MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Hazer je turski Avramovic iz Manile. Porobio je ovaj turnir
Estrella Roja Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 11 minutes ago, Sector said: Drugi put u životu da navijam za turke u bilo čemu. Kad je bilo prvi put? Jedino što mi pada na pamet je SP u fudbalu 2002.
Ječmendo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kostas opet igra sjajno. U Osmanija ušao duh prime KD-a.
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Zelen je jos takticki Bili za evropskog GOATA 1
Ječmendo Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 hours ago, Beonegro said: Polufinale SP 1986. sam do sad prežalio 😛 Kikseva ne želim više ni da se sjećam. A bilo ih je previše. Recimo 1999, pa u Sidneju, ono 2005. da ne pominjem. Nažalost, i ovo novo doba je puno neuspjeha... Grčka igra praktično bez organizacije, pritisak Turaka na spoljnu liniju za sada presudan...
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 12 minutes ago, Estrella Roja said: Kad je bilo prvi put? Jedino što mi pada na pamet je SP u fudbalu 2002. Fudbal protiv hrvata, ne sjećam se godine, davno bješe. 1
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Svaka cast Spanulisu za petorku sa Toliopulosom, Larencakisom i Kalaicakisom 😆 2 minutes ago, Sector said: Fudbal protiv hrvata, ne sjećam se godine, davno bješe. 2008 euro 1
dunaj95 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Kakvo komentarisanje utakmice od strane Edina ... Pa mislim da nacionalnoj televiziji Turske ima manje oduševljenja... Kako odvratna ekipa sa sve onom ljigom od trenera na klupi... 1 1
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 2 minutes ago, Sector said: Fudbal protiv hrvata, ne sjećam se godine, davno bješe. Četvrt finale Euro 2008, kad su Hrvati poveli u 119. minutu, Turci Izjednačili u 120.+2 i pobedili na penale?
Sector Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ovo djeluje presavršeno za sad. Turci ih odučavaju čistom košarkom. Sivonja pokušava ono njegovo laktanje do obruča ali ga pojedu svaki put. Sviraše mu i korake sad, mislio sam da je to zabranjeno.
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Kakav igrač je Erčan Osmani 😍😍 Ataman je odvratan al tata što se tiče trenerskog posla. Ovo što igraju Turci je poezija u oba smjera. Savršenstvo Edited 12 hours ago by Dzo23
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Postase mi i dragi ovi Turci kad vidim kako igraju. Osmani DOKTOR. Sve ono sto smo mi cigani prizeljkivali da ce Davidovac da postane. I jos jedan duboki naklon za gospodina Ergina GOATAMANA! Edited 12 hours ago by MrTripleDouble 1
Beonegro Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Ako se nešto brzo ne promijeni ova tekma totalno poništava Janisov legacy u reprezentaciji Grčke
MrTripleDouble Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Aca Trica place od srece na poluvremenu posle ove odbrane na rukometasu
Dzo23 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Doktorska disertacija kako se brani Janis! Ako ovako nastavi ladno će me ubjediti da bi pobjedio nba ekipu i da nba šampion nije šampion svijeta dok ne pobjedi evropskog šampiona. 😂
Kenozoik Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Turci igraju brutalno. Svaka im cast. Smesi se da cu protiv oba tima u finalu da navijam
dunaj95 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 7 minutes ago, MrTripleDouble said: Postase mi i dragi ovi Turci kad vidim kako igraju. Osmani DOKTOR. Sve ono sto smo mi cigani prizeljkivali da ce Davidovac da postane. I jos jedan duboki naklon za gospodina Ergina GOATAMANA! Igraju Turci strašan basket... Osmani ozbiljna igračina, zna i u Efesu ovako eksplodirati...Ataman ima košarku u malom prstu, ali GOAT?!? Pa aj i nekao kad to uporerdiš sa "gospodin Ataman" :))))
Recommended Posts