Jump to content

Grupa B (Deutschland, Suomi, Great Britain, Lietuva, Sverige, Crna Gora)

Let's make this interesting...  

25 members have voted

1. 1. Ko prolazi grupnu fazu?

• Deutschland
      25
    • Suomi
      23
    • Great Britain
      1
    • Lietuva
      25
    • Sverige
      1
    • Crna Gora
      24
  2. 2. Koja država iz ove grupe bi mogla biti neočekivani kandidat za medalju?

• Crna Gora
      6
    • Sverige
      0
    • Great Britain
      0
    • Suomi
      19
  3. 3. Najiritantniji igrač iz ove grupe?

• Franz Wagner
      3
    • Исто Франц Вагнер, само на ћирилици
      22

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, McLeod said:

Crnogorcima je to bukvalno blagoslov, ne treba im niko od njih, pocev od Dubljevica. Ovi uopste nisu toliko gori od Mihailovica i kompanije invididualno, a timski su mnogo odgovorniji i deluje da konceptualno mogu bolje da se uklope u tim.

Ovo prvo poluvreme danas ta "najjaca" ekipa ne bi odigrala nikad protiv Nemaca - omasili bi par individualnih suteva na pocetku, popili par kontri, gubili tipa 32-15 u prvoj cetvrtini i odmah usli u garbage time. Ovde su bili konkurentni celo poluvreme.

Luka Bogavac bi im odlično legao, baš im fali šuta, a mali je tu vrhunski.

David Mirković isto više nego dobro rešenje za bekap četvorku, možda i za postavu. Plus igrač koji kao i Luka, treba da se uigrava i za buduća takmičenja.  Otprilike 5 puta zanimljiviji igrač od Slavkovića.

Dubljević, kakav takav, solidan bekap za Vučevića. Makar bi ubacio nešto, za razliku od Nikolića koji ne može ništa u napadu, a ni odbrana nije dovoljno dobra da nadoknadi nemoć sa druge strane.

Nikola Ivanović na kraju, je uvek igrao dobro za reprezentaciju + imao odličnu sezonu iza sebe.

Sve u sve, ogroman je to udarac za reprezentaciju koja raspolaže sa tako malim brojem igrača. Kakav crni blagoslov.

• Like 6
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Nikada i nigde. Zasto bih kad sve pogadjam.

Nas bukvalno samo ti možeš da zaustaviš. Da se molimo da ćeš pogoditi kao onomad sa Kanadom. 😂

• Ha-ha 2
Posted
1 hour ago, quentin said:

Markanen sa statusom bijelog medvjeda. Ako je po ovome suditi, biće ozbiljnog cirkusa sa suđenjem na prvenstvu. A šta drugo i očekivati od FIBA sudija.

Ovaj estonski centar od 2.04m vuce Milutinova bear hugom pod kose u aut a sudija se pravi lud 😄 Jest u garbage timeu nema uticaja na rezultat ali ce sibati Jokica vec od subote samo tako. Treba i mentalno biti spreman na to kada su sudije amateri.

Posted (edited)

Crna Gora 8 izgubljenih lopti za 13 minuta igre.. Mnogo lose za sada izgledaju. Nema nikakve organizacije igre, evo dok pisem vec 10. izgubljena lopta.

Edited by La mano de Dios
Posted

Peri je za ovog MJ lično. Po ovom što pokazujemo, nema šansi da izađemo iz grupe. Spoljna linija vjerovatno najgora na prvenstvu, priznajem da Kipar nijesam gledao. :18:

Posted

Prevarili su me u prvoj utakmici. Ovo je dobra stara CG koju znam i Vucevic kojem se jebe da podigne ruku Valancijunasu za tri. Do kraja ce oboriti licni rekord po datim trojkama u karijeri.

Posted

Vučević je majstor ali ujedno i tip centra kakve prezirem, u odbrani malo korisniji od kartonske kutije. Mnogo su loši ovi bekovi Crne Gore, donji dom ABA lige. Nema ni nekog x faktora, Simonović je ovde praktično drugi igrač po kvalitetu i to dovoljno govori. Litvanci nisu ništa specijalno ali za ove su dream team iz 92e. Žali bože vremena, bolje da sam radio. 

Posted

Ova odbrana Crne Gore je na nivou Slovenije sinoc a tako ce i proci. Litvanci ce jos odmoriti igrace sutra za mec sa Nemackom i uigravati klupu. A ja vise nisam siguran da ovaj tim Crne Gore moze uopste da dobije i Svedsku i prodje grupu..

Posted
On 8/27/2025 at 11:52 PM, McLeod said:

Crnogorci za klasu ozbiljniji od Litvanaca.

Licno sam ocekivao tijesnu utakmicu, i prizeljkivao sam da naprave iznenadjenje braca Crnogorci, ali poslije ovog sam znao da od tog scenarija nema nista.

..Mali kontra-djinks, ne moze CG gore od ovog, 'ajde malo bolje drugo poluvrijeme, da se zakuva utakmica.

• Like 1