? 1
La mano de Dios Posted September 10 Posted September 10 Kakva sramota od sudjenja, sad su direktno odlucili ishod meca sa ova 2 faula Omicu 3
Don Dusko Posted September 10 Author Posted September 10 Just now, Sector said: Pa? Kontriraju kao tvoja malenkost.
Sector Posted September 10 Posted September 10 1 minute ago, Don Dusko said: Kontriraju kao tvoja malenkost. Ja ne kontriram. Boli me qrac i za jedne i za druge ali završnica bi bila zanimljivija sa njemcima. Franc i Šruder teško da će ponoviti ovakav horor od meča.
Ludi za Poli Posted September 10 Posted September 10 To bi bilo to, umrli Slovenci u cetvrtoj. Ali ih je bas jebo sa onim ishitrenim sutom na kraju trece pa su fasovali Tristanovu tricu s pola terena.
Čvarkov Posted September 10 Posted September 10 (edited) Baš sam se sjebao, kao da smo ispali po drugi put. Žao mi je Slovenaca, svaka im čast na borbi i energiji. Luka Dončić je jebeni doktor. Edited September 10 by Čvarkov 4
Sector Posted September 10 Posted September 10 Pretekoše njemci ali moraće puno bolje protiv Turaka ili grčkog izbacivača. 2
Ječmendo Posted September 10 Posted September 10 Trebalo je Luka da šutira sve u završnici. Nijemci preživjeli kao onomad protiv Letonaca, u nastavku lagano uzimaju titulu.
Dzo23 Posted September 10 Posted September 10 Jebeno svaku utakmicu se ciganišu. Zajebali su špance uveliko. Ovo je nenormalno.
K.Dot Posted September 10 Posted September 10 Brate koliko su nesimpatični Nemci, sa sve ovim lažnim lozenjem majmuna Vagnera. 3
Chaos Is Me Posted September 10 Posted September 10 Realno su Slovenci seljačka ekipa koja samo šutira trojke + Luka. Trebalo je Nemci ovo i ranije da reše, nije bilo lepo ali jeste zasluženo. 6 1
KlakerBoza Posted September 10 Posted September 10 Ja ću samo da kažem da me je posle svake odgledane utakmice sve više i više sramota i sve mi teže pada ono naše... Bravo, Slovenija! Muški izginuli.
Ludi za Poli Posted September 10 Posted September 10 Momacki su ih pogurale sudije danas. U polufinalu ce opet nagazit Fince i onda u finalu rutiniraju ko god da im dodje. Kad se sve sabere, i jesu najbolja ekipa na turniru. 1
Recommended Posts