Ludi za Poli Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, Ludi za Poli said: Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti Da, bravo. U grupi su neke meceve dobili na guzove ako se ne varam pa sam se istripovao da su izgubili jednu.
Урош19 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 1 hour ago, drperce said: Doziveo sam da me debeli turcin od 170cm zeza sa kosarku - "Mozda bi nas dobili da vam je igrao Bogdan" E pa turko-ameticko-nigerijsko-albanska koalicijo ako vas Janis ne istambura u polufinalu olupacemo vas mi A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci. Edited 5 hours ago by Урош19 3 1
drperce Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) 9 minutes ago, Урош19 said: A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci. Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava" Edited 5 hours ago by drperce 15
Zvezdaš96 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, drperce said: Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava" Ahahaha legendoo, ako te opet bude dirao taj Turčin samo mu reci da se ne kači sa tobom, jer imaš mnogo drugara forumaša koji stoje iza tebe 😉 😄
Drug Crni Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 hours ago, Kosjan Willavić said: Sve razumem, ali ti momci su po onim porukama i storijima podrske narodu vecinski na nasoj strani, ako se ne varam Slažem se i ovo je jedan od razloga zašto ih podržavam.
Čvarkov Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Pa u pravu je, protiv Švedske je bila potrebna jača gurka sudija.
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 hours ago, Barkley#34 said: Mene ove utakmice i razmišljanja o tako nečem, uz još neke izlaze spašava da ne poludim, već dugo. Igrali su i devedesetih i donosili malo radosti u onom crnilu. Spoiler 6
KlakerBoza Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, Урош19 said: HAH, kakav bolid Ovi se baš nameštaju... Dooobroooo, da ne bude posle nismo rekli. 😌
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Ispred hale u Rigi pronađen sumnjiv paket. Priča se da je bomba. Policija ogradila sve i ne da prilaz. https://sportklub.n1info.rs/kosarka/eurobasket/evrobasket-uzivo-rezultati-livestream-srbija-kada-igra-turska-litvanija-letonija-nemacka/ Edited 2 hours ago by Stiletto
Recommended Posts