Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Dzo23 said: Ne znam dalja ukrštanja al Poljska ili BiH ne mogu pobjediti Tursku ako me već pitaš. Pa to je ukrštanje do kraja i u polufinalu Letonija ili Grcka idu na Tursku, tako bi izgledao naš kostur, da smo sačuvali prednost kada smo na 2 minuta do kraja vodili 4 raz, ali jbg.... Sada moramo pobediti sve glavne favorite redom da bismo osvojili zlato.. 5 minutes ago, diego said: Polufinale Ja računam automatski finale, pošto oni imaju deo kostura koji smo mi računali da ćemo imati da smo bili prvi u grupi, tako da Turci su meni favoriti lagano i protiv Letonije ili Grčke sa kojima će polufinale igrati, teško tu može do iznenadjenja doći..
diego Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 minutes ago, Zvezdaš96 said: Ja računam automatski finale, pošto oni imaju deo kostura koji smo mi računali da ćemo imati da smo bili prvi u grupi, tako da Turci su meni favoriti lagano i protiv Letonije ili Grčke sa kojima će polufinale igrati, teško tu može do iznenadjenja doći.. Ma ne zajebavaj 😉 Grci su streptomicin za Turke, igrali su 10 puta u poslednjih 10 godina i Grci su dobili 9 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Zvezdaš96 said: Pa to je ukrštanje do kraja i u polufinalu Letonija ili Grcka idu na Tursku, tako bi izgledao naš kostur, da smo sačuvali prednost kada smo na 2 minuta do kraja vodili 4 raz, ali jbg.... Sada moramo pobediti sve glavne favorite redom da bismo osvojili zlato.. Ja računam automatski finale, pošto oni imaju deo kostura koji smo mi računali da ćemo imati da smo bili prvi u grupi, tako da Turci su meni favoriti lagano i protiv Letonije ili Grčke sa kojima će polufinale igrati, teško tu može do iznenadjenja doći.. Nikad nismo ni išli lakšim putem tako da ništa novo, a pogotovo nije za kukanje. Naravno, ne treba se ni pretjerano kurčiti, potcijenjivati druge i upisivati unapred pobjede.
Zvezdaš96 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, diego said: Ma ne zajebavaj 😉 Grci su streptomicin za Turke, igrali su 10 puta u poslednjih 10 godina i Grci su dobili 9 A to je važno tačno zbog čega?? Španci su pobedili svih 8 puta Grčku do sada u istoriji, i večeras izgube prvi put i taj poraz im najkobniji i najbolniji. Takodje i Srbija gubila od Španije češće pa ih je pobedila posle toga jednom-dvaput.. A i sada bi Srbija pobedila Španiju 100%. Turska sa Šengunom, Larkinom i Osmanom je svakako kvalitetnija pre svega šuterska ekipa u odnosu na Grčku, ne postoji šansa da svu trojicu zaustave, makar dvojica ce ih natrpat Just now, Dzo23 said: Nikad nismo ni išli lakšim putem tako da ništa novo, a pogotovo nije za kukanje. Naravno, ne treba se ni pretjerano kurčiti, potcijenjivati druge i upisivati unapred pobjede. Hmm.. Pa i ne baš, imali smo nekoliko velikih takmičenja gde smo prošli super na žrebu, konkretno u glavi mi je 2017.godina, kada smo išli na Madjare i tada još gore Italijane maltene nego sada pre polufinala, a seti se i SP 2014.godine, išli smo na Brazil u nokaut fazi, pa na Grke, i onda smo u polufinalu isto prošli bolje, jer smo očekivali domaćina Španiju, pa su Francuzi ih šokirali u sred Madrida pa smo se svi obradovali tada baš secam se.. 1
drgnk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Očekujem pobedu Grčke protiv Turske. Imaju mesa da se pošibaju sa Turcima, a trojka Janis - Dorsi - Slukas je bolja od Larkin - Osman - Šengun. Uz to Grci imaju bolje role player-e od Turske i piče jaču odbranu.
Recommended Posts