Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Ludi za Poli said:

Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti 

Da, bravo. U grupi su neke meceve dobili na guzove ako se ne varam pa sam se istripovao da su izgubili jednu.

Posted (edited)
1 hour ago, drperce said:

Doziveo sam da me debeli turcin od 170cm zeza sa kosarku - "Mozda bi nas dobili da vam je igrao Bogdan"

E pa turko-ameticko-nigerijsko-albanska koalicijo ako vas Janis ne istambura u polufinalu olupacemo vas mi

A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci.

Edited by Урош19
  • Like 3
  • Love 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Урош19 said:

A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci.

Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava"

Edited by drperce
  • Ha-ha 15
Posted
2 minutes ago, drperce said:

Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava"

Ahahaha legendoo, ako te opet bude dirao taj Turčin samo mu reci da se ne kači sa tobom, jer imaš mnogo drugara forumaša koji stoje iza tebe 😉 😄

Posted
2 hours ago, Kosjan Willavić said:

Sve razumem, ali ti momci su po onim porukama i storijima podrske narodu vecinski na nasoj strani, ako se ne varam

Slažem se i ovo je jedan od razloga zašto ih podržavam.

Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

Mene ove utakmice i razmišljanja o tako nečem, uz još neke izlaze spašava da ne poludim, već dugo.

Igrali su i devedesetih i donosili malo radosti u onom crnilu.

Spoiler

wink-alonzo.gif

• Ha-ha 6
Posted

Sad cemo svi na Gudurica da napadnemo i kazem spravom ali ja cu da kazem da nismo zbog njega izgubili vec zbog pickastog pristupa i ofazivnim skokovima i boljka suta za 3p.

• Like 2
Posted

Ne treba zaboraviti da je Gudura odigrao super ono protiv Turske pre par godina.

Naravno, i da je Vasa igrao onomad kad je imao smrtni slucaj. 

A i Kari je bas kralj kad onako nasisa novinare i kad se zeza onako pirocanski prica hehe.

Jokicu svaka cast. Ostale sram bilo. 

• Like 2
Posted (edited)

Dan kad je umrla sprska kosarka.  Covicu ostakva . Kari srecna  penzija,veceras si stavio tresnjicu na tortu. 

Velika SRAMOTA I SAMARCINA . Ovako igrati sesnaestinu finala , ovo je blamaza !! Ovo nisam nikada video, ovakvu ravnodusnu,bezm*** druzinu. 

SVE DO JEDNOG . 

Edited by Saxon01
  • Like 1
Posted

Da nije bilo umirujućeg glasa Srkija Radojevića, sad bih bila u predinfarktnom stanju. Tom čoveku dođem flašu pića.

Kako smo odigrali, tako smo i prošli - po zasluzi... 

A ja ću da odem u Rigu da vidim ko će biti šampion Evrope, opušteno i bez pritiska... :classic_smile:

Posted

Nego kad cemo da vratimo Turcima za ono u grupi?!

Zato sam ja pisao da se manemo njih.

I sad ce se desiti ono sto se desava kada se previse lozimo a dozivimo ovakvo razocarenje.

• Like 1
Posted

Sranje ogromno i blam.

Ne moze se reci da ova ekipa nema muda i herca, ovo je ista ekipa koja je prosle godine uzela bronzu i koju su sudije morale da kanale kako ne bi eliminisala drugi najjaci drim tim svih vremena.

E sad, kao po obicaju, nikad necemo saznati sta je i gde puklo. A puklo je mnogo jako.