BattleBender Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Ne znam ko je bolji stoper, ali znam da bi Maguire bio bolji napadac od Gyokeresa. I ozbiljan sam, ne zajebavam se. Maguire bi zabio barem 10 golova do sad da igra target man-a u Arsenalu. Edited 18 hours ago by BattleBender
Lineker Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Idealna šansa da se ARS vrati na pobednički kolosek za vikend, gostovanje Spursima. Tudor? Nemam pojma šta da očekujem...
BattleBender Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Fora je sto Arsenal nema bas lagan raspored naredne 4 tekme, a City ima, i verovatno ce dobiti naredne 4, dok Arsenal tesko ce imati maks 10pts u ta 4 kola, verovatnije tipa 8. 7,8 kola pred kraja onda City ulazi sa egal poena, plus imaju derbi na svoj. Tokom sezone sam bio u fazonu da navijam za Arsenal, ali ne mogu da navijam za Artetu. Oduran lik. Sa druge strane Pep je nepravedno ishejtan kao lik. Arteta.... i bez da je procurilo, da me pitas za koje 5 osobe iz sveta fudbala bi rekao da su bile na Epstein ostrvu, njega bi sigurno odmah rekao.
NikolaTest Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, BattleBender said: Fora je sto Arsenal nema bas lagan raspored naredne 4 tekme, a City ima, i verovatno ce dobiti naredne 4, dok Arsenal tesko ce imati maks 10pts u ta 4 kola, verovatnije tipa 8. 7,8 kola pred kraja onda City ulazi sa egal poena, plus imaju derbi na svoj. Tokom sezone sam bio u fazonu da navijam za Arsenal, ali ne mogu da navijam za Artetu. Oduran lik. Sa druge strane Pep je nepravedno ishejtan kao lik. Arteta.... i bez da je procurilo, da me pitas za koje 5 osobe iz sveta fudbala bi rekao da su bile na Epstein ostrvu, njega bi sigurno odmah rekao. Slazem se sve, ali gde ubaci ovo za Epstein? Jel se stvarno nesto pise o tome ili si samo lupio?
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, NikolaTest said: Slazem se sve, ali gde ubaci ovo za Epstein? Jel se stvarno nesto pise o tome ili si samo lupio? Pa pre godinu, 2 kad je prvi put izasla lista selebritija koji su bili, od tog malog broja sportissta koji su bili, bili su on i Hudson-Odoi. Naravno, to nije 100% provereno Svakako meni totalno antipatican lik, i cringe-uje i ima mi neki gadan vibe. Pravio se lud za situaciju sa Partey-em, neki komentar da je u pitanju povreda. Razumem da je to mozda i odluka kluba, da se prave mrtvi, ali svakako na neki nacin ogradi sebe od te odluke kluba, ne budi saucesnik. Inace i zbog toga mi je tesko da navijam za Arsenal sad. United je odstranio iz tima svoju zlatnu koku, prakticno jedinu svetlu tacku u klubu u tom momentu. Arsenal je sa mnogo manjem vrednim asset-om gledao da ne ispastaju mnogo. 26 minutes ago, Ludi za Poli said: Najsira ekipa ikad to sam sinoc bas razmisljao, i postoji sansa da ove godine PL sampion ima 85 pts ili manje. Sto se u poslednjih 20 godina desilo samo kad je Lester uzeo titulu Edited 5 hours ago by BattleBender
Miki28 Lakers in 5 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 3 hours ago, Lineker said: Idealna šansa da se ARS vrati na pobednički kolosek za vikend, gostovanje Spursima. Tudor? Nemam pojma šta da očekujem... To dobija Tottenham. Ovima je voda usla u usi. Pucaju pod pritiskom, nista novo za njih. City ima da ih lagano da ih preskoci a City igra debelo ispod svog standarda. Edited 4 hours ago by Miki28 Lakers in 5 edit
NikolaTest Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Ludi za Poli said: Najsira ekipa ikad Niko nije rekao da je najkvalitetnija, nego najsira 🙂 Sto pokazuju rezultati Arsenala u svim takmicenjima koje igraju ove godine.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NikolaTest said: Niko nije rekao da je najkvalitetnija, nego najsira 🙂 Sto pokazuju rezultati Arsenala u svim takmicenjima koje igraju ove godine. Mozda ne razume znacenje reci siroko iako je blizu Sirokog.
