Miki28 Lakers in 5 Posted Saturday at 04:52 PM Posted Saturday at 04:52 PM Ovo nisam vidio nikad. Maresca 3 izmjene u prvih 20 minuta
mr clutch Posted Saturday at 05:00 PM Posted Saturday at 05:00 PM 6 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ovo nisam vidio nikad. Maresca 3 izmjene u prvih 20 minuta Pa nije za dzabe. Gubiti od danasnjeg Jedinstva zahteva hitnu intervenciju. 1
McLeod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kako bih Arteti urucio otkaz za tri zadnja vezna momentalno
Don Dusko Posted 23 hours ago Author Posted 23 hours ago 3 minutes ago, McLeod said: Kako bih Arteti urucio otkaz za tri zadnja vezna momentalno Klasican on.Nema muda da napadne kuci.
ras kass Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago (edited) Ova kontra je mogla komotno da se brani. Eze odmah od 46. minuta. Sramota za 40. minuta ni jedan sut. Edited 22 hours ago by ras kass
СтелаРоса Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 7 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Stoke City FC vs Stoke City FC 1-1. Bas je odvratno krenuo da igra Arsenal, guraju loptu na stranu i centriraju beskonacno, cekaju na korner kao na veliku sansu. Sitija je jako cudno videti u bunker izdanju nakon svih onih godina napadackog fudbala.
diego Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Jbt, Siti posed lopte 33%, niko nikad nije Gvardioulu ovako razneo u posedu
kojan Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 13 hours ago, deez nuts. said: Kako slave bod, neke stvari se ne menjaju. Kako je Siti proslavio gol stonesa u nadoknadi prosle sezone za izjednacenje? Elem, ne vidim nigde da se proziva pep za njegov 'haramball' i igranje u formaciji 5-5-0
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ma ne obaziri se, sprivel i vecina drugih liverpulcana na forumu su tipicni copy/paste genericnih Liverpulovih navijaca online. Vide negde nesto sto im je smesno pa prevedu ovde da podbodu. Jedino sto preuzimaju materijal od tinejdzera, al dobro, ako to njima nije ispod casti ko smo mi da im bilo sta kazemo. Kad se Liverpul raspadne nacisto za mesec, dva, nece ih biti nigde, kao sto je to obicno bivalo u sezonama gde ne osvajaju trofeje.
Dzo23 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Zašto bi se raspali? Objektivno su najbolji i ove sezone i favoriti su za titulu, iako još ne igraju kako bi mogli. Siti me negativno iznenadio za sad. Nije ovo ni blizu onaj tim koji melje sve pred sobom. Arsenal dobar ali kod njih mi je konstatno utisak, kao i prethodnih sezona, da im nešto fali. Biće u vrhu bez dileme ali ništa od titule i ove sezone. Moguće da je Arteta udario u plafon i ne može dalje. 2
Ludi za Poli Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja i dalje nisam siguran da je Gyokeres kvalitet za prvog napadaca elitne ekipe.
