Jump to content

Recommended Posts

Posted

Spanci vec sad pogodili broj trojki kao u celoj prosloj utakmici, jasni njihov uspeh ovde zavisice od suta.Brizuela i Aldama za sad odlicni. U Bosni Nurkic previse forsira i igra iracionalno, pokusava preko 3 da polozi loptu 

• Like 2
Posted

Španiju nikada, ali nikada ne treba otpisivati, pa i kada su verujem najmladja ekipa na prvenstvu dodju sa decom ovdee, a fali im nekoliko bitnih igrača koji idalje igraju za Španiju..

• Like 1
Posted (edited)

Oni pre svega imaju najboljeg reprezentativnog trenera u 21.veku u vidu Skariole. To je covek koji je konstantno donosio uspeh i kad je imao vrhunske i manje vrhunske kosarkase, koji zna da radi i sa zvezdama i sa mladim igracima. I dok god bude on trener Spanije ja cu uvek ocekivati od Spanaca da idu do kraja.

Edited by La mano de Dios
  • Like 1
Posted
3 minutes ago, La mano de Dios said:

Oni pre svega imaju najboljeg reprezentativnog trenera u 21.veku u vidu Skariole. To je covek koji je konstantno donosio uspeh i kad je imao vrhunske i manje vrhunske kosarkase, koji zna da radi i sa zvezdama i sa mladim igracima. I dok god bude on trener Spanije ja cu uvek ocekivati od Spanaca da idu do kraja.

Takodje treba imati u vidu da Španci imaju najbolju mladu školu odnosno oni su fazon proslog leta u apsolutno svakoj kategoriji muskarci cak i zene uzeli medalje i skoro sve su bile zlatne.

Dakle, očekuj kada malo sazre i ubace se u A reprezentaciju da uskor moguće kod seniora Španija opet počne dominirati i redjati sve sama zlata i uvek biti na postolju sa novim svojim klincima, jer imaju dosta talenta svakako, ne možda kao ranije, ali imaju potencijal veliki..

• Like 1
Posted
2 hours ago, Zvezdaš96 said:

Takodje treba imati u vidu da Španci imaju najbolju mladu školu odnosno oni su fazon proslog leta u apsolutno svakoj kategoriji muskarci cak i zene uzeli medalje i skoro sve su bile zlatne.

Dakle, očekuj kada malo sazre i ubace se u A reprezentaciju da uskor moguće kod seniora Španija opet počne dominirati i redjati sve sama zlata i uvek biti na postolju sa novim svojim klincima, jer imaju dosta talenta svakako, ne možda kao ranije, ali imaju potencijal veliki..

To sto osvajaju takmicenja za mladje kategorije je apsolutno nebitno, iz jedne generacije izlazi jedan igrac, dva ako imas srece. Francuzi imaju 100 puta bolju trajektoriju i u narednih 10 godina ce biti glavni ako im igraju svi, kad nama Jokic prestane da igra

• Like 1
Posted (edited)
1 hour ago, McLeod said:

To sto osvajaju takmicenja za mladje kategorije je apsolutno nebitno, iz jedne generacije izlazi jedan igrac, dva ako imas srece. Francuzi imaju 100 puta bolju trajektoriju i u narednih 10 godina ce biti glavni ako im igraju svi, kad nama Jokic prestane da igra

Francuzi imaju mnogo akceleranata u mlađim kategorijama, teško je njih ocenjivati. Na primer, Kusturica je po meni veći talenat od svih njih. Medalje u mlađim kategorijama ne znače nužno dobar rad sa mladima. Setimo se naših generacija 85 i 87 koje su sve osvojile i koliko je igrača tu izašlo. Danas, mi imamo talentovane igrače u mlađim kategorijama, ne bih nas tako smelo otpisivao. 

Edited by Darko
Posted

Preslaba je Gruzija.

Nema Goge, Toko i Shermadini prošli prajm, Amer tanak, ostale ne treba ni spominjati sem Mamua naravno ali nije ni on baš Jokić ili Dončić pa da sam vuče.

Posted

Da, osetno su slabiji od Grka..Ubise ih

Nije mi jasno ako odmara Gogu, njima ovo nije nebitan mec, a razlika u kvalitetu nije tolika da se predaju pre pocetka..Ali ok

• Like 1
Posted
1 hour ago, La mano de Dios said:

Kakav raspad Gruzije, +30 za Grcku sredinom 3/4.

Ovo mi je baš bilo očekivano, nemaju oni ekipu koja u roku od 20ak sati može da odigra dva teška meča.

Danas su presedeli i Šengelia i Bitadze, to dovoljno govori o njihovim ambicijama za ovu tekmu.