MrTripleDouble Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Hazer je turski Avramovic iz Manile. Porobio je ovaj turnir
Estrella Roja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Sector said: Drugi put u životu da navijam za turke u bilo čemu. Kad je bilo prvi put? Jedino što mi pada na pamet je SP u fudbalu 2002.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kostas opet igra sjajno. U Osmanija ušao duh prime KD-a.
Ječmendo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Beonegro said: Polufinale SP 1986. sam do sad prežalio 😛 Kikseva ne želim više ni da se sjećam. A bilo ih je previše. Recimo 1999, pa u Sidneju, ono 2005. da ne pominjem. Nažalost, i ovo novo doba je puno neuspjeha... Grčka igra praktično bez organizacije, pritisak Turaka na spoljnu liniju za sada presudan...
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 12 minutes ago, Estrella Roja said: Kad je bilo prvi put? Jedino što mi pada na pamet je SP u fudbalu 2002. Fudbal protiv hrvata, ne sjećam se godine, davno bješe. 1
MrTripleDouble Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Svaka cast Spanulisu za petorku sa Toliopulosom, Larencakisom i Kalaicakisom 😆 2 minutes ago, Sector said: Fudbal protiv hrvata, ne sjećam se godine, davno bješe. 2008 euro 1
dunaj95 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakvo komentarisanje utakmice od strane Edina ... Pa mislim da nacionalnoj televiziji Turske ima manje oduševljenja... Kako odvratna ekipa sa sve onom ljigom od trenera na klupi... 1 1
Stiletto Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Fudbal protiv hrvata, ne sjećam se godine, davno bješe. Četvrt finale Euro 2008, kad su Hrvati poveli u 119. minutu, Turci Izjednačili u 120.+2 i pobedili na penale?
Sector Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovo djeluje presavršeno za sad. Turci ih odučavaju čistom košarkom. Sivonja pokušava ono njegovo laktanje do obruča ali ga pojedu svaki put. Sviraše mu i korake sad, mislio sam da je to zabranjeno.
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Kakav igrač je Erčan Osmani 😍😍 Ataman je odvratan al tata što se tiče trenerskog posla. Ovo što igraju Turci je poezija u oba smjera. Savršenstvo Edited 4 hours ago by Dzo23
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Postase mi i dragi ovi Turci kad vidim kako igraju. Osmani DOKTOR. Sve ono sto smo mi cigani prizeljkivali da ce Davidovac da postane. I jos jedan duboki naklon za gospodina Ergina GOATAMANA! Edited 4 hours ago by MrTripleDouble 1
Beonegro Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako se nešto brzo ne promijeni ova tekma totalno poništava Janisov legacy u reprezentaciji Grčke
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Aca Trica place od srece na poluvremenu posle ove odbrane na rukometasu
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Doktorska disertacija kako se brani Janis! Ako ovako nastavi ladno će me ubjediti da bi pobjedio nba ekipu i da nba šampion nije šampion svijeta dok ne pobjedi evropskog šampiona. 😂
Kenozoik Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Turci igraju brutalno. Svaka im cast. Smesi se da cu protiv oba tima u finalu da navijam
dunaj95 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, MrTripleDouble said: Postase mi i dragi ovi Turci kad vidim kako igraju. Osmani DOKTOR. Sve ono sto smo mi cigani prizeljkivali da ce Davidovac da postane. I jos jedan duboki naklon za gospodina Ergina GOATAMANA! Igraju Turci strašan basket... Osmani ozbiljna igračina, zna i u Efesu ovako eksplodirati...Ataman ima košarku u malom prstu, ali GOAT?!? Pa aj i nekao kad to uporerdiš sa "gospodin Ataman" :))))
Recommended Posts