Smrtokapa Posted yesterday at 11:40 AM Posted yesterday at 11:40 AM Pešić je sigurno znao da mu je bekovska linija religiozna. Ali je možda zaboravio. Ipak je čovek u godinama. 1
Radovan III Posted yesterday at 11:46 AM Posted yesterday at 11:46 AM Nikakav problem kada je neko religiozan.Čak šta više,to je uglavnom pozitivno.Ali kada zanemariš obaveze na poslu zbog religioznog obreda e onda je to već problem.Kako bi poslodavac reagovao kada bi mu radnik rekao da svaki dan mora da prekine posao i da ode u crkvu.
Beonegro Posted yesterday at 11:52 AM Posted yesterday at 11:52 AM 11 minutes ago, Barkley#34 said: Ne, ne, Željko je kriv, nije ništa do igrača. Bukvalno ništa nije do igrača, Željko Obradović je toliko prolupao da čitavu prošlu sezonu nije ukapirao koliko Bonga može da donese jednoj ekipi kad ne mora da se bije na 4 sa 15 kila težim ljudima od sebe. Karikatura samog sebe je postao. 1 1
Beonegro Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ko hoće da se ipak malo nasmije na ovu našu muku, predlažem mu da pogleda Paspaljevo gostovanje na fejk TANJUG-u, u kojem puštaju snimke utakmica kao pokrivalicu, samo što nemaju prava za to pa je ta polovina ekrana konstantno zamućena, dok neka dva leša alkoholičara pokušavaju da savladaju značenje pojma četvorka u košarci
HAMMER Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 10 hours ago, DameTime said: Ali pazi molim te, Kari je tek na ovom prvenstvu saznao da su Avram, Dobrić i Gudurić veoma religiozni... Ko zna kome su se oni molili kad su završili sa onakvim procentima. 1
wrach Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago 6 hours ago, Beonegro said: Bukvalno ništa nije do igrača, Željko Obradović je toliko prolupao da čitavu prošlu sezonu nije ukapirao koliko Bonga može da donese jednoj ekipi kad ne mora da se bije na 4 sa 15 kila težim ljudima od sebe. Karikatura samog sebe je postao. Bonga je doneo Nemackoj igrajuci pretezno na poziciji 4.
Beonegro Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago 59 minutes ago, wrach said: Bonga je doneo Nemackoj igrajuci pretezno na poziciji 4. 6
Volter Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Koliko je bre reklama snimio Pešić za kladionice? Malo, malo, pa iskoči neka. Namlati Piroćanac brdo love. A vala ni košarkaši ne zaostaju. Oni kao da su se okupili zbog snimanja reklama, da su malo više trenirali, a manje snimali reklame, možda bi bolje prošli. 3
Stiletto87 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ja nešto ne videh naše košarkaše u reklamama za kladionice. Samo jednog koji je btw najplaćeniji među njima i kome to najmanje treba. Što se Pešića tiče, sramota svakako, ali njega još i mogu da razumem.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 6 minutes ago, Stiletto87 said: Ja nešto ne videh naše košarkaše u reklamama za kladionice. Samo jednog koji je btw najplaćeniji među njima i kome to najmanje treba. Što se Pešića tiče, sramota svakako, ali njega još i mogu da razumem. Ima i ona reklama sa njih 5-6 gde uđu u salu i upadnu na neki trening. Micić, Jović mlađi, Avramović i čini mi se Gudura i Milutinov ili Petrušev. Edit: Mn svakako nije bitno šta rade i snimaju, njihov život i njihove pare pa ne bih da širim priču. Samo sam hteo da dodam ovo. Edited 5 hours ago by Урош19
Stiletto87 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Урош19 said: Ima ona reklama sa njih 5-6 gde uđu u salu i upadnu na neki trening. Micić, Jović mlađi, Avramović i čini mi se Gudura i Milutinov ili Petrušev Zar je to reklama za kladionicu?! Moja greška onda, nisam obratio pažnju. Sve više počinju da liče na fudbalere, pa onda ni ovaj rezultat na prvenstvu ne čudi mnogo. 2
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, Stiletto87 said: Zar je to reklama za kladionicu?! Moja greška onda, nisam obratio pažnju. Sve više počinju da liče na fudbalere, pa onda ni ovaj rezultat na prvenstvu ne čudi mnogo. Da da, mozzart kao sponzor saveza. 1
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Урош19 said: Ima i ona reklama sa njih 5-6 gde uđu u salu i upadnu na neki trening. Micić, Jović mlađi, Avramović i čini mi se Gudura i Milutinov ili Petrušev. Edit: Mn svakako nije bitno šta rade i snimaju, njihov život i njihove pare pa ne bih da širim priču. Samo sam hteo da dodam ovo. 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 15 minutes ago, Stiletto87 said: Ja nešto ne videh naše košarkaše u reklamama za kladionice. Samo jednog koji je btw najplaćeniji među njima i kome to najmanje treba. Što se Pešića tiče, sramota svakako, ali njega još i mogu da razumem. Većina njih je snimila reklamu za Mozzart, ali ne mislim tu samo na reklame za kladionice. Razumem i obaveze prema sponzorima, ali ono je i previše. Mocart, Vodavoda, MTS...Za svakog od sponzora po dve, tri i četiri reklame. Edited 5 hours ago by Volter 1
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Dzo23 said: U jebote, ja bio ubeđen da je i to mozzart. Dobro je da si me ispravio, zahvaljujem. Tačno bih živeo u zabludi. 6 minutes ago, Stiletto87 said: Zar je to reklama za kladionicu?! Moja greška onda, nisam obratio pažnju. Sve više počinju da liče na fudbalere, pa onda ni ovaj rezultat na prvenstvu ne čudi mnogo. Ipak je mts, ja sam loše zapamtio. Ispravio me je kolega forumaš. 1
Volter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 7 minutes ago, Урош19 said: U jebote, ja bio ubeđen da je i to mozzart. Dobro je da si me ispravio, zahvaljujem. Tačno bih živeo u zabludi. Ipak je mts, ja sam loše zapamtio. Ispravio me je kolega forumaš. Ova je za Mozzart: 1 1
Stiletto87 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Sumnjam da su ovo mogli da izbegnu, obzirom da je Mozzart generalni sponzor, ali mi je svakako tužno kad god vidim sportistu da to reklamira. Još jedna od stvari zbog koje toliko volim i poštujem Đokovića.
