Dzo23 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ali da niko ne izađe i kaže šta je bilo...Meni je to nevjerovatno. Jasno mi je da se mnogi plaše za bezbednost, kako ličnu tako i najbližih, ali neke stvari nemaju cijenu.
СтелаРоса Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) A nasi igraci izgleda zive u drugom univerzumu i nemoguce je za novinare ili bilo koga drugog da dodju do njih i postave im pitanje na tu temu? Ako ne zele da komentarisu i to je neka vrsta odgovora. Onda lepo bude vest Avramovic/Guduric/Micic/NekoCetvrti ne zeli da komentarise navode o tome i to je to, kao sto je bilo sa Piksijem kada je dobio pitanje na konferenciji. Ovako imamo punu korpu slicnih informacija, ali nikakvu konkretno potvrdu niti bilo sta blizu toga, a jako je bitna tema za nasu zemlju, bitnija od medalje zbog koje su navodno odlucili da cute i probaju da je osvoje. Glas reprezentativaca u ovom momentu bi odjeknuo samo tako, ali ako im je draze da cute njima na cast (naravno ako je istina to sve sto se prica). Edited 3 hours ago by СтелаРоса
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 1 hour ago, Stiletto said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/dusko-vujosevic-kosarkaska-reprezentacija-srbije-eurobasket-2025/ Izvinjavam se, ali Netflix-ov dokumentarac Court of gold je snimljen još 2024. godine, tokom samog turnira u Parizu, kad se nadstrešnica još uvek nije dogodila (kamo sreće da nije nikad). Ne vidim kakve to veze ima sa skandiranjima koja prate proteste? Slažem se da je sve ovo rekla-kazala. Ne sumnjam da okolnosti jesu uticale na igrače i stručni štab, samo pošto je došlo do neuspeha, uvek se dodatno podgrevaju ove priče kako bi se izostanak rezultata atribuirao tome. 1
srlepajce Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ih razumem ako cute Imati posla sa mafijom i batinasima, ljudi imaju porodice
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ima li trenutno neka reprezenćacija Srbije da ima neki uspeh u nekom sportu? Mislim da su prilično efikasno potamanili sve ovi skakavci iz sns.
Radovan III Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A zašto jednostavno ne sagledati istinu.Daleko od toga da mislim da je pali anđeo pozitivna ličnost.Ni on ni njegovi pioni u KSS ali budimo realni.Nemaju on ni njegovi nikakve direktne veze sa neuspjehom na EP. Po stoti put,razlozi neuspjeha su sljedeći: -Loše pripreme uključujući i loš izbor pripremnih utamica. -Slaba forma igrača i nedovoljna fizička pripremljenost.Jokić je došao sa značajnim viškom kilograma i odigrao dobro ali ne onako kako može i kako će igrati u februaru.Vasa je išao na EP a vjerovatno ni njemu nije jasno zašto je išao.Milutinov totalno van forme.Petrušev sa milion privatnih problema.Avramović poslije rekreativne godine u CSKA daleko od prošlogodišnje forme.Gudurić se jednostvano nije snašao.Nije mu prvi put. -Selektor je mislio da su igrači zamrznuti u vremenu.Zaboravio je da su svi oni godinu dana stariji i da neki od njih više nisu igrači kakvi su bili prošle godine. -Selektor je godinu dana stariji.A to za njegove kognitivne sposobnosti u tim godina je ipak puno. -Mnogo nesretnih okolnosti.Povreda Bogdana.Povreda Alekse.Bolest Tristana i Jokića. -Potcijenili smo druge.Prvenstveno Njemačku i Tursku.Ipak su to puno bolje ekipe nego što se mislilo prije EP kada se najavljivala šetnje do zlata. -Onaj naš bahati stil Lako ćemo.To je jednim dijelom opteretilo ekipu. Anđeo i njegova bulumenta uključujući i Čovića ipak nemaju ništa s tim.Čović je govno ali obezbijedio je dobre uslove za pripreme.
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Realnost je da smo dobili po prknu od simpatičnih Finaca, sve drugo je zamlaćivanje.
Radovan III Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, Sector said: Realnost je da smo dobili po prknu od simpatičnih Finaca, sve drugo je zamlaćivanje. A dobili smo zbog gore navedenog.
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E hvala ti Radovane na ovom pojašnjenju. Ja sam se nešto upinjao da razmišljam, ali ti si se pojavio i sve razjasnio. Nema potrebe dalje diskutovati.
Recommended Posts