Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti 1
Kosjan Willavić Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti Da, bravo. U grupi su neke meceve dobili na guzove ako se ne varam pa sam se istripovao da su izgubili jednu.
Урош19 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 hour ago, drperce said: Doziveo sam da me debeli turcin od 170cm zeza sa kosarku - "Mozda bi nas dobili da vam je igrao Bogdan" E pa turko-ameticko-nigerijsko-albanska koalicijo ako vas Janis ne istambura u polufinalu olupacemo vas mi A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci. Edited 6 hours ago by Урош19 3 1
drperce Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 9 minutes ago, Урош19 said: A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci. Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava" Edited 6 hours ago by drperce 15
Zvezdaš96 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 minutes ago, drperce said: Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava" Ahahaha legendoo, ako te opet bude dirao taj Turčin samo mu reci da se ne kači sa tobom, jer imaš mnogo drugara forumaša koji stoje iza tebe 😉 😄
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Sve razumem, ali ti momci su po onim porukama i storijima podrske narodu vecinski na nasoj strani, ako se ne varam Slažem se i ovo je jedan od razloga zašto ih podržavam.
Čvarkov Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa u pravu je, protiv Švedske je bila potrebna jača gurka sudija.
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, Barkley#34 said: Mene ove utakmice i razmišljanja o tako nečem, uz još neke izlaze spašava da ne poludim, već dugo. Igrali su i devedesetih i donosili malo radosti u onom crnilu. Spoiler 6
KlakerBoza Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Урош19 said: HAH, kakav bolid Ovi se baš nameštaju... Dooobroooo, da ne bude posle nismo rekli. 😌
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ispred hale u Rigi pronađen sumnjiv paket. Priča se da je bomba. Policija ogradila sve i ne da prilaz. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/evrobasket-uzivo-rezultati-livestream-srbija-kada-igra-turska-litvanija-letonija-nemacka/ Edited 3 hours ago by Stiletto
Šarunas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Предикција: Мучење вечерас па испадање у четвртфиналу. 1
Problem sa licnim greskama Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago On 9/4/2025 at 12:43 AM, diego said: Dacu ti 100e ako nas dobije Finska. Ali ako mi dobijemo, da ne pises na kosarkaskom threadu godinu dana, jel moze? Jel može još ovih 100 evra brate? 2 4
Don Dusko Posted 34 minutes ago Posted 34 minutes ago Sad cemo svi na Gudurica da napadnemo i kazem spravom ali ja cu da kazem da nismo zbog njega izgubili vec zbog pickastog pristupa i ofazivnim skokovima i boljka suta za 3p. 2
Luchifer89 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) On 8/26/2025 at 9:47 AM, Luchifer89 said: 2005. once again... Mc je čudo Edited 32 minutes ago by Luchifer89
Markoss Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago Ne treba zaboraviti da je Gudura odigrao super ono protiv Turske pre par godina. Naravno, i da je Vasa igrao onomad kad je imao smrtni slucaj. A i Kari je bas kralj kad onako nasisa novinare i kad se zeza onako pirocanski prica hehe. Jokicu svaka cast. Ostale sram bilo. 1
Saxon01 Posted 33 minutes ago Posted 33 minutes ago (edited) Dan kad je umrla sprska kosarka. Covicu ostakva . Kari srecna penzija,veceras si stavio tresnjicu na tortu. Velika SRAMOTA I SAMARCINA . Ovako igrati sesnaestinu finala , ovo je blamaza !! Ovo nisam nikada video, ovakvu ravnodusnu,bezm*** druzinu. SVE DO JEDNOG . Edited 32 minutes ago by Saxon01 1
DameTime Posted 31 minutes ago Author Posted 31 minutes ago Da nije bilo umirujućeg glasa Srkija Radojevića, sad bih bila u predinfarktnom stanju. Tom čoveku dođem flašu pića. Kako smo odigrali, tako smo i prošli - po zasluzi... A ja ću da odem u Rigu da vidim ko će biti šampion Evrope, opušteno i bez pritiska...
Miki28 Lakers in 5 Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago Velika sramota. Matori vec vcrs bye bye. Skandal 2
Don Dusko Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Nego kad cemo da vratimo Turcima za ono u grupi?! Zato sam ja pisao da se manemo njih. I sad ce se desiti ono sto se desava kada se previse lozimo a dozivimo ovakvo razocarenje. 1
Sinnerman Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Bar ne moramo da brinemo gde ćemo praviti doček košarkaša. 1
Elevator Operater Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Sranje ogromno i blam. Ne moze se reci da ova ekipa nema muda i herca, ovo je ista ekipa koja je prosle godine uzela bronzu i koju su sudije morale da kanale kako ne bi eliminisala drugi najjaci drim tim svih vremena. E sad, kao po obicaju, nikad necemo saznati sta je i gde puklo. A puklo je mnogo jako.
Ludi za Poli Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Gudurica i Petrusev prije svih hvala i dovidjenja
Recommended Posts