BattleBender Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Ludi za Poli said: Ja i dalje nisam siguran da je Gyokeres kvalitet za prvog napadaca elitne ekipe. Jeste predmet hajpa, da ne kazem zrtva, i daleko je od nekog savrsenog napadaca, ali mislim da je sasvim dovoljan da bude proper egzekutor na ovako jak Arsenal. Saka da uhvati ritam, tu je Eze, bude zdrav Edegor, i to je dovoljno da strpa 20ak golova u PL-u. 1
RatzenStadt Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Ma ne obaziri se, sprivel i vecina drugih liverpulcana na forumu su tipicni copy/paste genericnih Liverpulovih navijaca online. Vide negde nesto sto im je smesno pa prevedu ovde da podbodu. Jedino sto preuzimaju materijal od tinejdzera, al dobro, ako to njima nije ispod casti ko smo mi da im bilo sta kazemo. Kad se Liverpul raspadne nacisto za mesec, dva, nece ih biti nigde, kao sto je to obicno bivalo u sezonama gde ne osvajaju trofeje. pa ti jos od pre pocetka prosle sezone vrtis tu pricu kako je samo pitanje dana kada ce pasti strmoglavo, kad ce ih izdati fortuna, itd... ... ali da, "liverpulovski mozak" treba da postane dijagnoza xD
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 57 minutes ago, Dzo23 said: Zašto bi se raspali? Objektivno su najbolji i ove sezone i favoriti su za titulu, iako još ne igraju kako bi mogli. Siti me negativno iznenadio za sad. Nije ovo ni blizu onaj tim koji melje sve pred sobom. Arsenal dobar ali kod njih mi je konstatno utisak, kao i prethodnih sezona, da im nešto fali. Biće u vrhu bez dileme ali ništa od titule i ove sezone. Moguće da je Arteta udario u plafon i ne može dalje. Imaju 15 igraca, igraju ocajno, imaju 6-0-0, ali su lako mogli da imaju i recimo 1-4-1 ili 1-3-2. Nakrcali su napadace kao za FIFA, potpuno su neadekvatni za sistem. Kada uskoro neko popije klupu na duze staze bice tu nezadovoljstva, mozda i bolje za njih da se recimo Salah povredi kako igra, pa da probaju da se uigravaju za zivot bez njega koji dolazi uskoro. U odbrani su im Bredli i Gomez u rotaciji, a standardan je stakleni Konate. Frimpong za sada promasaj, Virc promasaj, Kerkez slab isto, Robertson van forme. Dzons i Endo zamene na sredini. Ovaj skor koji imaju je pravo malo cudo i neodrziva im je pozicija sa ovim timom i igrom. 6 minutes ago, RatzenStadt said: pa ti jos od pre pocetka prosle sezone vrtis tu pricu kako je samo pitanje dana kada ce pasti strmoglavo, kad ce ih izdati fortuna, itd... ... ali da, "liverpulovski mozak" treba da postane dijagnoza xD Jbg, terao je i Junajted sa Fergusonom dugo i na srecu i na pomoc sudija, ali sve se to vrati sa kamatom jednom. Liverpul je vec prosle sezone imao pad, problem je sto nije imao ko to da iskoristi. Ove godine ih samo nevidjeno sere za sad. 2
BattleBender Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja ne verujem u koncept da nekog sere. Ali ako verujem da to moze da se desi, onda ce to da bude kad ti nekom pricas da nece nista da uradi i da ce da fejluju... 1
Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Liverpool je doveo Isaka i Ekitikea jer je vrlo ocito da se spremaju za Salahov odlazak. Njih dvojica su poprilicno kompatibilni i ne vidim nikakav problem da se vremenom uklope. Wirtz ce takodjer proigrati prije ili kasnije, tu nema sumnje. Frimpong svakako nije ni blizu klasicnom beku, ono sto je kod Xabija u Leveru igrao je fakticki krilo vise nego WB cak i generalno ce im taj profil igraca biti jako bitan da im daje sirinu po desnoj strani kad Salaha vise ne bude. Ne izgledaju nimalo impresivno, ocito je da se jos uvijek uigravaju sa svim novim igracima i promjenama, a opet imaju vec 5 bodova prednosti u odnosu na Arsenal. 1
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, BattleBender said: Ja ne verujem u koncept da nekog sere. Ali ako verujem da to moze da se desi, onda ce to da bude kad ti nekom pricas da nece nista da uradi i da ce da fejluju... Verovao ili ne, treba objasniti situaciju koja govori da je tim sa savrsenim skorom na vrhu tabele, a igra gore od Sitija koji je deveti. 1
Dzo23 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ako je već tako i s nikakvom igrom pobjeđuju, treba da se zapitamo šta će biti kad proigraju? 🙄
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa tesko da ce proigrati, jer je tim nefunkcionalan. Ako se novajlije uklope i zaigraju bolje, rezultatski ce biti slicno, na veliki broj golova, pa na koju stranu se okrene.
Recommended Posts