Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da svi mi ovde mozemo jednoglasno da se slozimo da je Jokiceva reprezentativna karijera neuspesna. On je odlican NBA igraca ali na FIBA takmicenjima nije izdominirao ni na jednom turniru koje je odigrao. On je daleko ispod FIBA nivoa Pau Gasola i Dirka Nowitzkog. Ja sam ga zamisljao kao naseg Pau Gasola, koji ce dominirati i doneti nam brdo medalja. Na kraju se nista od toga nije desilo. Sve sama razocarenja, od njegovih otkaza do nedorecenosti na samim turnirima na kojima je ucestvovao. Rebraca je za mene daleko veca legenda kao reprezentativni igrac od njega. Kada bi pravio neku reprezentativnu listu nasih najboljih igraca svih vremena. Tesko da bi Jokica uspeo da uguram u nju. Jokic mi je apsolutno razocaranje.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
On 8/21/2025 at 11:19 PM, Obi-Wan said:

Vasa katastrofa defanzivo, liči na neku sporohodnu haubicu u odnosu na ovake Slovence. Greota ne voditi malog Topa, dečko je već odličan igrač. Tristan super zanimljiv igrač. Vanja iq u minusu...

👆

Posted (edited)

Na šta liči ova tema, gomila hot tejkova posle iznenadne i bolne eliminacije u osmini finala.

Al dobro, bar nas fudbaleri nisu iznenadili.

Edited by Darko
  • Like 1
Posted (edited)

Doziveli smo tri blamaze na tri takmicenja gde smo dosli kao glavni favoriti a gde je Jokic smatran za najboljeg igraca koji je trebao da igra na tim turnirima, na sva tri takmicenja smo dosli kao glavni favoriti a ispali smo u prvoj eliminacionoj utakmici, to vise nije nikakva slucajnost. Zeljko Rebraca nas je vodio do dva zlata, uz Bodirogu je bio najbolji igrac te generacije. Rebraca,Bodiroga,Djordjevic, Teodosic,Bogdanovic, Paspalj,Divac,Stojakovic,Savic,Danilovic. Ja stvarno ne znam pomocu kojih trikova Jokic moze da izgura nekog od njih iz top 10 nasih najboljih reprezentativaca svih vremena.

Edited by Miki8
  • Tuzno 1
Posted (edited)

Jbt, koja je ovo rasprava. Ako ne moze da se prikenja Jokicu da je lose igrao, onda moramo da ga merimo gde je istorijski na nekoj od lista! Izvlaci se Pau kao referenca a slucajno se zaboravlja ko je sve igrao sa njim. Da li su zakazali Navaro, Rudi, Ljiulj, Caco i ostali kad je bilo gusto!? Da li su oni samo trazili Gasola u napadu ili su imali m*** sami da resavaju kad god je trebalo?! Sta je Jokic jos trebalo da uradi na ovom ili prethodnom EP da bi ljudi bili zadovoljni?

Edited by Kejsi Dzons
  • Like 2
Posted

Ja ne znam što se uopšte pecate na pisanje ovog lažnog mikija, niko drugi ne prosipa ove nebuloze nego je dečko uporan i zajahao na tastaturu pa deluje kao da ih ima više.

• Like 7
Posted
44 minutes ago, Kejsi Dzons said:

Jbt, koja je ovo rasprava. Ako ne moze da se prikenja Jokicu da je lose igrao, onda moramo da ga merimo gde je istorijski na nekoj od lista! Izvlaci se Pau kao referenca a slucajno se zaboravlja ko je sve igrao sa njim. Da li su zakazali Navaro, Rudi, Ljiulj, Caco i ostali kad je bilo gusto!? Da li su oni samo trazili Gasola u napadu ili su imali m*** sami da resavaju kad god je trebalo?! Sta je Jokic jos trebalo da uradi na ovom ili prethodnom EP da bi ljudi bili zadovoljni?

