Jump to content

Grupa B (Deutschland, Suomi, Great Britain, Lietuva, Sverige, Crna Gora)

Let's make this interesting...  

27 members have voted

1. 1. Ko prolazi grupnu fazu?

• Deutschland
      27
    • Suomi
      25
    • Great Britain
      1
    • Lietuva
      27
    • Sverige
      3
    • Crna Gora
      24
  2. 2. Koja država iz ove grupe bi mogla biti neočekivani kandidat za medalju?

• Crna Gora
      6
    • Sverige
      0
    • Great Britain
      0
    • Suomi
      21
  3. 3. Najiritantniji igrač iz ove grupe?

• Franz Wagner
      3
    • Исто Франц Вагнер, само на ћирилици
      24

Recommended Posts

Posted

Teška sramota, od igre, selekcije, do vođenja ekipe. Bjež'te kući!

PS. Trebalo bi prekinuti ovu sprdnju sa crncima jednom za svagda... 

Posted

Znači Švedska ispala, idemo na C.Goru ili Finsku, u prevodu i protiv Češke i u osmini finala moramo igrati bez Jokića i nosioca i ne jahati ih previše, jer realno već sada je jasno da ne mozemo u osmini finala da ispadnemo, jer nema Italijana ili nekog jačeg u toj fazi, bez Jokića prolazimo 1000% i Crnu Goru i Finsku, najbitnije je da nemamo povreda, dakle sačuvati makar prvu Zvezdu Jokića do utorka i četvrtfinala da se ne povredi, paa onda četvrtfinale najbitniji meč evropskog zapeti, jer tu postoji šansa da dodju uvek neugodni Italijani, ili ne daaj Božee pu pu Španci(Francuzi, Izraelci) već u toj fazi što je teže svakako od Crne Gore, Finske, pa i Poljske u toj fazi eventualno ako nam padnu...

Posted
5 minutes ago, McLeod said:

Kakva Finska kad imaju 3-0? Ako CG izgubi od Britanije pravi se krug tu, Finska ne moze da igra sa nama.

Finska ce biti treca po kvalitetu, imaju 3-0 protiv 3 najslabije zemlje, igraju sada sa kvalitetnijim ekipama od sebe Nemcima koji su za 2 klase bolji i Litvanci koji su bolji, ali mozda ih dobiju na publiku..

Posted
12 minutes ago, McLeod said:

Kakva Finska kad imaju 3-0? Ako CG izgubi od Britanije pravi se krug tu, Finska ne moze da igra sa nama.

Mece ti si vec upisao nasu pobedu protiv Turaka? Mislim, bicemo favoriti ali fazon nesto tipa 60-40. Tako da je ovaj scenario moguc da idemo na Fince ako oni izgube od Litvanaca a mi od Turske.

Posted

Ma kakvo odmaranje Jokica u 1/8 finala, nema od toga nista. On bi igrao fino cak i na Britance da idemo a ne Crnogorce ili jos gore Fince/Litvance. On ce i danas imati siguran sam bar nekih 15-20 minuta. A u 1/8 nece izlaziti dok ne odemo na nedostiznu razliku.

Posted
12 minutes ago, Zvezdaš96 said:

Finska ce biti treca po kvalitetu, imaju 3-0 protiv 3 najslabije zemlje, igraju sada sa kvalitetnijim ekipama od sebe Nemcima koji su za 2 klase bolji i Litvanci koji su bolji, ali mozda ih dobiju na publiku..

Nisam te razumeo, znaci scenario u kom smo mi prvi ili drugi.

U tom slucaju je sve otvoreno i dalje. Litvanija nije jaca od Finske, to je u najboljem slucaju po njih egal mec.

