Ludi za Poli Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti 1
Kosjan Willavić Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti Da, bravo. U grupi su neke meceve dobili na guzove ako se ne varam pa sam se istripovao da su izgubili jednu.
Урош19 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 1 hour ago, drperce said: Doziveo sam da me debeli turcin od 170cm zeza sa kosarku - "Mozda bi nas dobili da vam je igrao Bogdan" E pa turko-ameticko-nigerijsko-albanska koalicijo ako vas Janis ne istambura u polufinalu olupacemo vas mi A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci. Edited 7 hours ago by Урош19 3 1
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 9 minutes ago, Урош19 said: A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci. Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava" Edited 6 hours ago by drperce 15
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, drperce said: Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava" Ahahaha legendoo, ako te opet bude dirao taj Turčin samo mu reci da se ne kači sa tobom, jer imaš mnogo drugara forumaša koji stoje iza tebe 😉 😄
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Sve razumem, ali ti momci su po onim porukama i storijima podrske narodu vecinski na nasoj strani, ako se ne varam Slažem se i ovo je jedan od razloga zašto ih podržavam.
Čvarkov Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa u pravu je, protiv Švedske je bila potrebna jača gurka sudija.
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Barkley#34 said: Mene ove utakmice i razmišljanja o tako nečem, uz još neke izlaze spašava da ne poludim, već dugo. Igrali su i devedesetih i donosili malo radosti u onom crnilu. Spoiler 6
KlakerBoza Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 hours ago, Урош19 said: HAH, kakav bolid Ovi se baš nameštaju... Dooobroooo, da ne bude posle nismo rekli. 😌
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ispred hale u Rigi pronađen sumnjiv paket. Priča se da je bomba. Policija ogradila sve i ne da prilaz. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/evrobasket-uzivo-rezultati-livestream-srbija-kada-igra-turska-litvanija-letonija-nemacka/ Edited 3 hours ago by Stiletto
Šarunas Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Предикција: Мучење вечерас па испадање у четвртфиналу. 1
Problem sa licnim greskama Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago On 9/4/2025 at 12:43 AM, diego said: Dacu ti 100e ako nas dobije Finska. Ali ako mi dobijemo, da ne pises na kosarkaskom threadu godinu dana, jel moze? Jel može još ovih 100 evra brate? 2 4 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sad cemo svi na Gudurica da napadnemo i kazem spravom ali ja cu da kazem da nismo zbog njega izgubili vec zbog pickastog pristupa i ofazivnim skokovima i boljka suta za 3p. 2
Luchifer89 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) On 8/26/2025 at 9:47 AM, Luchifer89 said: 2005. once again... Mc je čudo Edited 1 hour ago by Luchifer89
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne treba zaboraviti da je Gudura odigrao super ono protiv Turske pre par godina. Naravno, i da je Vasa igrao onomad kad je imao smrtni slucaj. A i Kari je bas kralj kad onako nasisa novinare i kad se zeza onako pirocanski prica hehe. Jokicu svaka cast. Ostale sram bilo. 2
Saxon01 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Dan kad je umrla sprska kosarka. Covicu ostakva . Kari srecna penzija,veceras si stavio tresnjicu na tortu. Velika SRAMOTA I SAMARCINA . Ovako igrati sesnaestinu finala , ovo je blamaza !! Ovo nisam nikada video, ovakvu ravnodusnu,bezm*** druzinu. SVE DO JEDNOG . Edited 1 hour ago by Saxon01 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Da nije bilo umirujućeg glasa Srkija Radojevića, sad bih bila u predinfarktnom stanju. Tom čoveku dođem flašu pića. Kako smo odigrali, tako smo i prošli - po zasluzi... A ja ću da odem u Rigu da vidim ko će biti šampion Evrope, opušteno i bez pritiska...
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Velika sramota. Matori vec vcrs bye bye. Skandal 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nego kad cemo da vratimo Turcima za ono u grupi?! Zato sam ja pisao da se manemo njih. I sad ce se desiti ono sto se desava kada se previse lozimo a dozivimo ovakvo razocarenje. 1
Sinnerman Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bar ne moramo da brinemo gde ćemo praviti doček košarkaša. 1
Elevator Operater Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Sranje ogromno i blam. Ne moze se reci da ova ekipa nema muda i herca, ovo je ista ekipa koja je prosle godine uzela bronzu i koju su sudije morale da kanale kako ne bi eliminisala drugi najjaci drim tim svih vremena. E sad, kao po obicaju, nikad necemo saznati sta je i gde puklo. A puklo je mnogo jako.
Recommended Posts