Bojdo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ovi izmedju redova sumnjaju da je Bogdan dosao u Rigu sa nekim problemom (povreda). https://www.youtube.com/watch?v=zSZcmGrKQlA
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Idemo, danas nova teka na sampionatu. Pobeda, sta drugo. 3 2
forumko topic Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Da popijemo Staropramen, pa da nam ostanu brkovi od pene, da krenemo u boj sa Turcima
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 7 hours ago, Darko said: Ima logike za dvojne državljanje ili one koje imaju veze sa zemljom. Problem je što obuhvata mnogo više od toga, na primer Bo McCaleb u Makedoniji u ono vreme. Možda ju je preleteo jednom i to je jedina veza koju ima sa zemljom. Ma jasno, ali sigurno postoji način da se sve to precizno definiše kako i na koji način je dozvoljeno. Te stvari niko ni ne smatra naturalizacijom, poput igranja Kuzmića za nas. 1 hour ago, forumko topic said: Da popijemo Staropramen, pa da nam ostanu brkovi od pene, da krenemo u boj sa Turcima Gledaj pre da zabodeš Pilsner Urquell ili Kozel, ne taj apatinski Staropramen 🙂 2
forumko topic Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 29 minutes ago, Poenter said: Gledaj pre da zabodeš Pilsner Urquell ili Kozel, ne taj apatinski Staropramen 🙂 Toga sam se prvo setio, inače ne podnosim češka piva, previše su gorka za moj ukus. 3
DameTime Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago 2 hours ago, Bojdo said: Ovi izmedju redova sumnjaju da je Bogdan dosao u Rigu sa nekim problemom (povreda). https://www.youtube.com/watch?v=zSZcmGrKQlA Još na pripremama smo videli da je nešto off u vezi njega, nije to bio Bogdan na kog smo navikli tj. nije igrao sa istim intenzitetom. Ja sam pripisivala tome da on često ne blista na pripremnim mečevima. Tako da je vrlo moguće da je on osećao da nešto nije ok, da su u stručnom štabu to znali i (logično) prikrivali. 2
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Pokojni cale je uvek rekao kada smo ranije gledali neku tekmu protiv Ceha u kosarci "Njima je ovo kao da mi naletimo na njih u hokeju na ledu" 😄 Svo vreme mi prolazi kroz glavu 😄 Bodri nase od gore, matori. 11 7
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 hours ago, Bojdo said: Ovi izmedju redova sumnjaju da je Bogdan dosao u Rigu sa nekim problemom (povreda). https://www.youtube.com/watch?v=zSZcmGrKQlA Pa nije nemoguće, delovao je malo usporeno kroz pripreme i na prvoj utakmici.
odupri se ludilu Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Panji Forumko pokaj se grešniče! Znači ja kao ljubitelj Kundere, Čehinjica, (Mija Aleksić Varljivo leto 68 Level) i još po nečega toplo preporučujem hladni Bernard ležak. Češko pivo, ih!🍻 2 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Najbolje pivo nije češko/nemačko/koje god države, nije kozel/staropramen/stela itd. Najbolje pivo je hladno. 1
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Pre bih pio vrelo češko nego ladan Jelen. Edited 1 hour ago by Poenter 8 1
Stiletto87 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ova Bogdanova povreda je samo početak malera. Eno oni fudbalski baksuzi dolaze uskoro u Rigu da nas dotuku.
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 40 minutes ago, odupri se ludilu said: Panji Forumko pokaj se grešniče! Znači ja kao ljubitelj Kundere, Čehinjica, (Mija Aleksić Varljivo leto 68 Level) i još po nečega toplo preporučujem hladni Bernard ležak. Češko pivo, ih!🍻 38 minutes ago, Урош19 said: Najbolje pivo nije češko/nemačko/koje god države, nije kozel/staropramen/stela itd. Najbolje pivo je hladno. 21 minutes ago, Poenter said: Pre bih pio vrelo češko nego ladan Jelen. Kad budete došli u moje godine i moj pivopijski staž, naučićete gorku istinu: Za dobro svinjče nema loših splačina. 1
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Najbolje je da se manete tih alkoholnih splačina. Samo kafa, kisela voda i koca, tim redosledom.
Zvezdaš96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, DameTime said: Najbolje je da se manete tih alkoholnih splačina. Samo kafa, kisela voda i koca, tim redosledom. Bez kafe i koka-kole. Samo obicna voda, eventualno čaj kisela voda i to je to... 😉
DameTime Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Zvezdaš96 said: Bez kafe i koka-kole. Samo obicna voda, eventualno čaj kisela voda i to je to... 😉 Jesam baba, ali ne baš tolika. Pijem čaj samo kad sam bolesna Mora se trujemo nečim.
Eddard Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 25 minutes ago, Zvezdaš96 said: Bez kafe i koka-kole. Samo obicna voda, eventualno čaj kisela voda i to je to... 😉 Jeste, i sunce za ručak i večeru.
forumko topic Posted 42 minutes ago Posted 42 minutes ago 1 hour ago, odupri se ludilu said: Panji Forumko pokaj se grešniče! Znači ja kao ljubitelj Kundere, Čehinjica, (Mija Aleksić Varljivo leto 68 Level) i još po nečega toplo preporučujem hladni Bernard ležak. Češko pivo, ih!🍻 Aman bre, ne volem gorka pića, ni gorki list, ni bitter lemon/tonic, a naročito piva sa većom gorčinom. Moj istančan ukus voli blago gorka piva, ili pšenični Paulaner ili Erdinger. 🍻
Stiletto Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago 43 minutes ago, DameTime said: Najbolje je da se manete tih alkoholnih splačina. Samo kafa, kisela voda i koca, tim redosledom. Moj bi ti deda rekao, "kuj ne pije il ne puši, njemu će đavo na neki treći način glave da dođe." A moj matori, "može da se živi i bez pića i bez cigara i bez žena i bez Partizana... samo, jebo takav život. "
Wook Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 3 hours ago, forumko topic said: Toga sam se prvo setio, inače ne podnosim češka piva, previše su gorka za moj ukus. Imaju pravi hmelj, a ne jeftine surogate
DameTime Posted 22 minutes ago Author Posted 22 minutes ago 2 minutes ago, Stiletto said: Moj bi ti deda rekao, "kuj ne pije il ne puši, njemu će đavo na neki treći način glave da dođe." A moj matori, "može da se živi i bez pića i bez cigara i bez žena i bez Partizana... samo, jebo takav život. " Nisam ja za totalni celibat, u bilo kom smislu, više sam protiv alkohola, ili makar prekomernog i čestog konzumiranja istog, zbog gubitka inhibicije u ponašanju. Imam i neke privatne razloge za to.
Урош19 Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago 1 hour ago, DameTime said: Najbolje je da se manete tih alkoholnih splačina. Samo kafa, kisela voda i koca belo vino, tim redosledom. Ispravih ti ovo
Recommended Posts