Bojdo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovi izmedju redova sumnjaju da je Bogdan dosao u Rigu sa nekim problemom (povreda). https://www.youtube.com/watch?v=zSZcmGrKQlA
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Idemo, danas nova teka na sampionatu. Pobeda, sta drugo. 2 2
forumko topic Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Da popijemo Staropramen, pa da nam ostanu brkovi od pene, da krenemo u boj sa Turcima
Poenter Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 7 hours ago, Darko said: Ima logike za dvojne državljanje ili one koje imaju veze sa zemljom. Problem je što obuhvata mnogo više od toga, na primer Bo McCaleb u Makedoniji u ono vreme. Možda ju je preleteo jednom i to je jedina veza koju ima sa zemljom. Ma jasno, ali sigurno postoji način da se sve to precizno definiše kako i na koji način je dozvoljeno. Te stvari niko ni ne smatra naturalizacijom, poput igranja Kuzmića za nas. 1 hour ago, forumko topic said: Da popijemo Staropramen, pa da nam ostanu brkovi od pene, da krenemo u boj sa Turcima Gledaj pre da zabodeš Pilsner Urquell ili Kozel, ne taj apatinski Staropramen 🙂
forumko topic Posted 37 minutes ago Posted 37 minutes ago 29 minutes ago, Poenter said: Gledaj pre da zabodeš Pilsner Urquell ili Kozel, ne taj apatinski Staropramen 🙂 Toga sam se prvo setio, inače ne podnosim češka piva, previše su gorka za moj ukus. 1
DameTime Posted 30 minutes ago Author Posted 30 minutes ago 2 hours ago, Bojdo said: Ovi izmedju redova sumnjaju da je Bogdan dosao u Rigu sa nekim problemom (povreda). https://www.youtube.com/watch?v=zSZcmGrKQlA Još na pripremama smo videli da je nešto off u vezi njega, nije to bio Bogdan na kog smo navikli tj. nije igrao sa istim intenzitetom. Ja sam pripisivala tome da on često ne blista na pripremnim mečevima. Tako da je vrlo moguće da je on osećao da nešto nije ok, da su u stručnom štabu to znali i (logično) prikrivali.
Problem sa licnim greskama Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago Pokojni cale je uvek rekao kada smo ranije gledali neku tekmu protiv Ceha u kosarci "Njima je ovo kao da mi naletimo na njih u hokeju na ledu" 😄 Svo vreme mi prolazi kroz glavu 😄 Bodri nase od gore, matori. 1
Recommended Posts