Jump to content

Recommended Posts

Posted

Okrecemo se obavezama rusenja vlasti u Srbiji. Nesto slicno kao posle potopa na OI 2000. u Sidneju.

• Like 21
  • Thanks 2
Posted
Just now, Wingwalker said:

Kako li smo stigli od onog polufinala sa Dream team-om do ispadanja od Finske?

Pa Bogdanovic.

On je decko bolji igrac od svih spoljnih koje imamo da se skupe zajedno, i pomnoze. 

• Like 13
Posted
Just now, JPM said:

Ne mogu ovo da prihvatim, pa jebem mu mater valjda su to iskusni profi igraci.

Jesu al desava se kad si jaci da podsvesno podcenis.

A sebe precenis.

Posted

Neka napokon umre kosarka sa 2 klasicna centra u petorci. Paradoksalno, ali tu nema skoka, skok je stvar atleticizma i eksplozivnosti, a ne visine.

I dosta vise selektora koji zive u 80tim i prave taktiku gledajuci Samsona i Olajdzuvona.

• Like 2
Posted (edited)

Ali 92 primljena poena od Finske 😂😂😂

Kari pocepaj diplomu. Mene je sramota , iskreno. Blamaza. 

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted (edited)

Aleksa brate mili...ako ste svi podignuta čela jer ste dali sve od sebe onda niste za kriv...pa od Finske ste izbačeni u prvoj eliminacionoj utaknici.

Edited by Wingwalker
  • Like 1
  • Thanks 1
Posted

Ne ide bez suta i bez enrgije ... mladje snage moraju i na teren i na klupu. Inace struka nam je u q ... igramo basket od pre 10, 20 god

Posted

Nista ovo nije valjalo ni dok je Bogdan bio tu, a ocigledno je bio povredjen i tad. Ali ne pravimo Boga od jednog igraca, mnogo smo skloni mitomaniji a ne bi to moglo da bude mnogo bolje ni da je bio tu. Ja vadjenje na Bogdanovo odsustvo ne priznajem.

Ovakav roster sa najboljim igracem na svetu je sasvim dovoljan da pocisti Finsku. Razloge treba traziti drugde. Nije valjala ni igra, a videlo se ni atmosfera tokom celog prvenstva. Nesto je negde puklo. Naravno, najodgovorniji je trener. Valjda nece da pobegne u Nemacku, bilo bi fer da dobijemo neke odgovore. Ali necemo. 

• Like 4
Posted

Igra bez skoka, bez gladi za pobedom, bez jasne ideje u napadu. Bez Bogdanovica mi nemamo ni jednog sutera, ni jednog. Sasvim zasluzena pobeda Finske, svaka im cast. 

Ne moze da se igra na staru slavu, izgubili smo veliku priliku za zlato jer svako sledece takmicenje ce biti ultra tesko gde ce Francuzi, Nemci imati mnogo dominantnije igrace koji dolaze. Steta, bas šteta. 

Posted

Ove iste Fince su Nemci dobili 30 razlike, ne verujem koji smo mi paceri.
I vise te price o zlatu, sere mi se. Karakter nula.

• Like 1
Posted

Dvadeset ofanzivnih skokova…

Mnogo losa priprema i potcenjivanje Finaca, i pored svega sto se desilo u grupama.

Imali smo 5 prilika da ih prelomimo i svaki put bismo nesto glupo uradili, a to je zato sto nije bilo koncentracije i svesti da mora maksimalna pozrtvovanost da bi se ovi pobedili. Posle su se nasi usrali.

Mene otkako su preokrenuli sredinom trece nesto steglo u grudima, oni sutiraju sa 8 metara puni samopouzdanka, nasi mase zicere

• Like 6
Posted
1 minute ago, Markoss said:

Pa Bogdanovic.

On je decko bolji igrac od svih spoljnih koje imamo da se skupe zajedno, i pomnoze. 

I to a izgleda i da ih drži sve na lancu svojom energijom i stavom.

Posted
Just now, MrTripleDouble said:

Ćaci u Ćacilendu pevaju, ne moraju privremeno da se sele :lol_2:

Morace uskoro. Ne zbog reprezentacije. Trajno.

• Like 9
  • Pumpaj! 1
Posted

Šteta što Bogdan i Teo nisu uzeli to zlato, za ostale me zabolje đoka.

Remont je sad neophodan i jedan vjerovatno sušan period. Kako god, samo da ne gledam više Guduriće i Petruševe u reprezentaciji,

• Like 1
Posted
Just now, Shunsuke Nakamura said:

Nije to razlog da se ispadne od Finske. Mnogo veći problemi su u pitaju. 

Slazem se da ima vecih problema koji bi nas i sa Bogdanom sputali u nekom trenutku. Ali bi sa njim dobili Fince. 

Posted
1 minute ago, nemanjaol said:

Dvadeset ofanzivnih skokova…

Ovo je sira slika problema.Ne Gudura, Ne Vasa.

Mi smo njih razigrali i doveli se u situaciju da moramo da se cupamo.

Velika sramota i bruka.

Posted (edited)
6 minutes ago, NMX said:

Okrecemo se obavezama rusenja vlasti u Srbiji. Nesto slicno kao posle potopa na OI 2000. u Sidneju.

Jedini silver lining koji mogu da pronađem ovde, a da se potpuno ne raspadnem emocionalno. 

Što se tiče Bogdana, nije to pravljenje boga od jednog igrača, mi jednostavno nemamo beka tog kalibra. Jokić je u svakom smislu lakša meta kad njega nema na terenu, u oba pravca. Plus svlačionica, držanje ekipe na okupu itd. Kad je Bogi tu, svi bekovi igraju rasterećenije (jer nisu u stanju da podnesu veći pritisak, da jesu, bili bi još bolji igrači, npr. dobacili do NBA), znajući da će on da preuzme kad se lomi. 

Edited by DameTime
  • Like 7