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 54 minutes ago, Stiletto87 said: Još jedna od stvari zbog koje toliko volim i poštujem Đokovića. Kladionica je znatno manje zlo od srednjevjekovno-new age miksa splačina koje promoviše Đoković. 2 1
Stiletto87 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 15 minutes ago, Beonegro said: Kladionica je znatno manje zlo od srednjevjekovno-new age miksa splačina koje promoviše Đoković. Pogledaj samo broj kladionica samo Srbiji, koliki je broj ljudi navučeno na njih, kolike pare obrću i šta sve sponzorišu i videćeš da ovo nema veze sa istinom. Đokovićevi stavovi, slagao se ja sa njima ili ne, su samo njegovi i apsolutno nikoga ne ugrožavaju, osim fedalovaca i ostalih hejtera. Edited 3 hours ago by Stiletto87 4
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da, isto tako kao sto stavovi Branimira Nestorovica ili Mirobulja Petrovica su samo njihovi i nikoga ne ugrozavaju, iako su to stavovi koji se odnose na decu i bolesne, isto kao sto su i stavovi MAGA kretena po izboru samo njihovi i nikoga ne ugrozavaju. Reklame za kladionice na televiziji bukvalno ni 5% novih korisnika ne navlace i njih ce ljudi najvise videti dok gledaju utakmice, cesto iz kladionice. Ako je neeticki reklamirati kladionice, isto tako je neeticki netransparentno reklamirati kredite banaka, pa ne vidim da se iko buni oko toga. Na sta lici svet danas, zameranje Jokicu sto reklamira kladionice mi je na nekom 1243490 mestu prioriteta.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Da se ja pitam reklame za kladionice bi bile regulisane kao reklame za duvan i nikotin i ne bi bile uopste moguce na TVu nego samo unutar kladionica. Iz upravo onih razloga koje ste opisali. 4
Beonegro Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Stiletto87 said: Đokovićevi stavovi, slagao se ja sa njima ili ne, su samo njegovi i apsolutno nikoga ne ugrožavaju. Negiranje nauke i promovisanje deretićevske istorije i te kako ugrožavaju. Kladionice su samo posledica svjetonazora koji se iz toga rađa.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kad smo kod te teme, nista manje porazavajuce je da u svakom mogucem sportskom podcastu u Srbiji postoji neka nagradna igra gde dobitnik dobija neke free betove. Bas tuzno. 2
Stiletto87 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) @McLeod Pa čisto sumnjam da su stavovi Miroljuba Petrovića bilo koga ugrozili, ma koliko bili idiotski. Nestorović je već drugo. On bi trebalo da robija zbog onih poziva ljudima da idu u šoping u Milano i sličnih gluposti. Apsolutno je neetički reklamirati kladionice i kockanje više nego bilo šta drugo i trebalo bi da budu zabranjene kao i reklame za alkoholna pića i cigarete. A "ne utiču na korisnike ni 5%" kao što ne utiču ni režimske televizije, pa se zato ovi trude da ih stave sve pod svoju šapu. I sve to opet nema veze sa Novakovim stavovima koje nikog ne ugrožavaju. 6 minutes ago, Beonegro said: Negiranje nauke i promovisanje deretićevske istorije i te kako ugrožavaju. Kladionice su samo posledica svjetonazora koji se iz toga rađa. Pa da. Verovatno se i u drugim siromašnim zemljama promoviše deretićevska istorija, pa kladionice i kockarnice niču k'o pečurke. Evo ja sam 3 puta vakcinisan, ne verujem u bosanske piramide i ne posećujem ih, pet para ne dajem na Deretiće i slične... Stvarno me je uništilo to što sam Novakov fan Edited 3 hours ago by Stiletto87
Recommended Posts