Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali da niko ne izađe i kaže šta je bilo...Meni je to nevjerovatno. Jasno mi je da se mnogi plaše za bezbednost, kako ličnu tako i najbližih, ali neke stvari nemaju cijenu.
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) A nasi igraci izgleda zive u drugom univerzumu i nemoguce je za novinare ili bilo koga drugog da dodju do njih i postave im pitanje na tu temu? Ako ne zele da komentarisu i to je neka vrsta odgovora. Onda lepo bude vest Avramovic/Guduric/Micic/NekoCetvrti ne zeli da komentarise navode o tome i to je to, kao sto je bilo sa Piksijem kada je dobio pitanje na konferenciji. Ovako imamo punu korpu slicnih informacija, ali nikakvu konkretno potvrdu niti bilo sta blizu toga, a jako je bitna tema za nasu zemlju, bitnija od medalje zbog koje su navodno odlucili da cute i probaju da je osvoje. Glas reprezentativaca u ovom momentu bi odjeknuo samo tako, ali ako im je draze da cute njima na cast (naravno ako je istina to sve sto se prica). Edited 1 hour ago by СтелаРоса
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 1 hour ago, Stiletto said: https://sportklub.n1info.rs/kosarka/kosarka-ostalo/dusko-vujosevic-kosarkaska-reprezentacija-srbije-eurobasket-2025/ Izvinjavam se, ali Netflix-ov dokumentarac Court of gold je snimljen još 2024. godine, tokom samog turnira u Parizu, kad se nadstrešnica još uvek nije dogodila (kamo sreće da nije nikad). Ne vidim kakve to veze ima sa skandiranjima koja prate proteste? Slažem se da je sve ovo rekla-kazala. Ne sumnjam da okolnosti jesu uticale na igrače i stručni štab, samo pošto je došlo do neuspeha, uvek se dodatno podgrevaju ove priče kako bi se izostanak rezultata atribuirao tome. 1
srlepajce Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja ih razumem ako cute Imati posla sa mafijom i batinasima, ljudi imaju porodice
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ima li trenutno neka reprezenćacija Srbije da ima neki uspeh u nekom sportu? Mislim da su prilično efikasno potamanili sve ovi skakavci iz sns.
Radovan III Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago A zašto jednostavno ne sagledati istinu.Daleko od toga da mislim da je pali anđeo pozitivna ličnost.Ni on ni njegovi pioni u KSS ali budimo realni.Nemaju on ni njegovi nikakve direktne veze sa neuspjehom na EP. Po stoti put,razlozi neuspjeha su sljedeći: -Loše pripreme uključujući i loš izbor pripremnih utamica. -Slaba forma igrača i nedovoljna fizička pripremljenost.Jokić je došao sa značajnim viškom kilograma i odigrao dobro ali ne onako kako može i kako će igrati u februaru.Vasa je išao na EP a vjerovatno ni njemu nije jasno zašto je išao.Milutinov totalno van forme.Petrušev sa milion privatnih problema.Avramović poslije rekreativne godine u CSKA daleko od prošlogodišnje forme.Gudurić se jednostvano nije snašao.Nije mu prvi put. -Selektor je mislio da su igrači zamrznuti u vremenu.Zaboravio je da su svi oni godinu dana stariji i da neki od njih više nisu igrači kakvi su bili prošle godine. -Selektor je godinu dana stariji.A to za njegove kognitivne sposobnosti u tim godina je ipak puno. -Mnogo nesretnih okolnosti.Povreda Bogdana.Povreda Alekse.Bolest Tristana i Jokića. -Potcijenili smo druge.Prvenstveno Njemačku i Tursku.Ipak su to puno bolje ekipe nego što se mislilo prije EP kada se najavljivala šetnje do zlata. -Onaj naš bahati stil Lako ćemo.To je jednim dijelom opteretilo ekipu. Anđeo i njegova bulumenta uključujući i Čovića ipak nemaju ništa s tim.Čović je govno ali obezbijedio je dobre uslove za pripreme.
Sector Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Realnost je da smo dobili po prknu od simpatičnih Finaca, sve drugo je zamlaćivanje.
Radovan III Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Just now, Sector said: Realnost je da smo dobili po prknu od simpatičnih Finaca, sve drugo je zamlaćivanje. A dobili smo zbog gore navedenog.
JPM Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago E hvala ti Radovane na ovom pojašnjenju. Ja sam se nešto upinjao da razmišljam, ali ti si se pojavio i sve razjasnio. Nema potrebe dalje diskutovati.
Recommended Posts