Ako bismo gledali "jacu" reprezentaciju iz te grupe, Litvanija nam je idealni protivnik. Jokic bi morao da odigra najgoru utakmicu u dresu reprezentacije, da svi ostali isto kombinovano igraju na nivou najgoreg meca ovde i da Litvance sere sut da nas dobiju. Ne postoji gori mecap za njih od nas. Gde god su jaki mi smo jaci, a tamo gde smo mi slabiji oni nemaju kako da napadnu jer su im rezervni plej i cetvorke tragikomedija.

Posted
7 minutes ago, McLeod said:

Nisam te razumeo, znaci scenario u kom smo mi prvi ili drugi.

U tom slucaju je sve otvoreno i dalje. Litvanija nije jaca od Finske, to je u najboljem slucaju po njih egal mec.

Ako bismo gledali "jacu" reprezentaciju iz te grupe, Litvanija nam je idealni protivnik. Jokic bi morao da odigra najgoru utakmicu u dresu reprezentacije, da svi ostali isto kombinovano igraju na nivou najgoreg meca ovde i da Litvance sere sut da nas dobiju. Ne postoji gori mecap za njih od nas. Gde god su jaki mi smo jaci, a tamo gde smo mi slabiji oni nemaju kako da napadnu jer su im rezervni plej i cetvorke tragikomedija.

Ma nebitno jesmo li prvi ili drugi, mi svakako idemo u cetvrtfinale, cak i drugi da budemo u grupi, isli bi na fazon Finsku gde smo jaci, pa na Poljake u cetvrtfinalu, tako da ako nema Italije, ja sam miran za ulazak u polufinale ili Spanije..

Posted (edited)

Ne bih ja išao na Litvance sada nikako.

Prvo to je 1/8 i Litvanija je najgori mogući protivnik od svih koji se nude.

Znaju da te prebiju i uvedu u nervozu a mi kakvi smo kljakavi spolja trenutno, tačno se javlja taj scenario. Plus smo im dužni jedno prebijanje od Manile.

Finska je u grupi na domaćem terenu, u završnici neće biti i to je skroz druga stvar.

Njih ćemo mnogo lakše da rešimo od Litvanije.

Međutim, drugo mesto ne donosi samo Litvaniju/Finsku nego i deo kostura gde je Nemačka.

Bolje biti prvi u grupi.

Edited by Ledd
  • Like 6
Posted
4 minutes ago, Ledd said:

Ne bih ja išao na Litvance sada nikako.

Prvo to je 1/8 i Litvanija je najgori mogući protivnik od svih koji se nude.

Znaju da te prebiju i uvedu u nervozu a mi kakvi smo kljakavi spolja trenutno, tačno se javlja taj scenario. Plus smo im dužni jedno prebijanje od Manile.

Finska je u grupi na domaćem terenu, u završnici neće biti i to je skroz druga stvar.

Njih ćemo mnogo lakše da rešimo od Litvanije.

Međutim, drugo mesto ne donosi samo Litvaniju/Finsku nego i deo kostura gde je Nemačka.

Bolje biti prvi u grupi.

To i ja govorim, slazem se od reči do reči za sve.

• Like 1
Posted

Ma koja Litvanija, oni su uz Nemce i Turke i eventualno Italijane koji nam ne leze najbolji za izbegavanje do polufinala, sa svima ostalim mozemo po kvalitetu koji posedujemo cak i da ne pogodimo 14 trojk, mozemo sve ove ostale i sa slabijim šutem da dobijemo na manji broj poena kao protiv Letonije recimo..

Posted

Vojtman povredio koleno i propusta ostatak EP.

Jeste da nije ni senka igraca od pre par godina ali je gabaritima mogao da pomogne a ipak morao da se postuje njegov sut za 3. Ako Tajs uleti u problem sa licnim greskama bice im veselo

Posted
21 minutes ago, La mano de Dios said:

Slabo za sada ide sut Fince, 2/11 samo plus Markanena dobro cuvaju a on forsira i za sada igra los mec.

Litvanci ih rutiniraju za sad. Bes problema pronalaze missmatcheve blizu koša i te situacije rešavaju dosta lagano na fizičku premoč