Jump to content

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Chaos Is Me said:

Velička izgleda kao mlađi brat Petruševa koji je obijao trafike po Kaunasu.

Rutinski Grci, vrlo iskusno.

Moj klinac to konstatovao jos u grupi, znaci ima vas jos sa ostrim okom😆

Posted

Da ste me pitali kada je Janis bio povredjen i kada nisu blistali Grci, a Turci mleli u nasoj grupi u prva 4 kola rutinski i veoma jakoo sve pred sobom i Sengun me odusevljavao ko ide u finale, rekao bih da mi miriše na Tursku u finalu sigurno posebno ako dobiju Srbiju.

Medjutim ja sam po prognozi Grcka- Turska na 50-50% iskreno.

A ovo drugo polufinale koji god par da bude, ja stavljam lovuu da Nemci dobijaju, pa cak i ludom srećom da izgube Nemci od Slovenije, stavio bih pare na Dončića da će poderati Gruzije ili Fince u polufinalu..

Bila bi ludaa baš fora da imamo ili Luku ili Gruzijce sa ipak našim srpskim selektorom ako ne u finalu onda da neko od njih uzme medalju, mada teško će se to desiti, u promilima se mere šanse za to...

Posted (edited)

Jeste, Markkanen i Wagner su ispred Nikole. Da dojavimo GM-ovima Denvera pa da trejduju Jokića dok još nije kasno. Možda bi mogli da prođu sa par pikova druge runde i Jokića za Markkanena, fair deal za mlađeg i boljeg igrača. 

Brate ... ajmo malo da se uozbiljimo. Jeste, Jokić je došao sa ekstra kilažom koja ga je još usporila i davala problem sa kondicijom. Jeste, familija mu se mota u SNS i njegovo ime je bilo na onoj sramotnoj listi podrške zlotvoru. Jeste, nekad bi trebao da vokalno pokaže više da mu je stalo i da trgne saigrače. Jeste, Šengun ga je nadigrao pre neki dan. 

Ali polako sa ovim hot tejkovima, ovo ti je McLeod style. 

Edited by Darko
  • Like 2
Posted (edited)
6 hours ago, Miki8 said:

Top pet igraca na eurobasketu ovom trenutku.

2) Antetokounmpo

1) Doncic

3)Sengun

4)Markkanen

5) Wagner

Sad se slažemo.

Edited by Урош19
Posted
20 minutes ago, СтелаРоса said:

Sto je opet po meni najmanje krivica Jokica. 

Malo realnosti ne bi bilo na odmet, niko Jokiću nije kriv što je za dva mjeseca nabio 20 kila viška, zbog čega nije mogao da stigne nikoga na prvenstvu. 

• Like 1
Posted (edited)

Jokić nikoga nije mogao da stigne ni 2022/23 kad je imao jedno 15 kila manje, sa razlogom Denver ne traži to od njega. Inače je ovolika mrcina bio i na OI ali to tad nije bio problem jer smo uzeli medalju. Sad kad se 9 od 11 igrača raspalo, kriv je Jokić što ne može da radi nešto što nikad u karijeri nije radio.

Edited by Урош19
  • Like 1
Posted
8 minutes ago, Урош19 said:

Jokić nikoga nije mogao da stigne ni 2022/23 kad je imao jedno 15 kila manje, sa razlogom Denver ne traži to od njega. Inače je ovolika mrcina bio i na OI ali to tad nije bio problem jer smo uzeli medalju. Sad kad se 9 od 11 igrača raspalo, kriv je Jokić što ne može da radi nešto što nikad u karijeri nije radio.

Ovo za 2022/23 jednostavno nije tačno.

Takođe je pominjanje Denvera bespredmetno, Denver igra ligu u kojoj je 99% top atleta koji igraju košarku, ne Elias Valtonen. 

Koliko se tih pomenutih 9 raspalo u napadu, toliko se i Jokić raspao u odbrani. 

• Like 2
Posted
1 hour ago, Урош19 said:

Inače je ovolika mrcina bio i na OI ali to tad nije bio problem jer smo uzeli medalju.

Uf, nije baš. Bio je u boljoj fizičkoj spremi, iako daleko od idealne. Ono što je meni fascinatno je da Jokić nije do kraja ispunio sav svoj potencijal, koliko god to suludo zvučilo. Da bar izgubi to suvišno salo koje ima bio bi em brži em izdrživljiji. 

• Like 1
Posted (edited)

Svi navedeni igraci sa moje liste su pokazali daleko bolju igru od Jokica na ovom prvenstvu. Da smo mi imali bilo kojeg od navedenih graca umesto Jokica, mi ne bi ispali u cetvrtfinalu. Jokic je u osmini finala odigrao jednu veoma slabu utakmicu , briga me za njegovih 30 poena, oni su samo maska iza koje moze da se krije . Ne moze Jokic biti najbolji igrac na svetu a da dva vezana EP zavrsava u osmini finala a nije imao tako lose timove ni na jednom od tih takmicenja. Te rane eliminacije se nikada nisu desavale, Pau Gasolu,Nowitzkom itd. u periodima kada su oni vazili za najbolje igrace Evrope. Jokic je i Denver poprilicno kostao u poslednja dva plej ofa. Protiv Minesote je imao dve utakmice da zatvori seriju a odigrao ih je veoma lose. Proslozezonski plej of mu je ceo bio ispodprosecan. Kada njega neko nazove najboljim igracem sveta , ja sam tada poprilicno uvredjen.

Edited by Miki8
  • Ha-ha 1
  • Pumpaj! 1
Posted

PO svemu što prikazuju za sada mogu reći da su zasluženo zaista Gruzija i Finska medju 8 i jedna će biti u borbi za medalju, igraju odbranu, solidan napad, velika borba i želja, ozbiljno izgledaju koliko god da je ovo ubedljivo najmanje atraktivan par možda ikada u top 8 evropskog prvenstva kroz istoriju na papiru..

Posted

Gruzija svaki napad pocinje na ivici 8 sekundi za prenos.

Deluje da ce Finci rutinirati ovo, mnogo su kompaktnija ekipa i za dve klase bolji suteri.

Toko je car, ali ne moze sam da dobije.

Ne znam sta je sa Baldwinom, nista ni da proba za 10 min, deluje beskrvno.

• Like 1
Posted
6 hours ago, Урош19 said:

Baci pogled recimo na hajlajce protiv Nemacke prosle godine kako je izgledao i kako se kretao.

Nebo i zemlja. Ovo na EB je izgledala ko isporeni snimak u odnosu na OI

• Like 1
Posted

Čestitke Finskoj na prvom plasmanu u životu u polufinale!

Imaju minimalne šanse za medalju koje se mere u promilima, kao kada su Poljaci pre 3 godine ušli u Ceskoj na Euro 2022.godine u polufinalu i tamo zalutali sa aždajama Španijom, Nemačkom i Francuskom, medjutim verujem da će i ovo 4.mesto Finske ove godine na Evropskom biti nestvaran poduhvat.

• Ha-ha 1