Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Ludi za Poli said:

Slovenci su 2017. uzeli bez poraza koliko se mogu sjetiti 

Da, bravo. U grupi su neke meceve dobili na guzove ako se ne varam pa sam se istripovao da su izgubili jednu.

Posted (edited)
1 hour ago, drperce said:

Doziveo sam da me debeli turcin od 170cm zeza sa kosarku - "Mozda bi nas dobili da vam je igrao Bogdan"

E pa turko-ameticko-nigerijsko-albanska koalicijo ako vas Janis ne istambura u polufinalu olupacemo vas mi

A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci.

Edited by Урош19
  • Like 3
  • Love 1
Posted (edited)
9 minutes ago, Урош19 said:

A mogao si mu samo reći da su morali da šutiraju trojke 60% da bi jedva pobedili ekipu čiji su jedini bekovi na toj utakmici bili Stefan Jović i Vasa Micić koji nije igrao košarku 7 meseci.

Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava"

Edited by drperce
  • Ha-ha 15
Posted
2 minutes ago, drperce said:

Pre sam bio u fazonu "aj 1 na 1 na ovom terenu de Vito bem te u usta skrbava"

Ahahaha legendoo, ako te opet bude dirao taj Turčin samo mu reci da se ne kači sa tobom, jer imaš mnogo drugara forumaša koji stoje iza tebe 😉 😄

Posted
2 hours ago, Kosjan Willavić said:

Sve razumem, ali ti momci su po onim porukama i storijima podrske narodu vecinski na nasoj strani, ako se ne varam

Slažem se i ovo je jedan od razloga zašto ih podržavam.

Posted
3 hours ago, Barkley#34 said:

Mene ove utakmice i razmišljanja o tako nečem, uz još neke izlaze spašava da ne poludim, već dugo.

Igrali su i devedesetih i donosili malo radosti u onom crnilu.

Spoiler

wink-alonzo.gif

• Ha-ha 6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...