Molina23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Janezi srce kao Triglav, alal vera na karakteru. Luka MVP turnira, ko god osvojio. Sa 26 već legenda evro košarke, nema dalje. 6
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago sudije se malo izdrkavaju na ovoj slovenackoj nejaci, svaki kontakt faul malopre sruder nije dotakao loptu namerno po ruci ni blizu namerne 4
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Nini3112 said: Ovi sa RTS-a navijaju za Svabe😀 Pa? 1
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva sramota od sudjenja, sad su direktno odlucili ishod meca sa ova 2 faula Omicu 3
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Just now, Sector said: Pa? Kontriraju kao tvoja malenkost.
Sector Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Don Dusko said: Kontriraju kao tvoja malenkost. Ja ne kontriram. Boli me qrac i za jedne i za druge ali završnica bi bila zanimljivija sa njemcima. Franc i Šruder teško da će ponoviti ovakav horor od meča.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago To bi bilo to, umrli Slovenci u cetvrtoj. Ali ih je bas jebo sa onim ishitrenim sutom na kraju trece pa su fasovali Tristanovu tricu s pola terena.
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Baš sam se sjebao, kao da smo ispali po drugi put. Žao mi je Slovenaca, svaka im čast na borbi i energiji. Luka Dončić je jebeni doktor. Edited 2 hours ago by Čvarkov 4
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Pretekoše njemci ali moraće puno bolje protiv Turaka ili grčkog izbacivača. 2
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Trebalo je Luka da šutira sve u završnici. Nijemci preživjeli kao onomad protiv Letonaca, u nastavku lagano uzimaju titulu.
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jebeno svaku utakmicu se ciganišu. Zajebali su špance uveliko. Ovo je nenormalno.
K.Dot Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Brate koliko su nesimpatični Nemci, sa sve ovim lažnim lozenjem majmuna Vagnera. 3
Chaos Is Me Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Realno su Slovenci seljačka ekipa koja samo šutira trojke + Luka. Trebalo je Nemci ovo i ranije da reše, nije bilo lepo ali jeste zasluženo. 4
KlakerBoza Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja ću samo da kažem da me je posle svake odgledane utakmice sve više i više sramota i sve mi teže pada ono naše... Bravo, Slovenija! Muški izginuli.
Ludi za Poli Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Momacki su ih pogurale sudije danas. U polufinalu ce opet nagazit Fince i onda u finalu rutiniraju ko god da im dodje. Kad se sve sabere, i jesu najbolja ekipa na turniru. 1
Recommended Posts