Prije svega hvala mu, kao i svima koji su se odazvali. A šta je trebao, pa trebao je za početak da ne dođe sa očiglednim viškom kilograma. Na EP 2022. je bio mnogo spremniji. Očigledno da nije "šupljak", i da on ozbiljno razmišlja o penzionisanju, i to ne samo što se tiče reprezentacije, s kojom je skoro izvjesno završio. Druga stvar, ne vidim tu lidersku crtu kod njega u reprezentaciji. Da izgara, da daje 100% i da na taj način daje primjer i gura druge da isto to rade. Ima i do toga što je po prirodi flegma.

Jeste da je bilo neko drugo vrijeme, ali vrlo dobro se sjećam jednog Bodiroge i Saleta Đorđevića. Nisu bili tako talentovani kao Jokić (a ko jeste) ali su imali srce šampiona i mentalitet pobjednika. 

On jeste bogom dan talenat, ali isto tako mislim da ne uživa 100% u ovom sportu. Ofanzivno je najpotentniji igrač na svijetu, dok je defanzivno rupa. 

Posted

17 minutes ago, Dzo23 said:

Prije svega hvala mu, kao i svima koji su se odazvali. A šta je trebao, pa trebao je za početak da ne dođe sa očiglednim viškom kilograma. Na EP 2022. je bio mnogo spremniji. Očigledno da nije "šupljak", i da on ozbiljno razmišlja o penzionisanju, i to ne samo što se tiče reprezentacije, s kojom je skoro izvjesno završio. Druga stvar, ne vidim tu lidersku crtu kod njega u reprezentaciji. Da izgara, da daje 100% i da na taj način daje primjer i gura druge da isto to rade. Ima i do toga što je po prirodi flegma.

Jeste da je bilo neko drugo vrijeme, ali vrlo dobro se sjećam jednog Bodiroge i Saleta Đorđevića. Nisu bili tako talentovani kao Jokić (a ko jeste) ali su imali srce šampiona i mentalitet pobjednika. 

On jeste bogom dan talenat, ali isto tako mislim da ne uživa 100% u ovom sportu. Ofanzivno je najpotentniji igrač na svijetu, dok je defanzivno rupa. 

Na osnovu čega zaključuješ da ne daje 100%, zato što nije kao Teo tajm autu?

Na osnovu čega zaključuješ da razmišlja o penziji, zato što se ugojio preko leta? Pa sam je izjavio pre par sezona da se neće penzionisati sve dok može da dominira na terenu.

Na osnovu čega zaključuješ da ne uživa u košarci, zato što ga ne zanimaju novinari i van terenske aktivnosti? Igrač koji ne uživa u košarci ne može onako da dominira u NBA i da svake sezone igra bolje nego prethodne.

Posted
38 minutes ago, Dzo23 said:

Da izgara, da daje 100% i da na taj način daje primjer i gura druge da isto to rade.

Pre bih rekao da nije dao primer time što bi došao na pripreme zategnut kao struna. Na terenu je ginuo, koliko god da ima snage.

39 minutes ago, Dzo23 said:

Nevezano samo za Jokića, moguće je da efekat razlike u opterećenju tada i danas. Nismo devedesetih imali igrača koji je nosilac franšize koja ide daleko u plej-ofu niti je bila tolika potrošnja u evropskim takmičenjima. Kao da ne mogu da izguraju taj teret baš svake godine, otud veća potreba za opuštanjem, nepripremljenost na okupljanju, iz čega slede povrede.

• Like 2
Posted (edited)
36 minutes ago, Урош19 said:

Na osnovu čega zaključuješ da ne daje 100%, zato što nije kao Teo tajm autu?

Na osnovu čega zaključuješ da razmišlja o penziji, zato što se ugojio preko leta? Pa sam je izjavio pre par sezona da se neće penzionisati sve dok može da dominira na terenu.

Na osnovu čega zaključuješ da ne uživa u košarci, zato što ga ne zanimaju novinari i van terenske aktivnosti? Igrač koji ne uživa u košarci ne može onako da dominira u NBA i da svake sezone igra bolje nego prethodne.

Na osnovu očinjeg vida i zdravog razuma.

I dosadašnjih rezultata reprezentacije sa njim kao glavnim igračem

Edited by Stiletto87
  • Like 1