Zvezdaš96 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Šta god bilo na kraju, bravo za Bosnu, ovako se igra za svoju zemljuu, ovako se bori i gine i to BEZ PRVE I GLAVNE ZVEZDE TIMA(pisao sam već o tome da mislim da bolje igraju bez Muse i bolje rezultate imaju šanse da ostvare i prvi put budu medju 8 bez njega, jer bi se oko njega sve vrtelo, on šutira poput Gudure sinoć trojke bez razloga nekada i rezona, egocentrik itd) Srbija sinoć ispala, Lazic u prvoj petorci Bosne koja hita ka četvrtfinalu i borbu za medalju, ne smem ni da zamislim kliki je pritisak trenutno kod Milorada Dodika, još Srbin igra u prvoj petorci Bosne i jako bitnu ulogu igra u rezultatima i pobedama svoje zemlje BIH, ne bi u koži dodiku, neka hitna pomoć bude spremna nakon ovog meča, kao i sinoć 😄 Inače ko je napisao da nam je grupa najslabija svaka čast, samo Turci prošli do top 8, a i oni ne bi prošli bez sudija, već bi izgibili makar 3 do 6 razlike juče, direktna odluka o pobedniku, tako da Turci ako se trgnu imaju otvoren put do srebra i poraza od NEmačke u finalu..
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Sa kakvim panjevima igraju Loyd i Ponitka, svaka im čast. Roberson u elementu, ne može da promaši čovek.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Dosta zabavna utakmica za početak dana. Ovaj Balcerowski je jedan od najgorih igrača koji se suklja po dobrim klubovima, poljski Uroš Plavšić.
Chaos Is Me Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kakva je igračina Loydara, šteta što igra u privatnoj prćiji Mikea Jamesa. 2
Don Dusko Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 21 minutes ago, Chaos Is Me said: Dosta zabavna utakmica za početak dana. Ovaj Balcerowski je jedan od najgorih igrača koji se suklja po dobrim klubovima, poljski Uroš Plavšić. Meni je misterija kako je on zavrsio u onom PAO...
Zvezdaš96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Eee ljudii da je nama jedan Nurkić i Atić umesto ove dvojice druga priča bi bila i pesma bi se pevala, ovakvi igrači posebno ne takve zvezde kao Atic i jos manje poznati su za ovakve turnire idealni jos ako cepaju odbranu, skok idealno. Nurkic daje svoj maksimum, kada bi nasi ovako igrali i za svaku loptu ginuli i bacali se, mozda bismo imali ne jedno, nego makar 2 zlata od samostalnosti u kosarci shodno kvalitetu svom, ali nas odbrana i cimanje za reprezentaciju ne zanima, moraju se sačuvati da se ne povrede jbg zbog masnih ugovora u klubovima Gudura, Micic, Milutinov i ostala ekipa bezmudaša za reprezentaciju... 2
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Ponitka se doslovno pretvori u Lebrona u dresu reprezentacije
Piksi Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ako je ovo kraj za Robersona, mislim, da je i kraj nadanja za Bosnu ...
Chaos Is Me Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Ode zadnja loža Robersonu, znatno se smanjuje manevarski prostor Bosancima.
Ječmendo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Baš fali ofanzivnog talenta u Bosni. Nakon povrede Robersona napad se raspao. Šteta...
Ludi za Poli Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Jebi ga momci, potukli ste se al falilo je tu ofanzivnog talenta da se prelomi kad se imala prilika. 1
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Eee jbg Juoslavija slavna košarkaška zemlja, a sada medju 8 nema Srbije, Bosne, Crne Gore, realno moguće ni Slovenije i Dončića, dok Hrvati jadni ne mogu čak ni medju 24 u Evropi i 32 na svetu da udju.. Tugaa, a evoo vidite i Španija koja je toliko dominirala na kraju ni grupnu fazu nije prošla, takodje uopšte ne bih bio u šoku da ni kamenjarska Francuska ne bude ni u 8 i da ih ako ne izbaci Gruzija, onda Finka u četvrtfinalu, umesto meča Francuska- Srbija, možda gledamo Finska. Gruzija pa prvi put neka takva zemlja da igra polufinale, kao Poljska pre 3 godine senzacija protiv Slovenije. 1
Zvezdaš96 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Bravo Loydara! Važno je da komšiji crkne krava, zato svi navijamo za našu braću Italijane da razbiju Luku, Italijani naši drugari 😄😉
Skyglider Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Eto, pisah ja da Poljaci nisu zajebancija i da imaju šanse da odu u četvrtfinale. Svaka čast , dobra utakmica.
Problem sa licnim greskama Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 41 minutes ago, Zvezdaš96 said: Važno je da komšiji crkne krava, zato svi navijamo za našu braću Italijane da razbiju Luku, Italijani naši drugari 😄😉 Naravno uvek za Luku cigana.
Petkovic Miroslav97 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kakva je bratina Lojd kad mu daš “ključeve”. Bukvalno izmišlja poene, pogađa iz nemogućih situacija, a nijr sebičan igrač, voli da podeli pas. Top igrač 👏 1
Recommended Posts