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NikolaTest said: Niko nije rekao da je najkvalitetnija, nego najsira 🙂 Sto pokazuju rezultati Arsenala u svim takmicenjima koje igraju ove godine. Ni blizu bilo cemo “naj” ikad ovaj tim nije.
NikolaTest Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 24 minutes ago, Ludi za Poli said: Ni blizu bilo cemo “naj” ikad ovaj tim nije. Najubedljiviji rezultat u dvomecu svih parova 1/4 finala LS prosle godine 😉
Ludi za Poli Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pa dobro, izbacivanje Reala i threepeat drugih mjesta su svakako najznacajniji uspjesi Arsenala u zadnji 20 godina. Cini se da ce biti i quadruple. 1
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko je smaracki citati ove topike kad krene bukvalno ekvivalent AI generisanog slopa kad se desi ovako nesto. Kad Arsenal igra dobro nema ih nigde, ali sad oni koji o fudbalu nisu napisali dve lajne obitavaju ovde. Isto kao navijaci Liverpula na 5-0-0 ludilo najjaci tim na svetu na 5-0-5 se bave bitnijim stvarima u zivotu. Da imam manje godina i da mi je stalo kao nekad da im kljucam mozak svaki dan.
BattleBender Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, McLeod said: Koliko je smaracki citati ove topike kad krene bukvalno ekvivalent AI generisanog slopa kad se desi ovako nesto. Kad Arsenal igra dobro nema ih nigde, ali sad oni koji o fudbalu nisu napisali dve lajne obitavaju ovde. Isto kao navijaci Liverpula na 5-0-0 ludilo najjaci tim na svetu na 5-0-5 se bave bitnijim stvarima u zivotu. Da imam manje godina i da mi je stalo kao nekad da im kljucam mozak svaki dan. Chill bro, i dalje ste favorit no1 Normalno je da ljudi tovare kad je neko blizu choke-a, ili se ispostavi da nesto nije toliko sjajno. That's how thing works. Embrace the recency bias.
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ljudi ih pljuju i uzivaju u njihovim kiksevima jer igraju teroristicki Bordalas fudbal sa ekipom od milijardu. Glavna taktika ometanje i blokiranje protivnickih golmana na prekidima. Eh sad zamisliti koliko je taj njihov fudbal odvratan kad veliki broj ljudi zeli da arapski prevaranti uzmu titulu, a ne Arsenal.
McLeod Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Jebote, navijas za jebeni Real Madrid koji je bukvalno negledljiv za parametre koji treba da vaze za onakav napadacki tim na papiru. Pa mene bi bilo sramota to da pisem za bilo koji tim, a da imam napred igrace koji su kandidati za Zlatnu loptu svake sezone, a gro golova su im na silu, tap inovi i penali, neko bi rekao kao drvo Djokeres. Edited 1 hour ago by McLeod
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Realov fudbal i ovakav nikakav je remek djelo za terorizam iz prekida Bordalasa za bogate.
BattleBender Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Izuzev ove dvojice napred, Real nema uopste neku bog zna sta ekipu. Camavinga mi se vise svidjao kad je bio mladji. Valverde je bio predmet bajpa neko vreme, ali to nije neka klasa. Sto bi reko onaj Nisu to neki igrači
crni96 Posted 46 minutes ago Posted 46 minutes ago 13 minutes ago, McLeod said: Jeste, u farmerskoj ligi pogotovo. I premier liga je farmerska. Gle Sitija u maju.
Recommended Posts