Jump to content

Recommended Posts

Posted

Šta god bilo na kraju, bravo za Bosnu, ovako se igra za svoju zemljuu, ovako se bori i gine i to BEZ PRVE I GLAVNE ZVEZDE TIMA(pisao sam već o tome da mislim da bolje igraju bez Muse i bolje rezultate imaju šanse da ostvare i prvi put budu medju 8 bez njega, jer bi se oko njega sve vrtelo, on šutira poput Gudure sinoć trojke bez razloga nekada i rezona, egocentrik itd)

Srbija sinoć ispala, Lazic u prvoj petorci Bosne koja hita ka četvrtfinalu i borbu za medalju, ne smem ni da zamislim kliki je pritisak trenutno kod Milorada Dodika, još Srbin igra u prvoj petorci Bosne i jako bitnu ulogu igra u rezultatima i pobedama svoje zemlje BIH, ne bi u koži dodiku, neka hitna pomoć bude spremna nakon ovog meča, kao i sinoć 😄

Inače ko je napisao da nam je grupa najslabija svaka čast, samo Turci prošli do top 8, a i oni ne bi prošli bez sudija, već bi izgibili makar 3 do 6 razlike juče, direktna odluka o pobedniku, tako da Turci ako se trgnu imaju otvoren put do srebra i poraza od NEmačke u finalu..

Posted
21 minutes ago, Chaos Is Me said:

Dosta zabavna utakmica za početak dana. Ovaj Balcerowski je jedan od najgorih igrača koji se suklja po dobrim klubovima, poljski Uroš Plavšić.

Meni je misterija kako je on zavrsio u onom PAO...

Posted

Eee ljudii da je nama jedan Nurkić i Atić umesto ove dvojice druga priča bi bila i pesma bi se pevala, ovakvi igrači posebno ne takve zvezde kao Atic i jos manje poznati su za ovakve turnire idealni jos ako cepaju odbranu, skok idealno.

Nurkic daje svoj maksimum, kada bi nasi ovako igrali i za svaku loptu ginuli i bacali se, mozda bismo imali ne jedno, nego makar 2 zlata od samostalnosti u kosarci shodno kvalitetu svom, ali nas odbrana i cimanje za reprezentaciju ne zanima, moraju se sačuvati da se ne povrede jbg zbog masnih ugovora u klubovima Gudura, Micic, Milutinov i ostala ekipa bezmudaša za reprezentaciju...

• Ha-ha 2
Posted

Eee jbg Juoslavija slavna košarkaška zemlja, a sada medju 8 nema Srbije, Bosne, Crne Gore, realno moguće ni Slovenije i Dončića, dok Hrvati jadni ne mogu čak ni medju 24 u Evropi i 32 na svetu da udju..

Tugaa, a evoo vidite i Španija koja je toliko dominirala na kraju ni grupnu fazu nije prošla, takodje uopšte ne bih bio u šoku da ni kamenjarska Francuska ne bude ni u 8 i da ih ako ne izbaci Gruzija, onda Finka u četvrtfinalu, umesto meča Francuska- Srbija, možda gledamo Finska. Gruzija pa prvi put neka takva zemlja da igra polufinale, kao Poljska pre 3 godine senzacija protiv Slovenije.

• Pumpaj! 1
Posted
6 minutes ago, Problem sa licnim greskama said:

Bravo Loydara! 

Važno je da komšiji crkne krava, zato svi navijamo za našu braću Italijane da razbiju Luku, Italijani naši drugari 😄😉