Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Šta god bilo na kraju, bravo za Bosnu, ovako se igra za svoju zemljuu, ovako se bori i gine i to BEZ PRVE I GLAVNE ZVEZDE TIMA(pisao sam već o tome da mislim da bolje igraju bez Muse i bolje rezultate imaju šanse da ostvare i prvi put budu medju 8 bez njega, jer bi se oko njega sve vrtelo, on šutira poput Gudure sinoć trojke bez razloga nekada i rezona, egocentrik itd) Srbija sinoć ispala, Lazic u prvoj petorci Bosne koja hita ka četvrtfinalu i borbu za medalju, ne smem ni da zamislim kliki je pritisak trenutno kod Milorada Dodika, još Srbin igra u prvoj petorci Bosne i jako bitnu ulogu igra u rezultatima i pobedama svoje zemlje BIH, ne bi u koži dodiku, neka hitna pomoć bude spremna nakon ovog meča, kao i sinoć 😄 Inače ko je napisao da nam je grupa najslabija svaka čast, samo Turci prošli do top 8, a i oni ne bi prošli bez sudija, već bi izgibili makar 3 do 6 razlike juče, direktna odluka o pobedniku, tako da Turci ako se trgnu imaju otvoren put do srebra i poraza od NEmačke u finalu..
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sa kakvim panjevima igraju Loyd i Ponitka, svaka im čast. Roberson u elementu, ne može da promaši čovek.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Dosta zabavna utakmica za početak dana. Ovaj Balcerowski je jedan od najgorih igrača koji se suklja po dobrim klubovima, poljski Uroš Plavšić.
Chaos Is Me Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakva je igračina Loydara, šteta što igra u privatnoj prćiji Mikea Jamesa. 2
Don Dusko Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Dosta zabavna utakmica za početak dana. Ovaj Balcerowski je jedan od najgorih igrača koji se suklja po dobrim klubovima, poljski Uroš Plavšić. Meni je misterija kako je on zavrsio u onom PAO...
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Eee ljudii da je nama jedan Nurkić i Atić umesto ove dvojice druga priča bi bila i pesma bi se pevala, ovakvi igrači posebno ne takve zvezde kao Atic i jos manje poznati su za ovakve turnire idealni jos ako cepaju odbranu, skok idealno. Nurkic daje svoj maksimum, kada bi nasi ovako igrali i za svaku loptu ginuli i bacali se, mozda bismo imali ne jedno, nego makar 2 zlata od samostalnosti u kosarci shodno kvalitetu svom, ali nas odbrana i cimanje za reprezentaciju ne zanima, moraju se sačuvati da se ne povrede jbg zbog masnih ugovora u klubovima Gudura, Micic, Milutinov i ostala ekipa bezmudaša za reprezentaciju... 2
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ponitka se doslovno pretvori u Lebrona u dresu reprezentacije
Piksi Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ako je ovo kraj za Robersona, mislim, da je i kraj nadanja za Bosnu ...
Chaos Is Me Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ode zadnja loža Robersonu, znatno se smanjuje manevarski prostor Bosancima.
Ječmendo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Baš fali ofanzivnog talenta u Bosni. Nakon povrede Robersona napad se raspao. Šteta...
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jebi ga momci, potukli ste se al falilo je tu ofanzivnog talenta da se prelomi kad se imala prilika. 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Eee jbg Juoslavija slavna košarkaška zemlja, a sada medju 8 nema Srbije, Bosne, Crne Gore, realno moguće ni Slovenije i Dončića, dok Hrvati jadni ne mogu čak ni medju 24 u Evropi i 32 na svetu da udju.. Tugaa, a evoo vidite i Španija koja je toliko dominirala na kraju ni grupnu fazu nije prošla, takodje uopšte ne bih bio u šoku da ni kamenjarska Francuska ne bude ni u 8 i da ih ako ne izbaci Gruzija, onda Finka u četvrtfinalu, umesto meča Francuska- Srbija, možda gledamo Finska. Gruzija pa prvi put neka takva zemlja da igra polufinale, kao Poljska pre 3 godine senzacija protiv Slovenije. 1
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Bravo Loydara! Važno je da komšiji crkne krava, zato svi navijamo za našu braću Italijane da razbiju Luku, Italijani naši drugari 😄😉
Skyglider Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Eto, pisah ja da Poljaci nisu zajebancija i da imaju šanse da odu u četvrtfinale. Svaka čast , dobra utakmica.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 41 minutes ago, Zvezdaš96 said: Važno je da komšiji crkne krava, zato svi navijamo za našu braću Italijane da razbiju Luku, Italijani naši drugari 😄😉 Naravno uvek za Luku cigana.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kakva je bratina Lojd kad mu daš “ključeve”. Bukvalno izmišlja poene, pogađa iz nemogućih situacija, a nijr sebičan igrač, voli da podeli pas. Top igrač 👏 1
Recommended Posts