Ječmendo Posted yesterday at 01:45 PM Posted yesterday at 01:45 PM Raspadoše se Gruzijci, šteta. Niang bi mogao postati vrhunski igrač.
Don Dusko Posted yesterday at 01:46 PM Posted yesterday at 01:46 PM Eh moja Spanijo od koga ti izgubis.
Zvezdaš96 Posted yesterday at 01:51 PM Posted yesterday at 01:51 PM Španija izgubila lagano i od Portugala nedavno, tako da...
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Toko toko sto si ljut Toko?Ne iskaljuj frustracije sto si propo.
La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Navijaci Bih napravili super atomosferu na Kipru, utakmica dosta tvrda, vidi se da Spaniji fali iole dobar kreator igre pre svega. Doduse i Bih je tu tanka sad kad nema Muse.
Problem sa licnim greskama Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Gotivna je ova ekipa Bosanaca. Ali fali im Musa baš.
La mano de Dios Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Spanci vec sad pogodili broj trojki kao u celoj prosloj utakmici, jasni njihov uspeh ovde zavisice od suta.Brizuela i Aldama za sad odlicni. U Bosni Nurkic previse forsira i igra iracionalno, pokusava preko 3 da polozi loptu 2
Ludi za Poli Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Dva teretna centra protiv petorke sa 4 sutera haha
Zvezdaš96 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Španiju nikada, ali nikada ne treba otpisivati, pa i kada su verujem najmladja ekipa na prvenstvu dodju sa decom ovdee, a fali im nekoliko bitnih igrača koji idalje igraju za Španiju.. 1
La mano de Dios Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago (edited) Oni pre svega imaju najboljeg reprezentativnog trenera u 21.veku u vidu Skariole. To je covek koji je konstantno donosio uspeh i kad je imao vrhunske i manje vrhunske kosarkase, koji zna da radi i sa zvezdama i sa mladim igracima. I dok god bude on trener Spanije ja cu uvek ocekivati od Spanaca da idu do kraja. Edited 17 hours ago by La mano de Dios 1
Zvezdaš96 Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 3 minutes ago, La mano de Dios said: Oni pre svega imaju najboljeg reprezentativnog trenera u 21.veku u vidu Skariole. To je covek koji je konstantno donosio uspeh i kad je imao vrhunske i manje vrhunske kosarkase, koji zna da radi i sa zvezdama i sa mladim igracima. I dok god bude on trener Spanije ja cu uvek ocekivati od Spanaca da idu do kraja. Takodje treba imati u vidu da Španci imaju najbolju mladu školu odnosno oni su fazon proslog leta u apsolutno svakoj kategoriji muskarci cak i zene uzeli medalje i skoro sve su bile zlatne. Dakle, očekuj kada malo sazre i ubace se u A reprezentaciju da uskor moguće kod seniora Španija opet počne dominirati i redjati sve sama zlata i uvek biti na postolju sa novim svojim klincima, jer imaju dosta talenta svakako, ne možda kao ranije, ali imaju potencijal veliki.. 1
McLeod Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 2 hours ago, Zvezdaš96 said: Takodje treba imati u vidu da Španci imaju najbolju mladu školu odnosno oni su fazon proslog leta u apsolutno svakoj kategoriji muskarci cak i zene uzeli medalje i skoro sve su bile zlatne. Dakle, očekuj kada malo sazre i ubace se u A reprezentaciju da uskor moguće kod seniora Španija opet počne dominirati i redjati sve sama zlata i uvek biti na postolju sa novim svojim klincima, jer imaju dosta talenta svakako, ne možda kao ranije, ali imaju potencijal veliki.. To sto osvajaju takmicenja za mladje kategorije je apsolutno nebitno, iz jedne generacije izlazi jedan igrac, dva ako imas srece. Francuzi imaju 100 puta bolju trajektoriju i u narednih 10 godina ce biti glavni ako im igraju svi, kad nama Jokic prestane da igra 1
Darko Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago (edited) 1 hour ago, McLeod said: To sto osvajaju takmicenja za mladje kategorije je apsolutno nebitno, iz jedne generacije izlazi jedan igrac, dva ako imas srece. Francuzi imaju 100 puta bolju trajektoriju i u narednih 10 godina ce biti glavni ako im igraju svi, kad nama Jokic prestane da igra Francuzi imaju mnogo akceleranata u mlađim kategorijama, teško je njih ocenjivati. Na primer, Kusturica je po meni veći talenat od svih njih. Medalje u mlađim kategorijama ne znače nužno dobar rad sa mladima. Setimo se naših generacija 85 i 87 koje su sve osvojile i koliko je igrača tu izašlo. Danas, mi imamo talentovane igrače u mlađim kategorijama, ne bih nas tako smelo otpisivao. Edited 13 hours ago by Darko
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nema nikakvih izveštaja o povredi, odmara ga Džile u back-to-back utakmicama. Tako i Janis nije igrao juče protiv Kipra.
Sector Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Preslaba je Gruzija. Nema Goge, Toko i Shermadini prošli prajm, Amer tanak, ostale ne treba ni spominjati sem Mamua naravno ali nije ni on baš Jokić ili Dončić pa da sam vuče.
vul3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Da, osetno su slabiji od Grka..Ubise ih Nije mi jasno ako odmara Gogu, njima ovo nije nebitan mec, a razlika u kvalitetu nije tolika da se predaju pre pocetka..Ali ok 1
La mano de Dios Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Kakav raspad Gruzije, +30 za Grcku sredinom 3/4.
Recommended Posts